Aspirante optimiste > 20 ani (474)
Raspunsuri - Pagina 15
sherbi spune:
oriunde, dar nu la elias.
acolo am nascut, am fost f multumita de medic si nasterea a fost de vis. as mai face 10 copii daca as naste tot asa. insa sunt in shicane cu medicul meu. nu este acelasi cu guma de mestecat. la acesta am mers ulterior la recomandarea unei prietene. cred ca este bun ca medic, dar starea de stres pe care mi-o transmit asistentele, ma face sa-mi doresc sa apelez la alt medic.
cu medicul cu care am nascut, povestea e cam asa.
in luna a cincea am facut morfo fetala la herghelegiu care m-a avertizat ca pot pierde sarcina din cauza de col scurt si moale.
i-am transmis medicului meu acest lucru, desi se uitase pe rezultatul morfologiei, unde herghelegiu scrisese despre problema mea. desi facusem un control pe masa, madicul meu nu remarcase acest lucru. m-a suit din nou pe masa, cand i-am tras semnalul de alarma si a doua zi la 7 dimineata eram internata pentru cerclaj.
din acest motiv, fiind activa pe forum la vremea aceea, am cautat informatii legate de medicul meu sa vad daca nu cumva am nimerit la un medic incompetent. ce-i drept nu am gasit informatii negative despre el, insa eu mi-am postat povestea mea. cumva a ajuns la urechile lui acest lucru, vreo mamica forumista bine voitoare, si doctorul m-a amenintat ca o sa aiba ac de cojocul meu.
asa ca fug de elias.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
cos_minutza spune:
Cami nu am mai fost la medic.Stai un pic sa numar ca nu stiu ce zi sunt
Bebelu ma bucur ca v-ati impacat
Roxi cand primesti bluzitele asteptam pozici da?
Cosmi
roxy_s spune:
bai frate ce mult ati scris, pai pana ma mocai eu cu scrisu' deja ati umplut pagina.
camcris
cosmy, asa mai da, fi si tu prezenta pe front
oare am uitat sa pup pe cineva?
ca azi sunt cam
Viitoare mamica de
bebelu86 spune:
pe mine pe mine
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Talida__ spune:
Sherbi foarte urat din partea medicului si total lipsit de profesionalism.
Lasa ca e mai bine ca stii si te feresti. Doamne fereste sa nu fi spus nimic ssi sa incerce sa-ti faca probleme.
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
roxy_s spune:
cosmy o sa pun poze cu bluzitele sa le vedeti
eu azi sunt z28 si sapt viitoare merg la doctor si am un morcov de pe acum , deja ma simt
sa fie bine si sa ne dea unda verde la
Viitoare mamica de
bebelu86 spune:
fetele eu va anunt de pe acum k nu mai fac nici un test luna asta.
stau 10 zile de cand termin pastilele si dc nu vine pana in z 12-13 de la terminare atunci fac.
oricum...am o stare asa...nu imi mai arde de nimic. nici de teste nu imi arde, nici de nici de nimic.
asa k cred k va mai fi o luna pana la
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta