Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fete

BArbatemiu e la curs la Mamaia, ma sunase, era in fata marii, Mamaia pustie, super.

Ali spor la cumparaturi...eu nu i-as mai lua nimic ca are destule si inca nici nu se bucura asa de ele...e adevarat ca ii raman si lui Luca, dar totusi... Ce rau imi pare ca nu ne vedem si noi la zilele astea, dar de la anul
Desiree felicitari, wow...dar cati ani are fata?
Micaela ma bucur ca e adaptata Daria deja, ce fetitza!!
Lumi ma bucur ca esti mai bine cu nasul, nasol cu sv, dar vorba lui Ali 6 luni sunt obligati sa te tina, numai sa nu invoce restructurarea postului... si eu o sa am aceeai problema cand ma intorc dupa 4 ani, de fapt o sa caut din timp. Mai e, dar deja ma ia cu depresie...
Ylari felicitari pentru kfg!! Regimul mi se pare f dur, eu una nu as putea...eu nu pot sa ma infometez. Felicitari. Bafta cu puica sa se acomodeze repede si sa nu mai fie tristuta!
Mibebelina bravo sotului sportiv!! Ce as mai da si eu ture cu bicicleta ca pe role nu stiu sa ma urc!
Danicris Inseamna ca adio depresie uraaaa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 38+ Ilinca Sabina

AMR 3 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mi bebelina, cum te-ai gandit sa te intorci in invatamant? Pe ce post? ai deja specializare pe ceva? Te intreb pt ca si eu vreau sa revin in invatamant, desi acum multi ani am lucrat ca prof suplinitor, nici macar modulul de psihopedagogie nu-l am, vreau sa-l fac la anul si apoi anul urmator sa incerc un concurs la o universitate.

Laurita, da si eu ma gandesc f serios sa nu-i mai iau nimic, are deja fff multe si acum dupa ce-am achizitionat masina s-a mai golit sacul. Plus ca il aniversam cu multe persoane si iar se ridica costurile....ar fi un pic inconstient din partea mea. Dar ma duc sa ma holbez si sper sa ma tenteze nimic in mod deosebit... eu sper sa ne vedem totusi si in vara/ toamna asta....acum depinde si de voi daca plecati la curte...vedem cu mult dor!

ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Laurita, da, mai, si eu as vrea sa merg cu bici, dar chiar n-avem unde s-o tinem......la role nu visez ca sigur le iau degeaba, eu nici cand eram mica nu am invatat sa merg cu rotilele alea, e drept, prin clasa a treia un coleg de clasa mai venea pe la mine pe la bloc si ma tinea el si cu inca o prietena....daca ar fi fost un adult poate ma dadeam pe brazda....asa, am renuntat. Nici sotul nu stie sa mearga pe role, el tot citeste forumuri sa vada cum au invatat altii...acum a citit el ca ar ajuta un carut de supermarket si se tot gandeste la care sa mergem sa se plimbe el cu carutul prin parcarea supermarketului......o sa mor de ras!Dar va tin la curent.....sa radeti si voi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Mi bebelina, cum te-ai gandit sa te intorci in invatamant? Pe ce post? ai deja specializare pe ceva? Te intreb pt ca si eu vreau sa revin in invatamant, desi acum multi ani am lucrat ca prof suplinitor, nici macar modulul de psihopedagogie nu-l am, vreau sa-l fac la anul si apoi anul urmator sa incerc un concurs la o universitate.

Laurita, da si eu ma gandesc f serios sa nu-i mai iau nimic, are deja fff multe si acum dupa ce-am achizitionat masina s-a mai golit sacul. Plus ca il aniversam cu multe persoane si iar se ridica costurile....ar fi un pic inconstient din partea mea. Dar ma duc sa ma holbez si sper sa ma tenteze nimic in mod deosebit... eu sper sa ne vedem totusi si in vara/ toamna asta....acum depinde si de voi daca plecati la curte...vedem cu mult dor!

Nici eu nu am modulul, dar am liceul pedagogic. Oricum mai lucrasem si ianinte, ca titulara, dar am pierdut titularizarea prin demisie...iar asta-vara am dat examen de titularizare din nou. Eu am ales tot gradi unde am mai lucrat, puteam si pe post de invatatoare dar m-am gandit sa o iau si pe Delia cu mine, ca profesor nu stiu daca puteam fara modul.....nici nu voiam sa ma leg la cap cu cei mari si obraznici(unii), mai ales ca salariul e cam acelasi.Oricum esti incadrat ca profesor daca ai una din facultatile recunoscute de ei(din pacate ASE-ul nu e). Dar pentru asta se poate face un master(al meu nici asta nu e pe placul lor, e pe resurse umane), din toamna cred ca ma apuc iar de unul.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mi_bebelina, ce fac agreeaza ei ca sa te incadrezi ca profesor?? Bravo pt role, sa stii ca sunt super, eu am si i-am luat lui david acum 2 sapt abia astept sa mergem in herastrau.! Si bicla imi place, dar asa e cu spatiul pt depozitarea ei e mai greu/
Cat despre kg lui Mati -are 14,5. Multicel stiu, e inchegat si baban, cind il ridici de jos tb sa te opintesti
Alish, macar de plimbare ca iesi tot e bine.
Luminel, ma bucur pt nas!!Si eu stiu ca nu au voie 6 luni
sa iti faca nimic. Poate reusesti sa stabilesti asta si cu i si intre timp sa-ti cauti altceva.
Ylari, Bravo mai, felicitari!!!Mie mi se pare ok regimul. E bine ca ti-ai intrat in ritm. Uite eu am ramas la 56,5, nu am reusit sa mai tin deloc. Vreau neaparat de luni sa ma re-apuc, sa ajung la 54 si apoi sa ma mentin...
Dani, haios banc!!
Desiree, bunicuto, felicitari, oricum e o situatie nu o poti ignora. Hihi

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

hello hello din Belgia de sub norul vulcanic Bine ca m-am intors inainte de eruptie, caci aeroporturile sunt inchise acum, avem colegi care trebuiau sa plece in misiune si iote ca nu pleaca. Nebunie, ce sa mai.

Eu am revenit pe baricade, am racit insa groaznic acasa, in Ro, am stat si home pentru o zi, nici acum nu sunt prea OK. Robert e bine, el si-a revenit mai repede, vad ca nu mai raceste asa rau, daca nu era prostia aia de enterocolita cred ca treceam cu bine peste toata excursia asta ... de vis, sa spun ? De vis urat hihi.

Am tot citit dar nu am avut energie sa scriu si eu vreo vorba, ma bucur ca Vlad de Alysh si-a inceput acomodarea - este mai bine asa, cum spunea si Simona, doar e in firea lucrurilor, si noi trebuie sa ii ajutam pe ei sa treaca peste momente din astea, nu sa le sporim anxietatea. Si imi pare bine ca ti-ai dat seama ca soarele stralucea deja pe strada ta. Insa nah, e greutz, si pentru noi a fost greu si sper din inima ca la bb2 sa imi fie mai usor, macar stiu cu cine il las si am incredere in tanti a noastra. Oricum, mai asteapta-te la "recaderi", Robert vad ca tare bine s-a acomodat, dar de-abia de anul asta pot spune cu manan pe inima ca gata, e OK. Dupa vacanta in Romania ma gandeam ca o sa se smiorcaie nitel - ei bine, nu, de-abia astepta sa mearga la tanti, parca nici nu a plecat de la ea. Si mie mi se intampla uneori sa nu reusesc sa il iau, se ia la joaca cu ceilalti cupilashi.

