"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
La vaccinuri daca reusiti sa faceti rost de doze mai multe (ca asa e pachetul) ma bag si eu la cumparat!
Cred ca doritoare sunt multe din noi!

Fetele care faceti Clexane, de unde mai luati medicamentul compensat? La Sensi Blu-ul care imi dadea pe contract OPSNAJ nu mai au si am ramas doar cu intrebatul la farmacii si cu acelasi raspuns: Nu avem (nici macar cu bani)

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Vivela, Sorana pai sigur ne vedem in plimbari! EU ies si in 23 si in IOR, sunt cam la 1/2 distantei
Nana felicitari pentru gasirea apartamentului! Sa fie intr-un ceas bun!
Cusa, Madutza sa va fie de bine intalneala!
Bubu ei, draga de tine, tu ai 2 bbei acolo, normal sa fie burtica mai patrata!
Sorana snaatate multa lui MAteiasul!! Ma bucur ca e mai bine. Nebulizator pentru aerosoli se poate comanda si pe net, poate e mai ieftin... cam 2-3 mil e
R_ocsy nasoala faza cu cardul...ca s anu mai zic cu numarul nuntilor, ca m-am mai crucit odata!
Nati noroc cu tatal tau ca sta aproape si are chei...si eu sunt tare aeriana uneori. Felicitari pentru vestile bune, mai ales ca nu mai are circulara!
cis-09 bai ce comentarii poate face si soacra-ta...a mea e exact invers, sa nu spui lucrurilor pe nume, sa nu te gandesti la rau, desi eu pun raul inainte sa nu ma ia pe nepregatite. evident, nu e cazul aici, comentariul soacratii e chiar horror!
Madamar experienta noastra cu decalotarea. Nu am reusit sa o facem noi treptat, la fiecare baita. Efectiv era prea stramt si nu puteam trage in jos. Am ajuns la 1 an la chirurgie pediatrica, l-a decalotat cu o penseta, pe viu a suferit bietul de el 2 saptamani cand facea pipip plangea, il puneam in bai cu apa calda sa faca pipi acolo. El are si putzica mai mare si ma gandesc ca si d-asta a suferit mai mult, am auzit de cazuri de revenire imediata sau la 2-3 zile. Apoi i s-au inflamat ganglionii in zona inghinala si peste vreo luna am ajuns iar la decalotat, la Grigore Alexandrescu, si am luat-o de la capat cu recuperarea. A fost tare nasol. Un motiv pt care m-am bucurat ca am fetitza, sa nu mai trec prin decalotare... dar nu e musai sa fie la toti la fel. Oricum, acum il decalotam la fiecare baita, altfel se lipeste la loc si tot chinul in zadar. EU prefer asa decat sa ajungem cu el la spital pe la 13-14 ani.
Ma duc sa mai recuperez

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 38+ Ilinca Sabina

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

cum va mai simtiti?cred ca pitica mea incepe sa ia bine in greutate,ca simt cum o ia burta la vale si a inceput si spatele sa ma doara,semn ca are de carat...
sper sa nu dau cu bata in balta fix in ultimele saptamani,sa rup cantarul.am scos iar dulciurile din meniu,orice duliciuri,mai rontai cativa biscuiti la cafea sau ceai,atat.si paine am taiat-o de pe lista,chiar si aia neagra.c'est la vie.mananc supe si gratarele,sunt mai bune.

Va invit la cafeluta-apa chioara cu aroma de cafea,cine e amator!!!

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

miraaaazi-ne si noua ce,de unde si cat-gelul ala minune antivergeturieu momentan am doar pe alea de la prima sarcina,care s-au albit...
pe mine ma oftica felul in care arata burta mea,dupa ce m-am ingrasat si apoi am slabit 30 de kg...arata ca un balon desumflat...

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Am fost in sala de nasteri de la Giulesti....si am vazut o nastere

La test nu stam prea bine....8 contractii in 20 min, din care am simtit doar 3, in timpul contractiilor pulsul ii creste la 160/min. Doctoritza nu prea e multumita....maine refacem testul si luni dupa echo, hotaram daca facem cezariana sau nu.

Azi i-mi fac bagajul.....nu se mai poate

Roxy 37+ cu Diana AMR 2+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

gabriela-s mama ce apartament 250 euro!! Ti se intoarce stomacul pe dos! Succes la cautari! Succes si la regim, daca poti! EU m-am rasfatat aseara cu o cioco alba de 200 gr si dimineata am tabarat pe chipsuri. Ce am????
Mira cum se numeste gelul magic?? nu am facut vergeturi, slava Domnului, dar am inteles ca si dupa ce nasti mai exista pericolul!
Nico nasol cu Clexane-le, imi pare rau ca mai ai si grija asta, nu e de ajuns restul!
Andrada Doamne ce burtica, numai burtica e de tine...unde ai pus pe coapse ca esti slaba moarta! Arati f bine!

Cu vaccinul, incep sa ma stresez si eu. Am inteles ca se poate cumpara din Bulgaria...ia sa vad daca pot sa-l procur de pe undeva...mare nebunie...bine ca au facut repede pentru gripa porcina si asta nu-l pot face...

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Rosanne cum a fost nasterea?? imi pare rau de rezultatul la test, sper sa iasa mai bine data viit

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata! Niciodata nu am mai intrat asa devreme si ma gandeam ca sunt singura pe aici. Azi mi-am luat o zi libera ca nu mai puteam. Am alergat cateva zile in toate partile si ieri efectiv mi se inchideau ochii si simteam cum tarasc burta dupa mine. Am ajuns rupta de oboseala acasa si cu dureri de burta asa ca am zis pauza.
PE voi cum va doare burtica la contractii ca ieri m-a durut rau de cateva ori ca la menstruatia dar nu sub burta ci pe lateral. Mi-e asa de frica ca nu stiu cand e de rau si cand nu cu durerile astea de burta.

Nicoleta nasol cu Clexane. Eu inca mai am dar am inceput deja sa caut ca auzisem ca iarasi nu se gasesc si se pare ca asa e. Nu stiu ce voi face sper totusi sa mai existe pe undeva prin tara si daca reusesc ceva iti spun. Ma enerveaza rau chestia asta. Nu avem destule pe cap ne mai trebuia si un stres in plus ca nu gasim medicatia adecvata pentru sarcina. Astia sunt de-a dreptul nesimtiti.

Apropo ieri am fost si eu la analize si nu se putea sa nu trag o tura de nervi. Era o inghesuiala si unul tusea pe mine unul mirosea iar pe scaune numai "doamne si domni" pe la vreo 40-50 de ani care nici nu se sinchiseau de mine sau vreo batrana. Stateau si se holbau la burta mea si cand imi intorceam privirea sa caut un scaun se uitau pe pereti. Atata nesimtire ca la noi mai rar. Noroc cu asistenta ca era o draguta ca m-a luat pe mine in fata si pe un bb mic si bineinteles ca au inceput sa comenteze. Dar cui i-a mai pasat.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Si acum sa incerc sa raspund si eu...

Nana ce bine ca a-ti gasit un apartament cu pret atat de bun. Daca ar fi asa si in Bucuresti.....ce bine ar fii....

Nati felicitari pt vestile bune de la echo....lasa sa fie printesa cocheta dupa nastere

Mira pai tu ai rabdare multa....foarte frumoase rochitzele. Sa le poarte Maya sanatoasa

R_ocsy eu stiu ca daca se blocheaza cardul in bancomat, cei de la banca il scot foarte usor.

Sabina si eu cred ca esti mama eroina

Ioana vreau si eu sa fie Diana cuminte ca si bucalata ta

Cris_09 soacra-mea ieri era ingrijorata ca fac eu un pisoi....si nu i-am zis nimic. Si mai crede ca nu sunt ingrijita cum trebuie de doctoritza mea, ca nu stie sa faca echo bine. Dar o las in pace... Important e ca bb e bine...ai vazut ca fetele Ioanei la 2 kg puteau sa suga fara nici o problema.

Lauriciu bine ai revenit

Laura mai e putin pana luni....incepem galeria?

Sorana vaccinul il tin in frigider. Sanatate lui Matei, sa se faca bine pana pleci la spital

Madutza, Cusa intalnire placuta. Ca de altfel si voua Vivela, Onana, Laura.

Andrada ai o burtica tipica de baietzel. Nu se vede ca te-ai ingrasat

Roxy 37+ cu Diana AMR 2+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Rosanne of, mai e putin, abia astept sa o vad!!
Artu ce frumos ati adormit toti 3., dragii de voi! cat despre starea de rau...nici tu nu-ti dai seama probabil ce putin dormi si ce te solicita toate astea.ai grija de tine!mai dormi!

AMR 5 de zile

Mergi la inceput