Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
al3csa spune:
Ma scuzati hernie inghinala
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
evyme spune:
mariucasara A fost tare faza cu nora si generele care te vor barfi pe forum
xela_07 si eu am aceeasi problema cu tinutul in brate, dar din partea soacra-mii, care-mi spune mereu c-o sa-l invat in brate, dar in schimb nu pierde nici o ocazie sa-l tina si ea in brate
decenuela m-a amuzat gura imensa de cozonac din biserica Eu m-am emotionat in biserica in clipa cand a zis preotul ceva de copii si parinti, nu mai stiu exact ce, spre sfarsitul slujbei, si mi-au dat lacrimile vezi aici Si eu vreau sa-i fac o nunta frumoasa, dar imi place sa cred ca voi fi o soacra buna, care se va intelege cu nora
alexutzzza de aprecieri
bea LML lui Ivan! Multam de cinste!
mamidepuiuti acum ca ai explicat ce inseamna titulatura ta imi place la nebunie!
linioara pt ce este polyvital? Eu folosesc pompa manuala de la Avent si mi se pare minunata; ea m-a scos din belea cand imi facuse fi-miu sfarcurile franjuri (vreo 2 saptamani i-am dat doar lapte muls cu pompa) Nu stiu sa-ti zic de alte pompe...
lorex daca uiti detalii de la nastere, dar ti le aduci aminte alta data, de ce nu incerci sa scrii povestea asa cum ti-o amintesti acum si s-o completezi de cate ori iti mai amintesti altceva? Eu m-am apucat sa scriu dinainte sa nasc si pana am postat-o pe net am tot scris la ea
Nik0le imi pare rau ca ai avut o zi agitata. Uite o ca sa treaca
Pustiu sta in casa imbracat doar in body si pantalonasi cu laba. Noapte il invelesc cu o paturica pana la subrat. Cand iesim afara il imbrac cu o bluzita, pantaloni si gecuta peste hainele de casa. De obicei am cam 22-23 grade in camera... Nici mie nu-mi place sa-l infofolesc.
Trimit polologhia asta si nu stiu cand mai revin, ca da semne de trezire si cred ca-l bag la baita, apoi papa si apoi daca reusesc nani mai intru, ca mai am jumate din cap. trecut de recuperat
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
marse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Sarumana de incurajari chiar aveam nevoie. Pe trimitere scrie hernie incipitala. Sau cel putin asa deduc eu ca au un scris dr astia de iti vine sa-i bati. Mie la cabinet nu mi-a spus exact ce fel de hernie e .. iar eu eram mult prea anesteziata ca sa-mi dau seama daca mai trebuie sa intreb ceva sau nu.Maine aflu ce si cum. La 2 jumate mergem. Sa-mi tineti pumnii de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
O fi inghinala? Oricum sa fie bine! Incearca sa nu te mai gandesti, macar pana afli mai multe.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
miremia spune:
citat din mesajul lui evyme [ decenuela m-a amuzat gura imensa de cozonac din biserica Eu m-am emotionat in biserica in clipa cand a zis preotul ceva de copii si parinti, nu mai stiu exact ce, spre sfarsitul slujbei, si mi-au dat lacrimile vezi aici Si eu vreau sa-i fac o nunta frumoasa, dar imi place sa cred ca voi fi o soacra buna, care se va intelege cu nora [din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Ai fost o mireasa tare frumoasa.
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Al3csa imi pare rau ca aveti pb iar, tinem pumnii sa fie bine maine la intalnirea cu chirurgul.
Mirela fericita de Mara Ioana
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marse
O fi inghinala? Oricum sa fie bine! Incearca sa nu te mai gandesti, macar pana afli mai multe. Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) . |
Da scuze .. Am mai citit o data si asa este
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua si de la noi. Am fost azi la dr si am aflat ceva ce banuiam dar nu am vrut sa cred ca se va adeveri . Bebe are hernie. Da stiu nu trebuie sa ma ingrijorej asa de tare dar credeti-ma ca numai pot .. Am sperat ca problemele noastre se vor termina in sf dar nu e asa. Maine trebuie sa ma duc cu el la o clinica sa vb cu un chirurg sa vedem ce e de facut. Trebuia sa vb cu voi si sa va spun pt ca numai rezist. De data asta am intrat rau de tot in butoi ... Nu vreau sa vb cu nimeni de asta .. asa ca m-am gandit ca poate imi va face bn sa va zic voua In afara de asta ne-a mai spus ca a crescut are 50.5 cm si 3350 gr .. ceea ce este f bine. A luat intr-o luna 1220 gr. de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
doamne jauta sa fie bine!
eu nu stiu ce sfat sa iti dau,ca nici nu stiu despre ce e vorba, si ce inseamna asta, dar sa va ajute dumnezeu sa fie bine!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
alexutzzza spune:
Al3csa nu am timp sa-ti dau toate detaliile acum, sorry dar NU DISPERA!
Hernia inghinala apare la micuti in primele 3 luni de viata, micutul nu are dureri, se prezinta ca o umflatura, de multe ori se retrage singura in abdomen si daca nu se rezolva printrun fel de masaj o sa va invete doctorii ce miscari treb sa deprindeti si impingeti voi in sus prin apasari delicate. Toata treaba e sa apasati delicat spre in sus ptr a evita asa numita "incarcerare" a herniei ptr ca atunci devine mai complicat si dureros , dar nu e de rau, serios.
de Yannis
evyme spune:
Noi am facut baita, am papat si acum dormim (bebe) si ne uitam la Lost (mami). Revin dupa...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
al3csa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Al3csa nu am timp sa-ti dau toate detaliile acum, sorry dar NU DISPERA! Hernia inghinala apare la micuti in primele 3 luni de viata, micutul nu are dureri, se prezinta ca o umflatura, de multe ori se retrage singura in abdomen si daca nu se rezolva printrun fel de masaj o sa va invete doctorii ce miscari treb sa deprindeti si impingeti voi in sus prin apasari delicate. Toata treaba e sa apasati delicat spre in sus ptr a evita asa numita "incarcerare" a herniei ptr ca atunci devine mai complicat si dureros , dar nu e de rau, serios. de Yannis |
Ms mult de tot pt explicatie am reusit sa ma mai linistesc un pic de cand am scris ... am tot citit pe net si incerc sa vad partea plina a paharului si anume ca este mic si nu realizeaza.. suporta durerea altfel.
Poze
Povestea nasterii