Aspirante optimiste > 20 ani (474)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
Joann nu am papat k m-am cam ciondanit cu al meu si nu imi mai arde de nimic
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bebelu86 spune:
Danuta cum la tine e 7?
ca vad k scrie tot romania
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
JoAnn spune:
bebelu nu se poate sa fiti certati....dar lasa ca acu urmeaza asa de impacare
pai dute de gusta pestele ca se raceste
bebelu86 spune:
chiar nu imi arde sa mananc nimic
oricum azi e miercuri, e post asa k aveam interzis la cap
scuze dar nu imi arde sa vb de asta acu
Albumele noastre
bebelu86 spune:
oricum a iesit bun.
arata demential cand am inchis focu la cuptor. dar ramasese sa-l astept sa mancam impreuna. numai k nu a fost sa fie
asta e
Albumele noastre
sherbi spune:
buna seara!
mai primiti o aspiranta printre voi? ma numesc violeta si sunt mamica unui baietel de 3 ani. imi doresc un al doilea copil care bineinteles ca se lasa asteptat. cum se stie ca asteptarea e grea, vreau sa fiu alaturi si sa-mi fie alaturi oameni care trec prin aceleasi emotii ca si mine luna de luna.
inca nu mi-am facut niciun set de analize pt. faptul ca nu raman insarcinata, dar intentionez luna aceasta. sper sa fie totul bine.
acest forum imi este cunoscut de pe vremea cand eram gravidutza si sunt si in clubul scutecelor la "albinute si bondari de martie aprilie 2007".
in speranta ca vom deveni curand mamici toate aspirantele, va doresc multa sanatate si cat mai repede visul implinit!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
bebelu86 spune:
Sherbi bine ai venit printre noi
sedere cat mai scurta
sa-ti traiasca baietelu. e un dulce
Albumele noastre
bebelu86 spune:
Danuta, Sherbi sunteti in listuta
Albumele noastre
bebelu86 spune:
COsmi ce faci?
de maine intri mai des pe la noi?
ne e dor de tineeeeeeeeeee
Albumele noastre
cos_minutza spune:
Buna seara dragutzelor
mandreeac bine ai venit si sedere cat mai scurtaVad ca ti-au raspuns fetele asa ca nu mai repet si eu aceleasi lucruri!Sa dea DD sa vina repede Casa de piatra.Si noi am avut nunta in mai
Anamira ce mai faci?
Anca
Yasmi repeta testul peste vreo 2 zile,daca ai zarit acum ceva va fi mai intensa liniuta de control!!!Tin pumni!
Paula cand mergeti la concert?Ma bucur ca ati reusit sa gasiti si camera.Buna berea,am luat din fiecare cate o gurita
Talida imi pare rau ca s-a stricat frigideru'Poate reusiti sa mergeti si voi la concert,va intalniti cu Paula si ne puneti si noua poze(frumos planul meu,nu?)
Roxi da,recuperez acum...la 8 jum am ajuns acasa de la 8 dimineataNo nu ma mai plang ca am facut-o destul zilele asteaTin pumni si te asteptam cu liniutele duble
Bebelu bine ai intuit ca nu o sa intru nici aziDa de maine voi fi mai mult cu voiMa bucur ca ti-a iesit pestele si imi pare rau ca te-ai certat cu soatza.Iti dau multi sa nu fi suparata
Madutza hai nu fi suparata,vezi ca si tu stii ca intre 4 si 6 saptamani vine menstruatia.O sa vina ea in curand,trec repede si lunile si vine si bebe dupaMa bucur ca a fost ok la medic si nu te-a durut.
Doula fa totusi o vizita le medic sa vezi ce si cum.Tin pumni sa nu fie infectie
Joann
Vas
cami
Camcris sper ca a fost bine la examen,tin pumniTin pumni sa fie cu noroc IA-ul de luna viitoare sau poate nu o sa mai trebuiasca sa-l faci ca va face bebe o surprizaSa bei ceiutul si sa iei un paracetamol sa nu te prinda raceala
Ukume sa ai o odisee minunata
Yoni
Didi imi pare rau de Z1,da' eu nu desfac butoiul,nu ai ce cauta acolo,defapt nu are nimeni ce cauta acolo.Capul sus si bucurate de un nou inceput.Stiu ca e greu dar trebuie sa mergem cu optimism mai departeTe si te imbratisez cu drag,hai nu mai fi supiSa ne dai vesti daca ajungi la doctor
danutza2783 bine ai benit si sedere cat mai scurtaLocuri sunt pt oricine,oricandSpor la treaba
sherbi bine ai venit si tu( ce de fete noi au aparut astazi ) si sa stai cat mai putin pe aici ca aspiranta.Sa-ti traiasca baietelul e o dulceata
No in sfarsit v-am ajuns din urma,uite asa ma fugit dupa voi Ati avut si azi limbarita
Va multumesc ca va ganditi la mine,pica foarte bine
Va pe toate!!!
Cosmi