Aspirante optimiste > 20 ani (474)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Multumesc pentru primire fetelor. Sper sa va gonesc de aici repede si sa nu poposesc nici eu prea mult. Madutza la tutunaru nu mi-a placut in primul rand ca nu mi-a terminat monitorizarea, mi-a zis sa ma duc acasa ca ovuez maine poimaine, iar el pleca in afara, asa ca m-am mai dus la eco in cta si m-am convins ca nu s-a spart foliculul asa cum a zis el. Iar la mine problema e de ovulatie si daca fac 5 drumuri pana la bucuresti pt o monitorizare lasata in pom asa, e cam pierdere de timp si de bani. De aia nu stiu unde sa ma duc, am incercat sa imi fac o programare la marinescu dar nici o sansa, mi-a zis ca sa sun pe 17 mai pt luna iunie dar doar daca am o alta problema nu de infertilitate, ca pt asta nu se mai poate, probabil pt ca are prea multe paciente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cosmi azi intri mai des pe la noi?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

si acum sa va stresez. recomandati-mi un medic bun! eu merg in bucuresti la un medic, insa nu sunt convinsa ca e cea mai buna alegere. plus de asta, am o stare de disconfort pe care mi-o transmit asistentele care imi dau senzatia ca le este teama de el. ma controleaza de guma de mestecat, s-o arunc inainte de a intra in cabinet, ma avertizeaza pana vine medicul sa am raspunsurile pregatite la un nr. de intrebari ce urmeaza sa le puna medicul si imi fac semn cu ochiul daca li se pare ca pun intrebari prea multe.
asa ca as dori o recomandare.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Asa ceva nu am mai auzit pana acumChiar iti recomand sa-ti schimbi medicul!Poate iti recomanda fetele din Bucuresti pe cineva

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata si de la mine
am net in sfarsit la birou prin romtelecom super viteza
bebelu te-ai impacat cu sotul?
stii ca nu e bine sa fiti suparati
fetelor noi venite le ureb sedere cat mai scurta la spirante

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Cosmi azi intri mai des pe la noi?

Da,daaaaaaaaaaa

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

JoAnn
sherbi, mergi la gine si iti da el ce analize sa faci, nu faci asa de capul tau, stie doctorul ce sa-ti dea.
bine...asta daca nu o fi vreun batut in cap, ai grija unde mergi.
bebelu ce zici ca mi-am comandat si eu 2 bluzite?

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Neatza camcrisDeci poti sa fi mai mult cu noi

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

si acum sa va stresez. recomandati-mi un medic bun! eu merg in bucuresti la un medic, insa nu sunt convinsa ca e cea mai buna alegere. plus de asta, am o stare de disconfort pe care mi-o transmit asistentele care imi dau senzatia ca le este teama de el. ma controleaza de guma de mestecat, s-o arunc inainte de a intra in cabinet, ma avertizeaza pana vine medicul sa am raspunsurile pregatite la un nr. de intrebari ce urmeaza sa le puna medicul si imi fac semn cu ochiul daca li se pare ca pun intrebari prea multe.
asa ca as dori o recomandare.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Albu Dragos -Medlife
Peltecu -Filantropia
Arash-Medlife

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ROxy cand ai dat comanda? vezi k la tine s-ar putea sa dureze vreo 5 zile k nu esti din buc. si dureaza cu transportu

Cosmi ma bucur ca azi stai mai mult cu noi

Cami da ne-am impacat

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cosmi ma bucur ca intri mai des sa stii ca-ti simteam lipsa

tu a cata zi iesti cosmi?
ai mai fost la dr?
bebelu v-ati impacat?

Mergi la inceput