Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

am vazut ca vb de nasi....nici noi nu am ales pana acum pe nimeni cu toate ca mai multe persoane s-au "oferit" sa boteze copilul.oricum timp avem destul zic eu.Cu numele v-am zis mai demult ca noi ne-am certat din cauza asta pt ca ei au niste traditii...sa puna numele parintilor/bunicilor...cica asa le arata cat de mult ii respecta.....e o sa fie bine [:D
Cu hainutele ce sa zic, deocamdata eu nu mi-am cumparat haine de graviduta....una la mana pt ca sunt foarte scumpe si a doua e ca sunt cam urate ...adica trebuie sa cauti mult si bine pana sa gasesti ceva dragut.bine ca acum vine caldura......

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Trageti cu ochiul pe www.laredoute.fr.
Au hainite de bebe super convenabile si mai gasesti cate ceva la super pret si pt mamici, la reduceri. Eu mi-am luat anul trecut in primavara, doar pt ca mi-a placut la nebunie, o fusta de jeans pt viitoare mamici, cu 8 euro. Si e super draguta. Da' chiar, as putea sa o caut sa vad dc imi vine

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Kiti cat te-a costat transportul?

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Stiu ca pot sa fie 2 perechi de nasi, dar nu asta era ideea! trebuie sa ma mai concentrez sa vad cum pun problema... Nici la mine nasii n-au fost asa zisii "parinti spirituali", deh...

Cristina 15+

sau incerci sa le spui discret ca vreti alti nasi pentru al-2-lea bebe

19+

Andre-flo, cum sa zic eu discret cand aia topaie de veselie? uuuuufff

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Apropos de haine, fetelor voi cate kilograme ati luat pana acum?

TINA, cu 20+ si fetita 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, eu acum am 14 sapt si 2 zile si am luat vreo 600 grame , dar spre surprinderea mea sanii au crescut destul de vizibil, la fel si burtica. Si mi se pare ca am mai slabit putin la picioare

Bine, de cand am ramas insarcinata mananc mult mai sanatos si in fiecare masez picioare, burtica, sani cu ulei de bebe

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Apropos de haine, fetelor voi cate kilograme ati luat pana acum?

pai ultima oara cand m-a cantarit doctorul luasem 3kg....plecasem de la 46. Acum nu stiu o sa va zic vineri dar nu cred ca am mai pus nimik,cred ca tot 49kg am

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Fetelor! Lipseste omul 2 zile de pe aici si voi scrieti capitole intregi! Mi-a luat cam mult sa citesc ce ati scris...
Bun venit Office! sarcina usoara.
Am vazut ca ati vorbit iar despre nume pentru bebelusii ce vor veni in toamna...eu tot la Ana-Maria sau Vlad-Daniel raman...la astea ,,visez'' de cand am aflat ca bebicii nu sunt adusi de barza cu nume cu tot, si ca alegem noi numele...
De azi am semnatura noua
Mariuk 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Fetelor! Lipseste omul 2 zile de pe aici si voi scrieti capitole intregi! Mi-a luat cam mult sa citesc ce ati scris...
Bun venit Office! sarcina usoara.
Am vazut ca ati vorbit iar despre nume pentru bebelusii ce vor veni in toamna...eu tot la Ana-Maria sau Vlad-Daniel raman...la astea ,,visez'' de cand am aflat ca bebicii nu sunt adusi de barza cu nume cu tot, si ca alegem noi numele...
De azi am semnatura noua
Mariuk 15+

Iti multumesc si iti doresc acelasi lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Trageti cu ochiul pe www.laredoute.fr.
Au hainite de bebe super convenabile si mai gasesti cate ceva la super pret si pt mamici, la reduceri. Eu mi-am luat anul trecut in primavara, doar pt ca mi-a placut la nebunie, o fusta de jeans pt viitoare mamici, cu 8 euro. Si e super draguta. Da' chiar, as putea sa o caut sa vad dc imi vine

Kiti cat te-a costat transportul?

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Ehee...e o intreaga poveste cu redoute-ul asta . Au livrat in Ro o perioada lunga si costa cca 15 euro, in fuctie de cat cumparai, apoi nu au mai livrat ca s-a infiintat laredoute.ro, care au niste preturi nesimtite de-a dreptul, dar acum vad ca livreaza iar. Oricum, cat timp nu livrau, le comandam in Franta si ni le trimitea o tipa care cu asta se ocupa,super serioasa si de incredere si ne costa 25 euro coletul pana in 10kg parca. Eu oricum ma combin cu sora mea si cu o prietena mereu si vin 8euro de caciula pt transport.
As putea spune ca sunt putin "addicted" de redoute, dar doar in perioadele de reduceri (incep la sf lui iunie), cand gasesti chestii super la preturi de necrezut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bine ai revenit, Mari

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput