"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"
Raspunsuri - Pagina 8
mamanati spune:
Ania, bine ai venit! Sarcina usoara si o printesa sanatoasa!
nana, Arturica,bubu, crissy, Nico
Alinettero, felicitari pentru vesti bune de la eco!
nana, super apartamentul! Sa fiti fericiti in el! Ce repede v-ati hotarat! Eu tare greu iau asemenea decizii.
Andrada, ce supla esti! Cum ai reusit?! Pun pariu ca din urma ta mai auzi cate o replica: Domnisoara, ce ora e?
Roxy, felicitari pentru bebelina sanatoasa.
Maduta, tinem pumnii sa va iasa rezultatele bune! Felicitari pentru bubulin sanatos!
Eu fug la culcare, va pup. Pana maine.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
31+
Madamar spune:
Salutari fetelor!
Deja stiti cum sta treaba cu activitatea mea pe forum: imi salvez paginile, urc in camera, raspund in word si miine lansez raspunsurile! Ati avut destula activitate si azi, sper sa nu am prea mult miine dimineata de recuperat!
Am reusit sa ma manichiuresc/pedi azi, insa ma simt usor dezamagita: manichiurista la care am mers nu este manichiurista mea veche, care a nascut de curind, ci manichiurista unei prietene; prietena m-a programat si i-a spus sa aiba mare grija de mine, sa nu ma ciupeasca, etc., pt ca sunt insarcinata! A lucrat asta cu mine ca cu o bomba si nu mi-a aplicat nimic pe unghii (oja, lac protector, nimic) pentru ca, a spus ea, daca merg sa nasc unghiile sunt un punct de reper foarte important pentru urmarirea reactiilor organismului si ca e mai bine sa nu mi se aplice culori pe unghii

.
De fapt nu ma deranjeaza pentru ca a gindit asa, ci mai mult pentru ca nu mi-a cerut parerea si ca nu mi-a pictat si mie macar o floricica,
ceva...
, pe motiv ca nu se mai poarta motivele florale. Eh, ideea e ca am senzatia ca m-a tratat drept o femeie bolnava, si nu numai insarcinata, asa cum sunt. Asta e, daca mai ajung o pedichiura si o manichiura sper sa pot merge in alta parte... sper!
Desi la cum a vb-it individa... ma cam vedea nascind mai devreme decit mi-am propus...
Va las acum, merg sa va recuperez!
Va pupic! Somn din cel mai bun va doresc!
Marlena (Mary)
33+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 6 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Onana spune:
Ola, fete dragi!
Am citit ce-ati scris dar nu mai sunt in stare sa va raspund acum, un singur lucru legat de vaccin bcg: parca Roxi spunea ca e suspensie (deci praf) care se prepara api, ceea ce inseamna ca nu e nevoie sa fie transportat la frigider, deci ar trbui sa fie mai usor de adus din afara. Eu una incerc sa gasesc o solutie in sensul asta, adica sa-l aduc de undeva. Desi pediatrul mi-a zis sa nu ma stresez ca intr-un an e important sa-l facem..Auzi, sa stam nevaccinati un an, cred ca glumeste

Fug si eu la
, noapte buna si vise frumoase!
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
37 fix Tudor
Aniska80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Crissy_C
Anamaria, multumesc mult! Probabil ca de concediu o sti ea ce sa-mi dea, dar legat de adeverinta asta ca sunt insarcinata, era pe dinafara, mi-a zis ca-mi da ce vreau dar sa-i spun exact ce trebuie sa scrie... Deci o fac eu, ea doar sa puna stampila/parafa...![]() Aha, deci se pun si zilele nelucratoare, uite ca nu stiam, am sa-i atrag atentia, merci muult Cristina, fericita 31+ cu Patricia AMR 8+ ![]() ![]() |
Cu multa placere,sper ca ti-am fost de folos!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
35+cu
MELISSA
bubu30 spune:
Prospectul vaccinului zice :
Conditii de pastrare : Vaccinul BCG liofilizat pentru inoculare intradermica va fi pastrat la adapost de lumina naturala si la o temperatura de +4 - +8 grade Celsius.
In concluzie, nu conteaza ca e pulbere suspendabila + solvent, exista numeroase preparate injectabile si vaccinuri in aceasta situatie care tot in camera frigorifica le pastram (2 - 8 grade Celsius).
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Aniska80 spune:
Noapte buna dragele mele!Pe maine dimineata!Va pup pe toate!Sper sa pot dormi si eu ca un om cat de cat normal...am 2 seri de cand dorm bine,sa vedem in seara asta daca-mi da voie bebelina!![]()
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
35+cu
MELISSA
bubu30 spune:
Noapte buna la burtici si mamici !
Si pe mine ma chinuie mos Ene, dar la 12 fac injectia si abia apoi merg la 
Somn usor !
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

mommy_to_be spune:
Buna seara burtici si mamici!
Iar am avut azi o zi incarccata. Incarcata pentru conditia mea fizica de acum... Am fost la pedichiura si am luat-o frumusel pe jos, ca sa ma mai misc si eu putin. La intoarcere mi-am cumparat 1kg jumatate de capsuni si atat de greu am ajuns acasa... Doamne... ziceai ca am pietre in plasa, dar si-n burta... De acum nu mai car nimic, oricat de usor ar parea...
In rest... sunt tare fericita caci a descoprit un gel minune care mi-a atenuat muuuuult vergeturile de pe coapse si fund care au explodat parca pe pielea mea acum o luna jumatate-doua. Ma dau cu el cu regularitate si chiar se vede diferente. Oricum, pana sa dau de el am folosit destul de multe produse si nu am avut vreun rezultat.
Fetelor, va multumesc de aprecieri pentru rochite
Si mie imi plac tare mult, mai ales cand ma gandesc ca le va purta bebelina mea iubita.
Crissy, legat de centura, eu am auzit si de persoane care au purtat-o imediat, altele care au asteptat putin. O voi intreba si pe doctorita mea ce parere are la urmatorul control. Oricum, modelul la care v-am dat link e incercat de nasa mea de cununie, care nu l-a purtat dupa cezariana, ci dupa o operatie urat de fibrom uterin, in conditiile in care i se cam desfacuse operatie, si e tare multumita. Zice ca e superconfortabila centura asta, ca a incercat mai multe si se simteau aiurea pe piele sau se lasau in jos. Si operatia ei arata mai bine.
Sabina, e super ca esti mai relaxata. sie super ca te ajuta mult si tati.
Ana, merci mult de confirmarea calitatii produselor Lytess
Acum chiar nu mai am nici o indoiala.
Sabinaun
pentru Matei si sanatate multa. Sper ca se simte mai bine!
Corina, felicitari pentru atatea vesti bune de la eco. Ce misto ca ai avut parte de o excursie asa frumoasa. Eu am vizitat mult din tara asta, insa in Dobrogea nu am ajuns. Sper sa mai apucam...
Si daca om apuca nu se stie cand va fi asta... Abia astept sa vad si eu pozele.
Artu, ce frumos e ce povestesti tu acolo... Abia astept sa o adorm si eu pe Maya mea pe burtica
Andrada, multumesc de sfat!
Laurita, la ochi triotez... Iar daca ies mai maricele, o sa le poarte Maya cand ii vor fi bune
nana, felicitari pentru apartament!!! Ce misto!!! Arata suuuper bine! Sa-l stapaniti sanatosi! Abia astept si eu momentul sa ne mutam intr0un spatiun mai mare,insa eu mai am de asteptat ceva...
crisda-o incolo de soacra... Doamne... ce vorbe sunt astea? Nu-mi vine sa cred... Nu o baga in seama, ca nu merita.
Nati, felicitari pentru rezultatele bune de la eco
Tare am ras de cum ai povestit tu cu pulpele alea pe foc. Bine ca a avut cine sa-ti stinga aragazul!
roxy, felicitari petru vestile bune de la eco
Uf... iar am avut de recuperat si pe la ultimele pagini am citit in diagonala, caci a inceput sa ma doara crunt spatele... Am citit si de ceva pozici. Abia astept sa le vad, insa ma uit maine, ca acum nu mai pot... Va pupic burtici
Noapte buna!
Mira
fericita 34+cu
Maya Alesandra
AMR 6 saptamani 

minunea mea
lauriciu spune:
Bine v-am regasit!
Cer umil iertare pentru absenta indelungata...am crezut ca atunci cand voi ramane acasa o sa fie mai mlt timp pt DC...gresit. Mult de munca...mai ales intr-o casa cu gradina...nici o zi de relache...
Vad ca a imbobocit liliacul...felicitari noilor veniti pe lume...pana acum numai fetite, asa-i? tare-s grabite fetele astea...
Noi suntem ok, suntem in s37, de-acum suntem la termen, sper sa mai stea putin la caldurica, dr zice ca-i cam mititel comparativ cu frate-sau...nu stiu cat, ca nu mi-a zis greutatea sapt trecuta. Mai mergem saptamana cealalta (daca nu avem surprize)
Ar trebui sa ma mai potolesc cu treaba de-acum...dar nu prea am stare...
Camera e aproape gata, sapt viitoare o sa-i fac perdeaua si apoi curatenia finala si apoi...n-are decat.
Eu una abia astept sa-l cunosc, nu mai am rabdare...incerc sa imi amintesc primele zile-saptamani de la fiu-miu...apoi ma uit la cate o hainuta si mi-l imaginez imbracat in ea...cred ca va fi greu, dar splendid...abia astept!
Am facut si cumparaturile de la marmacie...suntem aproape pregatiti.
Va pup, sper sa mai pot intra mai des, nasteri usoare daca mai avem nerabdatori printre noi!
Seara buna!
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami
37+ a lui Dragos Andreibebe 2 la purtator
arturicii spune:
hello, azi am avut treaba cu niste hartii asa ca am absentat, insa motivat;
Nati, imi pare rau insa nu stiu sa iti recomand nimic ptr doamne ptr ca eu nu ma rasfat; in plus, gama aceasta am gasit-o cautant ceva cat mai natural ptr Sabina; insa mie imi plac mult cele de bebe cred ca sunt ok si cele de oameni mari;
Nu stiu ce am insa sunt toropita rau; sunt ametita si imi e rau, am incercat sa dorm si nu prea am reusit, parca am frisoane; sper sa imi revin;
O zi faina maine tuturor.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina