Aspirante optimiste > 20 ani (474)
Raspunsuri - Pagina 19
cos_minutza spune:
Oanab04 daca nu ovulezi poti sa faci stimulare dar numai sub supravegherea si la recomandarea medicului.Sper sa gasesti un medic bun si sa vi repede cu vestea cea mare
Joann fasole cu acricuturi,mmmmm...Arunca si la mine
Bebelu super hainutele si pantofiori,sa le porti sanatoasa.Am vazut si pozele cu familia,sunt super o familie fericita
Sherbi sper sa dai peste un medic la care sa mergi cu drag
Paula sper sa gasesti ceva pt par.Si eu am fost neagra la par dar acum si-a revenit la culoarea naturala(tot saten)Eu zic ca daca tot te-ai chinuit sa ajungi la culoarea naturala sa-l lasi asa ca negru iese foarte greu si mai ales in sarcina nu prea e admis sa te vopsesti.Acum asta e parerea mea,tu stii mai bine ce vrei
Anca cum e sora ta?E totul in regula cu bebe?
Cosmi
ancadragoman spune:
Da este bine,nu a mai sangerat si glanda o tine sub control
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
mandreeac spune:
http://picasaweb.google.com/mandreea30/Noi# Acestea sunt cateva poze cu noi, ca sa ne cunoastem mai bine.
Bebelu ai o familie foarte frumoasa, si cand te vad asa subtirica, parca ma vad pe mine ;)).
Sherbi eu am o alta verisoara, care este la a doua nastere si ea merge la dr. Badiu de la Municipal, care are si un cabinet particular.Un alt doctor la care a nascut in ianuarie o prietena este dr. Constantinescu tot de la Municipal, dar este un domn mult mai in varsta.Pupici
Si eu te pup Cosminutza, dulce, dulce de tot
Andreea M.
PaulaFrida spune:
mandreeac sunteti f.frumosi,sa va dea DD un bebe frumos ca voi
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
ingeras2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 |
Bebelu esti sub acoperire
Mandreac esti in listuta de aspirante
mandreeac spune:
Multumim frumos! Da cand ma gandesc la un bebe si ma gandesc de multa vreme, caci ador copiii, intotdeauna spun sa aiba parul lui, caci are parul usor ondulat. Eu il am foarte drept si mereu trebuie sa mi-l aranjez.
Andreea M.