Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
marse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unboticutz ceva haios despre botez, desi cred ca majoritatea il stiu: Botezul Vazut Prin Ochii Bebelusului… ... |
Foarte tare, nu-l stiam.
M-am distrat pe cinste..
Acu ma apuc sa-i explic lui bb ca vineri sa nu-i fie teama ca nu-l mancam. Oare o sa inteleaga?
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
marse spune:
Si nu-mi e teama de faza cu cristelnitza ci de emotii. Pentru crestinare am pledat, am vrut cat mai repede, sa nu stea copilul nebotezat. Sper sa ma linistesc dupa.
Onitza sper ca nu te-am suparat daca am glumit putin.
Sunt constienta ca preotii stiu ce fac.
mami happy si bb creshtin!
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui unboticutz
deci nu sunt singura mamica ingrozita de "indemanarea" preotilor? stie cineva vreo biserica ortodoxa in bucuresti unde preotul sa nu tina copilul doar de gat? mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Biserica sf. Gheorghe de la kilometru zero acolo am botezat noi copilul - bebe nu a fost scufundat in cristelnita cu totul, ci doar cu capul si l-a apucat de subsuori nu de cap.
Mai adaug ca puteti vedea filmuletul la filmulete, recomandarea fiind fara sonor (nu am apucat sa-l editez ca nu stiu sa fac montaj toata actiunea se intampla intre minutul 1.37 si 1.43
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
evyme spune:
Fetelor ce viteza aveti...
Am ramas la cap. 31, nu stiu daca reusesc sa recuperez in seara asta
Incerc totusi sa citesc din urma si vad eu unde ajung...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti elefantico,sa-ti traiasca micuta crestina! e superba maria patriotule,multi te-or invidia... da' nu pot sa nu vad ca si nasu arata ... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
hehe,,, imi laudati nora... imi place, am bagat poze noi, check it out in aprilie
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
multumim !!! ..o sa ii transmit si nasului ca a avut admiratoare ... _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
nora ca nora
soacra ca soacra
dar si nasul!!!!
poze - Viata de Patriot
al3csa spune:
Buna ziua si de la noi.
Am fost azi la dr si am aflat ceva ce banuiam dar nu am vrut sa cred ca se va adeveri . Bebe are hernie. Da stiu nu trebuie sa ma ingrijorej asa de tare dar credeti-ma ca numai pot .. Am sperat ca problemele noastre se vor termina in sf dar nu e asa. Maine trebuie sa ma duc cu el la o clinica sa vb cu un chirurg sa vedem ce e de facut. Trebuia sa vb cu voi si sa va spun pt ca numai rezist. De data asta am intrat rau de tot in butoi ... Nu vreau sa vb cu nimeni de asta .. asa ca m-am gandit ca poate imi va face bn sa va zic voua
In afara de asta ne-a mai spus ca a crescut are 50.5 cm si 3350 gr .. ceea ce este f bine. A luat intr-o luna 1220 gr.
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua si de la noi. Am fost azi la dr si am aflat ceva ce banuiam dar nu am vrut sa cred ca se va adeveri . Bebe are hernie. Da stiu nu trebuie sa ma ingrijorej asa de tare dar credeti-ma ca numai pot .. Am sperat ca problemele noastre se vor termina in sf dar nu e asa. Maine trebuie sa ma duc cu el la o clinica sa vb cu un chirurg sa vedem ce e de facut. Trebuia sa vb cu voi si sa va spun pt ca numai rezist. De data asta am intrat rau de tot in butoi ... Nu vreau sa vb cu nimeni de asta .. asa ca m-am gandit ca poate imi va face bn sa va zic voua In afara de asta ne-a mai spus ca a crescut are 50.5 cm si 3350 gr .. ceea ce este f bine. A luat intr-o luna 1220 gr. de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
ooooooooooof, cate incercari.
fii tare, Yannis e un adevarat luptator cum tu bine zici, si are o mama puternica.
Stiu ca in clipele astea nu iti gasesti linistea, dar ai incredere ca va fi bine. Avem medici buni, iar Dumnezeu e sus si pazeste ingerasii trimisi pe pamant!
FORTA MULTA! noi suntem alaturi ca intotdeauna!
poze - Viata de Patriot
marse spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua si de la noi. Am fost azi la dr si am aflat ceva ce banuiam dar nu am vrut sa cred ca se va adeveri . Bebe are hernie. Da stiu nu trebuie sa ma ingrijorej asa de tare dar credeti-ma ca numai pot .. Am sperat ca problemele noastre se vor termina in sf dar nu e asa. Maine trebuie sa ma duc cu el la o clinica sa vb cu un chirurg sa vedem ce e de facut. Trebuia sa vb cu voi si sa va spun pt ca numai rezist. De data asta am intrat rau de tot in butoi ... Nu vreau sa vb cu nimeni de asta .. asa ca m-am gandit ca poate imi va face bn sa va zic voua In afara de asta ne-a mai spus ca a crescut are 50.5 cm si 3350 gr .. ceea ce este f bine. A luat intr-o luna 1220 gr. de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
Curaj mami! E vorba de hernie ombilicala? S-a mai discutat la odisee.
"In general herniile ombilicale ale copiilor nu reprezinta un motiv de ingrijorare. Pe masura ce copilul creste, hernia ombilicala se inchide, in timp ce muschii abdominali se sudeaza, inainte de implinirea a 2 ani. In unele cazuri la copii, acest lucru nu se intampla in totalitate, ramanand o mica zona libera, de marimea unui varf de deget sau mai mica."
"In jurul varstei de 1 an, multe hernii ombilicale se inchid de la sine fara a necesita interventii chirurgicale. Aproape toate herniile ombilicale se inchid singure pana la varsta de 5 ani.
Plasarea unei monezi sau a unei legaturi peste hernie nu ajuta.
Parerile sunt impartite referitor la momentul in care este nevoie de operatie in cazul herniei ombilicale. In general, daca herniei se mareste cu varsta, nu este reductibila, sau daca este inca prezenta la varsta de 3 ani, este posibil ca pediatrul sa sugereze o interventie chirurgicala. Consulta intotdeuna pediatrul pentru a determina ceea ce este mai bine pentru copilul tau.
Pe parcursul operatiei de hernie, copilul va fi anesteziat. Va fi efectuata o mica incizie in ombilic (buric) iar bucata de intestin va fi introdusa inapoi in cavitatea abdominala. Muschii sunt apoi cusuti impreuna. Cateodata, este folosita o bucata de material pentru a intari zona unde muschii vor fi reparati.
O operatia de hernie este relativ usoara. Deseori, copiii pot pleca acasa in aceeasi zi in care au suferit operatia de hernie ombilicala. ".
Stiu ca-ti este greu, dar sunteti un trio minunat, treceti voi si peste asta. Asta-i viata, de unde le scoate nu stiu, dar unora le da fara masura. Io sunt un caz.
Si ca sa termin intr-o nota mai dulce: pana-l insori ii trece .
luptator incercat si parinti puternici! Felicitari pt crestere!
Capul sus!
al3csa spune:
Sarumana de incurajari chiar aveam nevoie.
Pe trimitere scrie hernie incipitala. Sau cel putin asa deduc eu ca au un scris dr astia de iti vine sa-i bati. Mie la cabinet nu mi-a spus exact ce fel de hernie e .. iar eu eram mult prea anesteziata ca sa-mi dau seama daca mai trebuie sa intreb ceva sau nu.Maine aflu ce si cum. La 2 jumate mergem. Sa-mi tineti pumnii
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"