Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Oanka -- nu ii mai da cu biberonul, ca in curand nu va mai manca deloc la san. Las-o sa pape cat vrea, apoi ridic-o, bate-o pe spate, daca plange (sau urla de foame) incearca sa o linistesti cum poti -- plimbata, leanata, batuta la fundulet (asta mai misca aerul din stomac in caz ca asta o deranjeaza), infasata, etc -- apoi cand e linistita, ofera-i din nou sanul. Chiar daca il ia pt foarte putin timp, e ok. SI apoi o iei de la capat, pana cand adoarme. Daca adoarme, las-o in pace si cand se trezest (chiar si dupa un sfert de ora) da-i iar sanul. Eu zic ca in cateva zile se rezolva... Bafta!!!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gaby -- eu nu am parolele de la conturile noastre comune. POti sa imi trimiti link-ul la poze pe PM?

Oana -- nici la facebook nu am acces, adica am acce dar nu la calculatorul asta. Am downloadat un program prin care pot sa intru pe facebook pe celalalt calculator, insa ala are ecranul spart de Jodie si cum nu s-a invrednicit nimeni sa il duca la reparat, il tinem conectat la televizor si ca sa il butonez ar trebui sa stau pe un scaun langa televizor. Cum eu sunt mai mereu cu fata mica in brate, mi-e greu sa stau pe scaun si sa butonez, asa ca nu am mai intrat pe facebook de un veac... Daca poti sa imi trimiti o poza cu fracul pe email, este tot acelasi nick ca si aici la yahoo.com. Daca nu, m-oi ivrednici intr-o zi sa intru pe facebook :). Mersi :)

Va pup, doarme pitica, asa ca fug sa fac o prajitura cu copiii mari.

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Diana zau ca nu mpa gandeam ca asta ar fi motivul pentru care nu prea mai intrii. Pai eu cred ca cel putin 70% dintre noi asteptam cu interes postarile tale, si nu numai ale tale. Culmea ca voi, care va simtiti nebagate in seama sunteti cele mai urmarite din odiseea noastra. Recunosc ca sunt vreo 10 fete pe care le urmaresc cu mare interes, iar tu si Delia sunteti clar printre ele. Si sunt sigura ca nu sunt singura care gandeste asa. hai nu mai fi suparata si revino preintre noi ca multe dintre noi avem nevoie de sfaturile tale. Si are dreptate Vladi, daca numai o mamica alapteaza inca datorita tie, e un plus. Si eu sunt pentru alaptat la fel de inversunata ca voi, doar ca nu ma pricep sa vorbesc prea mult despre asta. Iar mie imi face o placere fizica si psihic deosebita cand e copilul la san.
Uite o alta situatie. Lui Sofia ii cade parul. Da rau. Stiu ca e normal, nu ma agit, doar spuneam pentru informare ca ramane par pe scutecelul pe care doarme, in cadita, sa nu se sperie careva, e absolut normal. Nu-i asa?????

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

BRAVO ALINA.
BINE AI VENIT JUSTINA.
Refacere rapida, laptic mult si copila cumintica. Pupam zambareata, sper sa fie ok intalnirea

BRAVO EMILIA, REFACERE USOARA SI RAPIDA!!!!
BINE AI VENIT SARA, sa ai o viata plina de bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

BRAVO EMILIA !!! BUN VENIT SARA NATALIE

BRAVO IOANACT !!! BUN VENIT JUSTINA

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Felicitari Ioanact si Emiliapop
recuperare rapida si mult laptic

Bun venit Justina si Sara
Sa fiti sanatoase si necolicoase

Noi venim cu o veste buna: la ora 14 Tanya a avut prima masa fara supliment si de atunci doarme Sunt atat de fericita Acum astept sa vad cand se trezeste pentru urmatoarea masa.. sa vedem poate ne iese iar sa papam san fara sa fie nevoie de supliment

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

bravooo!!! Tine-o tot asa.
Tanya frumoasa!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Lindal: ma bucura hotarirea ta sa nu dai suplimnet :) Dar sa stii ca e f posibil ca toata lumea in jurul tau sa te preseze sa dai, si sa-ti fie si tie frica sa nu subnutresti copilul... nu e usor, trebuie sa fii f incapatinata si curajoasa ca sa rezisti tentatiei cu suplimentul ! Din cite imi amintesc, esti la primul copil, nu? Daca da, sa ai in vedere sa ai rabdare: copilul in primele zile nu prae stie sa suga, musca, mozoleste, nu apuca bine, nici tu n-ai sa stii sa-l tii corect, stresul o sa faca laptele sa curga greu probabil... sa te tii tare daca ai probleme... iar daca n-ai probleme, super !!!

Vladi, multumesc pt incurajari. Nici eu nu stiu cum voi reactiona, dar cel putin in teorie sunt hotarata.

Fetelor, eu abia mai pot gasi niste pozitii ca sa dorm. De fapt nu prea am alternative decat pe stanga sau pe dreapta, insa imi amorteste soldul si piciorul. Am reusit (cu niste perne) sa dorm si pe spate, dar m-au apucat niste crampe la burta de nu ma mai puteam misca, nici sa respir nu puteam cand m-a ridicat sotul. Noroc cu mingea asta mare medicinala, ca numai pe ea imi trec toate durerile. Iar dimineata, cand in sfarsit ma bucuram ca dorm, visam niste prostii incat a trebuit sa ma trezesc ca sa ma rup de imaginile respective. Aaa... nu mai zic ca imi trebuie macara ca sa-mi mut burta de pe o parte pe alta cand vreau sa ma intorc. Abia astept sa nasc si sa pot dormi pe burta!!! Voi ati reusit (avand in vedere productia de lapte)?

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Emilia, felicitari si recuperare usoara!

Gaby, bubele trec treptat. Daca are cojite in cap poti folosi gama Stellaker de la Mustela. Sau vaselina cu acid salicilic 2%, preparata in farmacie.

Carmen, e normal sa-i cada parul, si-l schimba sa aiba mami codite de impletit . Cand incep sa se agite mai mult, li se toceste parul la spate, sub forma de cheliuta localizata, si aia e normala .

Mai fetelor, nu sunt suparata. Am si scris in ultimul mesaj ca eu am postari care nu necesita raspuns, stiu asta si ma rog sa fie asa si de acum incolo, sa nu am probleme .
M-am ofticat ca tot citeam de biberoane, lapte insuficient, completari in conditiile in care cateva fete tot dadeau informatii f. pertinente despre cum sa fie depasite probleme alaptatului.
Oricum fiecare face ce crede ca e mai bine, copiii cresc cu orice lapte, insa la noi se renunta mult prea usor.

Chiar ieri m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca dr ei a zis ca bebe a crescut f putin, a luat "doar" 700 g in prima luna (+ cele 150 g scazute fiziologic si recuperate). Si cica sa-i dea formula. M-am saturat de dr din astia, ma apuca nervii cand aud asa ceva.

Chiar si la noi, dupa prima luna, cand Alex a luat 760 g, am auzit chestii de genul "doar atat?" (bine, ceilalti doi mi-au luat peste 1.4 kg in primele luni). Ca poate n-am lapte suficient. Am trecut peste asta si mi-am vazut de treaba mea. Alex a luat in luna 2 si 3 peste 1.5 kg, si-a depasit deja dublul greutatii de la nastere. Maine voi vedea exact cat are.
Ieri si azi a supt la 2 ore, cu pauza de noapte. E puseul de 3 luni. Ar fi usor sa-i dau formula ca sa se adune mai mult lapte intre alaptari. Dar dupa aia cum mai creste productia?

Am descoperit ca bebe e incantat de primul album Rogvaiv (au niste cantecele tare dragute). Face ochii mari si isi agita manutele, ar pleca din loc daca ar putea .

Eu trebuie sa-mi tratez anemia de dupa nastere, nici nu va spun cat am hemoglobina, ca va speriati. Fier nu am putut lua din cauza altor probleme, asa ca o sa fac tratament iv. Sper sa se remedieze repede.

Cam atat. Ne mai auzim, merg sa hranesc iepuroiul.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby am vizionat pozele...a crescut joy mult de tot e tare frumoasa

eu sunt curioasa daca mai e cineva al carui copil doar mananca si doarme, plange un pic doar cand ii e foame sau cand face caca, atat in rest n.am treaba ,dar cum ivan a fost la polul opus ma intreb daca e normal sa stea toata ziua si toata noaptea cuminte oriunde o pun
in brate o tin eu asa de drag ca nu cere deloc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Neata fetele
Dupa ce ieri ma bucuram ca am reusit sa-i dau o masa doar san, aseara imi venea sa plang .. Zilele trecute am cumparat niste lapte sa fac cu cereale doar ca in combinatia cu cerealele nu am simtit nimic suspect.. Seara aveam crampe si gaze si eu si sotul si strumfu.. nu ne-am dat seama de la ce este..Ieri am facut iar cereale numai ca ieri dupa cateva linguri sanatoase mi s-a parut ca laptele e acrisor desi a stat in frigider.. binenteles ca era prea tarziu .. iar am avut crampe si gaze.. si macar de-ar fi fost asta tot.. nu mi-am dat seama si am alaptat-o pe pitica iar dupa masa cu laptele meu exclusiv a inceput chinu Pe deoparte eu cu crampe dar cel mai tare ma nelinistea fata... Plangea mititica si se strangea de burtica deti rupea sufletul in doua.. Aseara nici nu a mai vrut la san (ca asa mi-am dat iar seama de cauza)..Am pus-o la san si s-a pus pe plans si se agita de ziceai ca cine stie ce-i faci. a bia dupa ce i-am dat supliment s-a linistit din plans.. dar agitata si stomacelul a durut-o toata noapte...Pe la 2 am luat-o cu mine in pat ca se trezise si nu mai reusea sa doarma.. se chinuia saraca de-mi rupea sufletul.. Si tati e plecat 3 zile si eram singurele Sunt chiauna de somn dar n-am curaj sa ma odihnesc .. stau cu ochii pe ea mai ales ca nu se poate odihnii calumea.. e franta de oboseala dar se trezeste des din cauza stomacelului.. Sper sa treaca mai repede ca nu suport s-o vad asa

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput