Aspirante optimiste > 20 ani (474)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

a aparut Cosmii

dc nu apareai mai rpd uite asta pateai

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu esti bestiala

Cosmi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Bebelu esti bestiala

Cosmi

sa nu ne mai parasesti da? ca ai vazut ce vei patit dc mai dispari asa, si motivat, tot tre sa mai treci pe aici

Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Trec eu si asa,chiar daca la ore tarzi, nu rezist fara voi

Cosmi

Mergi la inceput

stiam eu

de aia am tot intrat. ca stiam k vi macar sa ne saluti si sa ne zici noapte buna

Albumele noastre

Mergi la inceput

Acum ma duc la nani linistita ca v-am citiNoapte buna

Cosmi

Mergi la inceput

Noapte buna

nu mai stau nici eu

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Buna fetelor, va citesc de ceva vreme si va admir optimismul si sprijinul pe care vi-l oferiti reciproc. Sunt noua pe forum si am o gramada de intrebari Sa incep cu cea mai importanta, voi ce doctori recomadati,am fost la dr Tutunaru, dar nu prea am fost multumita, si nu stiu in ce parte sa o apuc acum, abia acum ne apucam de investigatii si nu vreau sa pierdem timpul degeaba. Eu am facut 2 luni de monitorizare prima luna nici un folicul nu a crescut mai mult de 17, iar a doua luna a crescut normal pana la 25 dupa care a stagnat si nu s-a spart. Cam atat ca m-am intins cam mult, imi fac de cap pe aici cat voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

sarut-mana de primire!
sa fie intr-un ceas bun urarea!
eu is in asteptare de ciclu. am facut si ceva teste (vreo 4), dar mai am trei prin sertare la baie. vorba ceea, pana nu vad rosu in fata ochilor, trag speranta. ciclu mi-a jucat feste in ultimele luni, desi a fost regulat din frageda pruncie. simptomele de asemenea, luna trecuta si acu 2 luni m-au durut sanii cu o saptamana inainte si cu vreo 3 zile inainte nu aveam nici un fel de scurgere. acus nu ma dor sanii si am o scurgere abundenta, apoasa as spune, dar nu modificata la miros consistenta fata de normal. in rest, ma doare spatele intre omoplati de mor,dar asta se poate trage si de la cele 15 kg ale lui david. si cu somnu stau bine, as dormi, mai putin in preajma ciclului cand mor de grija...o fi, n-oi fi gravidutza.
dar am citit zilele astea despre simptome in sarcina de mi s-a acrit si sunt fff multe, diferite de la o femeie la alta, de la o sarcina la alta a aceleiasi femei, si intr-un nr. infinit de combinatii. in speranta ca nu devin plictisitoare, va pup si sper sa ma imprientensc cu voi cat mai repede!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

am uitat sa va multumesc pt. complimente. david este un dulce si mi se spune asta zilnic. o sa incerc sa pun poze mai recente cu el, ca-s tare puturoasa la capitolul asta. si fetele de la clubul scutecelor ma cearta pe acest motiv.

noapte buna!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput