Aspirante optimiste > 20 ani (474)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sherbi imi pare rau k ai dat peste astfel de medici.

poate de data asta ai mai mult noroc.

depinde si de starea lui cand te duci. k el poate sa fie super medic. dar sa aiba o zi mai proasta si tie sa nu-ti placa. iar a doua oara nu te mai duci. asta e. pana la urma toti suntem oameni si avem zile mai bune sau mai proaste.

nu iau apararea nici unui medic despre care ai povestit. eu vb in general

si luna asta sa fie cu noroc

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

si eu spar sa nu ma urmareasca din umbra. totusi, a trecut ceva timp de atunci.
bebelu de ce ti-ai pierdut speranta luna asta?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu nu-ti pierde speranta
fii optimista si mie mi sa intamplat de nenumarate ori sa nu mai am nici un chef de nimic te inteleg perfect
lasa ca poate luna asta este ceva acolo si ai sa vezi ce bine va fi

cosmi ai mai luat dufaston?

Mergi la inceput

nu stiu sherbi,. asa am eu un sentiment.

nu pic in butoi asa k COsmi stai linistita k nu atat butoiu

dar vdm ce va fi pana la final.

momentan sunt z17. mai am pana in z 24 si dupa mai astept inca 10 zile min. in care teoretic ar trebui sa vina uratii.

Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Roxi cate zile are ciclul tau de obicei?

Cosmi

pai crede-ma ca de cand am "nascut" in ianuarie mi-a venit doar de 2 ori, o data pe 24 febr si a doua oara pe 19 martie.
asa ca...... habat n-am de acu incolo cum o fi.

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

soer sa vina normal

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Roxy dar tie nu ti-a dat nimic de luat? ti-a zis sa iei o pauza pana se reface uteru ceva?

scuze dc ai mai zis, dar azi sunt si nu imi aduc aminte

Albumele noastre

Mergi la inceput

nu mi-a dat absolut nimic, mi-a zis sa fac o pauza de minim 3 luni, in aprilie sa vin la control apoi vedem daca ne apucam de
n-avea ce sa-mi dea si pt ce.

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

am inteles.

deci ar trebui sa va apucati de treaba dupa ce vin uratii si dc totu e ok

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Cami nu am mai luat Duphastone iau de vreo 2 saptamani Metformin
Roxi am inteles
Bebelu e bine ca nu cazi in butoi,oricum nu ai cum ca am eu grija de el

Cosmi

Mergi la inceput