Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Si noi mai avem de asteptat. Am facut eco azi si colul e inchis bine chiar daca s-a mai scurtat. Mai are boieru' cel mic conditii optime; se extazia doctorul cand mai gasea niste lichid pe acolo. Mi-a zis ca cel putin pana duminica sa stau linistita. Asa ca incep sa fac planuri ce sa mai fac cu farama aceasta de libertate

Wapi 40+ &Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare dragele mele!
Ioanact felicitari!!! Refacere rapida si mult laptic iar micuta Iustina sa aibe o viata binecuvantata alaturi de surioara si parintii ei!
N-am mai citit demult din lipsa totala de timp, de aceea imi cer scuze daca n-am fost pe faza cu urarile la nasterile din ultimul timp, dar va pup pe toate si va urez tuturor refaceri rapide, laptic mult si bebei sanatosi si necoliciosi, iar ultimelor gravidute din lista le urez nasteri usoare!!!
Noi suntem aproximativ bine, azi facem o lunita de viata, grasunelul de Denis are deja 5,400 kg, imi rupe spatele, dar nu inteleg cum de la masuratorile la nastere au gresit atat de mult de mi-au spus atunci ca are 58 cm si acum, la controlul de 1 luna are doar 55cm. Bine, oricum e bine si 55 dar nu inteleg totusi cat ar fi putut avea in realitate, ca doar el a mai crescut intr-o luna si de ce o eroare asa de mare la masuratoare...
Ceea ce ma ingrijoreaza insa pe mine e faptul ca nu ne-a trecut inca icterul de tot, acum facem tratament o saptamana cu Fenobarbitala, prafuri de cate 7mg ce se pun in laptic dimineata si seara. Daca intr-o saptamana nu trece va trebui sa facem analize, sa nu fie ceva in neregula cu ficatul. In rest... avem tot felul de cosuri si bubite pe fata care tot apar si dispar, na, ceva normal la bebelusi, pt. astea ne-a dat Fucidin unguent.
Am avut si eu o problema cu alaptatul, un inceput de mastita, limfangita ii zice, mi s-a inflamat sanul drept, era f rosu si dureros la atingere, putin mai umflat decat stangul si am facut febra 40 de cateva ori. M-am cam panicat dar m-au linistit doctorii si scumpa de Dianami, care intotdeauna are sfaturi de milioane si incurajari atunci cand i le ceri, si ii multumesc din suflet pt asta. Inca iau antibiotic, care insa nu afecteaza laptele asa ca bebe greuceanu papa in continuare de la ambii sani, si nu face nazuri sau diferente intre san si bibe, seara si dimineata ii dau bibe fiindca trebuie sa ii pun prafurile respective.
Colici probabil ca are, se screme tare mult, dar e un scump si jumatate cum se lupta el acolo, de plans nu plange deloc, doar cand ii e f foame si-l las prea mult sa astepte. Uneori mai patim asta cand ii dau de mancare lui Nicholas si nu ne incadram in timp pana i se face foame si lui Denis. Asta e singurul lucru greu cu doi copii intre care e diferenta asa mica, faptul ca Nicholas nu mananca inca singur la 1 an si 9 luni cat are el acum, iar cand ies afara cu ei musai trebuie sa o iau pe mama cu mine, inca nu pot sa ies doar eu cu amandoi.
In rest toate sunt bune si frumoase, in weekend trebuie sa merg la cursuri la facultate ca am cam tras chiulul in ultimul timp si cam am de recuperat, copiii vor ramane cu mama si soacra. Sa ma vedeti cu pompa dupa mine in toaleta facultatii... Dar de-abia astept sa ies putin singura, sa-mi mai umplu capul si cu altceva inafara de scutece si ore de papa.
Mno, se trezesc pruncii, (de cateva zile zici ca s-au inteles sa manance si sa doarma deodata), va pup pe toate, promit sa pun poze.

A, felicitari noilor crestini Eric de Oana si Maria de Oanka, atat am apucat sa citesc din noutati, imi cer scuze daca mai sunt si altii pe care i-am ratat.

Adriana mamy de superbebe Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Oana te inteleg.. dar nu exista posibilitatea sa te ajute si tati? macar o masa pe noapte sa se ocupe el ca sa poti avea si tu cateva ore de somn legate.. sau macar o zi tu una el... nu stiu ce sa zic.. eventual ziua nu-i mai da sa manance imediat ce cere.. distragei atentia si tine-l macar jumatate de ora in plus.. la masa probabil va manca mai mult ca ii va fi foame si astfel ii va tine mai mult timp.. sper sa aiba logica ce spun.. daca nu e buna ideea mea va rog sa ma corectati

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

mai intai sa salutam venirea pe lume a iepurasilor

IUSTINA, DE MAMAI ALINA

SARA NATALIE DE MAMI EMILIA

SA FITI SANATOASE, VOIOASE SA VA BUCURATI PARINTII!!!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Adriana Wow ce greu tre sa fie cu 2 copii asa micuti, dar sunt convinsa ca te descurci de minune.

Carmen(Kossir) pupici la fetita cuminte. Ce frumos trebuie sa fie sa fie asa linistita.

Carmen(bluekidoo), tati lucreaza si chiar ff mult si nu am cum sa il pun sa se trezeasca noaptea, desi o mai face. Cat il schimb eu, el ii mai pregateste un biberon. De dormit nu apuc, ca mereu mai am ceva de facut cat atipeste el cate o jumate de ora, maxim o ora, ca mai mult de atat nu o face.

Roxana suna logic ce zici tu, o sa incerc sa nu il mai fortez, sa vedem cum este.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Multe lunici innainte bebe Denis
Atb si noi am patit la fel, la nastere ni s-a spus ca are 47 cm iar o saptamana mai tarziu pediatra a zis ca are 44,5 cm.. acum dupa o luna pediatra spune ca a ajuns la 49cm..

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

La multe lunite, DENIS ALIN(de Adriana) si ROBIN SEBASTIAN(de Ina)!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Mergi la inceput

Legat de ALAPTAT, ma repet, si pt mine e un lucru minunat, pe langa faptul ca e benefic, DAR, sunt convinsa ca nu toate mamicile reusesc sa alapteze si se ajunge la formula din motive intemeiate. Copiii cresc bine, sanatosi si asa, DRAGA OANA, nu fi suparici, stim prin ce ai trecut.
Campania asta pro alaptat pe care o sustin fetele, pe toate, e pentru cazurile in care se ajunge la a da supliment chiar daca nu e nevoie !!! Si, repet, eu cu Alex am facut tocmai asta, am renuntat la alaptat din prostie, si, recunosc din lipsa de informare, adica...a fost in mare parte vina mea...
Asa ca mamici ascultati de cele care stiu...si sunt chestii probate

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Diana de cate ori ti-am spus cat te admir si cat de nepretuita esti cu toate sfaturile tale atat de pertinente si avizate ?? de prea putine, stiu, da o sa-ti mai amintesc
Si uite am o ntrebare pt tine, si pt celelalte mamici de baietei
Cum procedati cu fimoza? La Ovi orificiul e ff mic,la Alex parca nu era asa inchis. Medicul mi-a recomandat sa trag putin pielicica la baita, iar dupa, sa-i pun o picatura de ulei de bebei...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Ioana stiu ce spui, eu ma bucur ca fetele experimentate insista pe alaptat, dar asta nu inseamna ca nu doare, desi stiu ca nu e vina nimanui ce am patit eu. Dar vroiam doar sa arat, ca la mine a fost motiv intemeiat de trecut pe supliment. Fetelor care aveti laptic, faceti tot ce va sfatuiesc fetele sa nu ajungeti unde sunt eu, pentru ca sincer, nu e usor deloc.

Mergi la inceput