Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)
Raspunsuri - Pagina 7
vladimirescu spune:
Bluekidoo, asculta ce zic toate mamele mai cu experienta: nu da ceai copilului. De sete se da doar sin, chiar si pe caldurile cele mai mari. Indiferent ce ai mincat tu, nu are legatura cu gazele copilului, alapteaza-l fara frica. Ce ai auzit tu ca dai gaze copilului e folclor de babe, nu are fundament stiintific. Sper sa ma crezi :))
2anke: nu da ceai nici tu copilului, maninca mai putin daca dai ceai. Ceaiul instant de la Hipp e gata indulcit cu glucoza, e du;ce deja. Pinal a3-4 luni eu zic sa nu dai ceai deloc, alapteaza.
oanaiacovita spune:
Servus fetele!
Acum ca se discuta de ceai ma bag si eu si tare as avea nevoie de sfaturi de la fetele care au dat lapte praf la bebei.
Al meu mananca in continuare des, cam la 2 ore, 2 ore jumate si chiar si intre mese i se face foame si atunci ii dau ceai Baby calm. Si noaptea imi mananca tot des.
De azi noapte in schimb mananca ff putin(abia 70-80, dat tot la 2 ore) si nu vrea sa doarma.
Oare ce poate sa aiba????
Si cum sa fac sa ii mai raresc mesele, ca de mancat mai mult nu vrea.
Pupici
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Delia ti-am trimis poze.
dayanara spune:
oana si eu dau completare si la ivan am dat, dar nu dau ceai deloc
mesele si le va rari singur, dar e normal sa manance ba putin si des ba mai rar si mai mult sau chiar rar si putin, e imposibil sa manance mereu la fel
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Roxi, pai si pe cand incepe sa isi faca program? Ca vad ca inloc sa fie mai bine, parca e mai rau.
bluekidoo spune:
Oana de ce vrei sa ii raresti mesele? eu l-as lasa sa manance in ritmul lui.. le va rari singur cand va simti nevoia.. referitor la cantitatea mancata mie mi se pare normal sa oscileze.. nici noi nu mancam cantitate egala la fiecare masa.. uneori mancam mai mult alteori mai putin
Multumesc Vladi pt sfaturi.. fac tot posibiliul sa ajung sa o hranesc exclusiv cu san
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
dayanara spune:
lasa.l sa manance cat vrea, pe urma cand vezi ca va manca mai mult ii dai mai tarziu, acum sunt mici au reflux chiar daca nu vomita, la ivan am patit ca ii urca pe esofag si.l ardea, chiar daca nu vomita deloc deloc, de asta manca putin, nu e musai ca si eric sa aibe
si chiar si cand va avea program vor fi multe zile cand nu se si.l va respecta deloc, daca vezi ca plange sau e nervos tine.l la verticala dupa fiecare masa cat de mult poti
POZE
kossir spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara gaby am vizionat pozele...a crescut joy mult de tot e tare frumoasa eu sunt curioasa daca mai e cineva al carui copil doar mananca si doarme, plange un pic doar cand ii e foame sau cand face caca, atat in rest n.am treaba ,dar cum ivan a fost la polul opus ma intreb daca e normal sa stea toata ziua si toata noaptea cuminte oriunde o pun in brate o tin eu asa de drag ca nu cere deloc roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE |
Roxana Sofia era asa. Si Mihai de altfel. Acum incepe sa mai stea treaza, dar rar cere in brate. ¨Prefera caruselul sau covorasul cu jucarele. Si plange de foame, sau mai rar de, la burtica din cauza constipatiei, desi si asta a trecut, de fapt s-a obisnuit ea si nu mai plange.
Bine ca ai reaparut ca ne faceam probleme. Ivan e ok?
http://community.webshots.com/user/kosscar
oanaiacovita spune:
Carmen(bluekidoo), pai ma termina noapte programul asta, mai ales ca nu e san si e mult mai obositor sa tot pregatesc sticlutele cu lapte asa des. Si speram ca odata cu cresterea o sa isi mai rareasca mesele de noaptea, dar vad ca nu.
dayanara spune:
kossir merci de raspuns, chiar imi faceam probleme si vroiam sa intreb pediatra luni cand merg la consultatie cu ea, parca e in lumea ei asa...nu zice nimic, ma linisteste cand imi zambeste si de zambit a facut.o din primele zile...chiar in spital , e foarte receptiva
poate obisnuita cu ivan care a urlat non stop de nu mai auzeam cu stanga , imi fac atatea probleme
ivan e bine cu toate ca e gelos, iubeste bebelusa mult de tot nu i.ar face nimic rau, o mangaie, o bate pe spate sa dea aerul afara, dar sufera cand ma vede cu ea in brate si evit cat pot s.o pup sau s.o alint cand e de fata, de obicei o fac noaptea cand se culca el
imi ies si din pepeni si.l repede , pe urma tot eu plang...
POZE