"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"
Raspunsuri - Pagina 18
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutzicab Marca nu, sticluta de Vigantol... ca cica si-ar pierde din proprietati . Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca |
Scrie pe prospect ca si la picaturile de ochi ceva de genul "a se folosi in termen de x zile de la deschiderea recipientului" ? Sau e de la medicul tau citire?
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5
flory_blanca spune:
NANA ce simti cand impinge? Ca eu am momente cand mi se taie respiratia pentru cateva secunde si simt o presiune sub coaste. Apoi trece nu e in permamenta. Si mai rau e cand ma intind sa ma culc. Imi pare rau ca e si mai rau ma gandeam ca poate ai scapat si ti-e putin mai bine. Dar nu mai e chiar asa de mult si trece.
ca sa mai uiti de stomac si disconfort.
31+
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Fetelor tocmai scriam o listuta pentru tati cu ce ne trebuie de la farmacie. La capitolul antitermice am vazut ca se folosesc Panadol, Nurofen si Paracetamol supozitoare; le-am citit prospectele si toate au indicatie pentru copii cu varste peste 3, respectiv 6 luni. Voi (care mai aveti puiuti) ati folosit si la varsta mai mica? Ma gandesc sa nu cumpar nimic, eventual sa astept sa vorbesc cu neonatologul... Peste tot unde am citit despre "farmacia de urgenta pentru sugari" antitermicele sunt un must have... Nana 35+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5 ![]() |
Pt. copii asa micuti merge efferalgan pediatric sol. orala.
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

ancutzicab spune:
Nana - tocmai, ca nu scrie nimic de genul asta. Doar sa nu se depaseasca termenul inscris pe ambalaj. Am avut niste picaturi de D3, trimise din Italia unde scria, intr-adevar, a se consuma in max 5 luni de la deschidere... dar erau 5 luni, nu 3-4 saptamani.
Anca
32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
n_a_n_a spune:
Anca, vad ca Sorana a anticipat intrebarea mea
, sorry, mesajul meu a plecat inainte sa vad raspunsul ei, va multumesc si tie, si ei
.
Flory, exact cu spui tu simt, o presiune, simt efectiv cum impinge si se si vede pe burtica: se intareste locul si iese in relief mogaldeata. Si doare, si nu mai pot respira, si imi amortesc coastele si ma furnica... Se accentueaza cand ma intind, mai ales pe partea stanga e jale, nu suport sa stau deloc. Eu imi masez zona coastelor si situatia se amelioreaza. Vai, ce n-as da sa ma pot intinde pe burta doua minute!!!
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
r_ocsy spune:
Onana : sanatate multa tuturor
Aleesico : felicitari pentre rezultatul de la eco ; si eu astept cu nerabdare ziua de marti ![]()
Nana : multumesc, cred ca nu l-am observat . Super apartamentul , mi-ar place si mie asa ceva ; sa il stapaniti sanatosi , cred ca abia asteptati sa va mutati, desi am inteles ca va fi doar prin toamna, nu ?
Flory_blanca : sper atunci sa mai execute o miscare de intoarcere, inca mai are timp ![]()
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Vai, ce n-as da sa ma pot intinde pe burta doua minute!!! Nana 35+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5 ![]() |
Eu zic ca nu mai avem nici una asa de mult, din 9 luni a mai ramas putin . Mie mi-e dor de dormitul pe spate , abia astept sa il reiau
R_ocsy
34 +
Ana SofiaAMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
n_a_n_a spune:
Rocsy, da, sper sa ne mutam prin toamna. Pana acuma, cu statul meu in pat non stop nu a avut cine sa se ocupe de achizitie si renovare, ca sa ne putem muta pana la venirea Adelinei... Sper sa gasesc energie si timp suficient dupa ce se naste iubiricea pentru reamenajare...
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui Madamar Bubu, mie medicul mi=a spus ca vergeturi, indiferent de produsul folosit, daca e sa faci, vei face oricum. Tine de structura pielii si ca nu exista produsul perfect! Ca gelul Mirei amelioreaza aspectul, pot crede. SI eu am destule vergeturi pe burta - si ink mai sper sa nu se mai adune prea multe... dar nu stiu daca tine cineva cont de dorintele si sperantele mele! Burtici la a doua sarcina: aud ca burta creste cel maii mult in ultima luna? e adevarat? sau e o alta legenda dusa din gura in gura? Marlena (Mary) 34+cu minune de Tudor Mateo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 5 saptamini ![]() ![]() Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel! |
Stiu, din pacate ca asa e.

Si mai ales eu care sunt asa de micuta si cu ditamai burtopiul plin de 2

era imposibil sa scap.Mama mea s-a umplut dupa sarcina cu mine de vergeturi si am fost numai una.
Ma gandesc si ca o mostenesc.
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

mommy_to_be spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui n_a_n_a
Din pacate nu prea are importanta ca s-a intors micutica mea, cezariana a fost hotararea medicului din cauza placentei in primul rand, prezentatia pelvina era o motivatie suplimentara. Gel din ala cu aloe am si eu in casa pe undeva, e o chestie verde, nu? Nana 35+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5 ![]() |
Da Nana, e o chestie verde, iar dupa ce te dai cu el tre sa astai putin sa se ususce, ca altfel se lipeste de haine. Insa efectul e chiar super tare.
Mira
fericita 34+cu
Maya Alesandra AMR 6 saptamani

minunea mea

. 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!