Anult trecut insa a fost mai miorlait - caci cum il tineam un pic acasa (boala sau vacanta sau bunici) - la intoarcere parca uitase de tanti si iar reincepea acomodarea. Bine, nu ca prima data, cu plansete din alea urlatoare, dar oricum, era mai trist, mai tragea o lacrima - suficient cat sa ma dea si pe mine peste cap. Ylari si Lily si restul de gradinari noi - succesuri va urez, incercati sa treceti relaxate de momentele astea de despartire si sa luati partea buna (io de ex am murit de invidie cand am auzit de tratamentul lui Alysh grrrrrrr ).

Laurita - un gand bun pentru tine Daca nu mai apuc sa intru sa te urez - nastere usoara luni (vaz ca nu ai vrut de nici o culoare sa se nasca Ilinca in aceeasi zi cu Robert ), bebitza sanatoasa, frumoasa, acomodare usoara lui Mirci, refacere rapida tie si mai ales muuult lapte bun te-am admirat cum ai stat tu cu Mircea si cu Ilinca in burtica - eu nu as fi in stare de asa ceva, zau...

Dani - si pentru tine un gand bun, sa treaca de tot depresia. Vad ca oricum s-a imbunatatit situatia. Sa stii ca si eu ma gandesc cum va trebui sa il "dau" pe Robert la taica-su, ca eu sa ma ocup de piticania 2 Brrr... mi-e rau cand ma gandesc, io nu pricep frateee cum poti sa te imparti asa intre doi, toti imi zic ca se poate, ca de fapt nu ai alta solutie, ca iubirea e la fel de mare pentru amandoi - totusi eu nu reusesc sa inteleg fenomenul Eu nici gravida nu sunt si ma ia cu calduri cand ma gandesc la mutritza de Robert pe care mami nu il poate lua in brate - uuuuf ....

In rest, Robertixul isi revine si cu pofta de mancare, din fericire nu a ramas cu sechele, vad ca a uitat ca acum cateva zile nu bea decat lapte. Deci recupereaza, iesim in parc o gramada, e vesel, asteptam petrecerile (incep aniversarile - duminia mergem la gemeni si saptamana aviatoare e partyul nostru - am chemat-o si pe tanti de la cresa cu baietelul ei de doi ani, era foarte emotionata). Vorbeati de caciuli - pe aici nu prea mai vad, eu ii mai pun palarioare de fitze, sepci cu Spiderman sau alte chestii haioase. Sa vedeti ce am primit in Ro: un catzel de plush care are pe cap ... o caciula cu urechi si care se leaga sub barbia de catzel - am muriiit de ras

Singura chestie bune din calatoria in Ro este faptul ca al meu copil a devenit o moara stricata si repeta aiurea tot ce spunem noi. ma rog, ii ies niste chestii de mori de ras - o sa vorbeasca taaare scalcit. Asa ca zice si el o groaza, dar din pacate nu cred ca intelege ce zice Ca sa va distrati, iote: ieri a zis "pate bide" = paste cu branza.

Tre sa fug la munci acum, voiam sa o felicit pe BUNICUTZA noastra Desiree - te inscrii la o odisee de bunici ? Lasand gluma la o parte, situatia este destul de incurcata brrr... oricum, sper sa fie toate bune

Va pup

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Cum era si firesc...avem ocontinuare...noapte de vis 2...De aceasta data...Cri a venit sa doarma cu noi...sub pretextul ca il dor bubele de la picior (bubite de la oua!)

Ieri i-am luat Eliutei o bluza...de designer...roman...la exorbitantul pret de 35 de ron:
http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/aprilie%202010/?albumview=slideshow

Eu sunt super incantata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ah, voiam neaparat sa le multumesc fetelor pentru toate sfaturile si incurajarile pe care mi le-ati dat cand piticul era enterocolitos La un moment dat Virginia mi-a dat si un exemplu e schema de tratament - chiar pe aia am urmat-o si noi Uf, a trecut :) Oricum aici cred ca nu primea mai nimic, in afara de saruri de rehidratare.

A propos de asta, nu am putut sa nu remarc in Romania cate farmacii sunt si mai ales cat de pline sunt la orice ora din zi si din noapte - nu s-a intamplat sa NU stau la coada pentru orice fleac. E drept ca de exemplu si noi am venit cu un pomelnic de medicamente pe reteta de la spital, tanti dr ne scrisese doua pagini de medicamente

Si mai voiam sa zic de locul de joaca de la party, am vazut ca Dolores l-a remarcat - era la Kids' Planet din Piata Alba Iulia (pt fetele din Romania, daca intereseza). Deci, da, era curat si nou, asta e avantaj Romania sa zic, asa... daaaar nu prea mi-a placut mie pntr ca:
1. toti copiii de tote varstele erau la gramada
2. parintii nu aveau vizibilitate buna, nu se vedea ce fac piticii pe acolo, noroc ca eu am angajat un animator sa mai stea dupa fundul lor.
3. era EXTREM de cald - incredibil, aasta e o chestie de Romania clar, sa ma ierte fetele... dar numai acolo am intalnit-o. Aici se specifica clar la locul de joaca: temp maxima e de 20 de grade, parintii care sunt mai statici sa vina imbracati mai grosut, copiii in schimb se agita, ei oricum imediat sunt fleasca. La finalul petrecerii in Ro il storceam p Robert. Culmea e ca doar vreo 3 copilashi erau mai la maneca scurta, restul aveau pullovere brrr... Ma rugam de oamenii aia sa mai dea drumul la un aer ceva ... nimik domle, parac erau tzacanitzi. Se pare ca lumea tine tare mult la al meu plod in Ro, toti sunt grijulii "sa nu raceasca"
4. era o singura structura.

In Belgia e drept ca sunt mai vechi dar mi se par mai bine intretinute, la fel si parcurile pe afara. Eu ies cu robert intr-un parc care de 30 de ani e neschimbat - are jocuri in el de 30 de ani, lucru confirmat de o bunica ce vine acum cu un nepotel de 2 ani si inainte a mers cu fiul ei ce are acum 30 de ani ). Se vede ca nu sunt noi dar nici nu zici ca au 30 de ani structurile alea. Si pe jos e curat, iarba, mai vezi uneori niste cutii de cola aruncate (vin tinerii de la liceu si deh ...) In nici un caz coji de seminte sau tigari sau caini vagabonzi, cum vezi peste tot la locurile de joaca de exterior din Ro.

E drept ca in Ro am vazut o schimbare, structurile de joc sunt intr)adevar noi si fff colorate si impresionante, sper doar sa fie bine intretinute pentru generatiile din viitor.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Apropo de ce se intampla in Ro...ieri la interviu...am avut deosebita placere sa vad ca si cei de 22-24 de ani, care vin din urma au cu ce...ca sa zic asa...Fetele...poate erau doar spuma...dar erau cu adevarat valorosi...Cred ca o sa le fie greu celor de la resurse sa aleaga...Discutia a fost la un nivel...am uitat ca exista OTV in tara asta!

Am venit acasa linistita...cel putin in primii ani de pensie o sa-mi primesc banii (io pesimista pesimistelor cu backup de emigrare )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mda, desi m-am chinuit din rasputeri sa nu-i cumpar nimic, am pacatuit cu o camasutza dragutza de la mothercare, 85 ron, m-ar omori barbata-miu sa stie...ii scot eticheta, zic c-am luat-o mai demult din Austria dar n-a apucat s-o poarte

Simonix, tocmai am auzit ca sunteti sub nori, aveti grija, baricadati-va bine, bine ca ati ajuns voi inaintea norului, ca de la noi din aeroport nu mai pleaca nici un avion in directiile vizate. Am ras de-am lesinat cu catelul de plush cu caciula care se leaga sub barbie, criminala faza, specifica Romanicii

Mihaser, f dragutza bluzita si pretul bun, S-o poarte sanatoasa Eli!

Mi bebelina, mersi pt raspuns si bafta, sa iasa totul asa cum iti doresti!

Mergi la inceput