Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

In week-endul trecut am cautat si eu haine de gravida. N-am gasit nimic pe placul meu, numai lucruri dubioase si atit de scumpeee! Asa ca am zis sa intru pe net si sa comand online. Si aici aceleasi preturi nejustificate. Daca erau de calitate sareau de 150 roni pe bluza, iar daca erau mai ieftine (adica in jur de 70-80 roni) erau numai plastice. Pantalonii in jur de 200 ron. Asa ca am intrat pe site-uri normale de haine pentru femei si printe bluze normale am gasit si din cele stil gogosar, sau cu o croiala mai larguta, din materiale bunute. Asa ca acum astept coletul. Trebuie doar sa vad cum fac cu pantalonii pentru ca din cei pentru gravide nu se gasesc decit pe site-urile speciale, unde spuneam ca astia profita si pun niste preturi nerusinate.
Voi de pe unde va cumparati hainute pt perioada asta? Burtica mea a luat-o cu viteza inainte asa ca se impune o schimbare.

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 15

la C&A si Kiabi se gasesc hainute ptr.burtici

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Fistiq, la capitolul bluze este usor, si eu stau bine, deocamdata. Iar la pantaloni, vezi dc nu gasesti de astia normali, dar cu talia f joasa. Eu am asa doua perechi, care inca ma incap foarte bine, ca vin fix sub burtica. Oricum, sper sa vina repede vara, ca ma scot cu rochite largute si sper sa imi gasesc si pantaloni de in.

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:

Voi de pe unde va cumparati hainute pt perioada asta? Burtica mea a luat-o cu viteza inainte asa ca se impune o schimbare.

cu burticuta bleo de 15

Incearca sa cauti haine pentru sarcina si pe site-uri non-romanesti. De ex, eu am cumparat destul de multe chestii din UK cu net-shopping si a fost chiar bine si destul de ieftin, si calitate super buna...

Doar o idee

Sabina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:

In week-endul trecut am cautat si eu haine de gravida. N-am gasit nimic pe placul meu, numai lucruri dubioase si atit de scumpeee! Asa ca am zis sa intru pe net si sa comand online. Si aici aceleasi preturi nejustificate. Daca erau de calitate sareau de 150 roni pe bluza, iar daca erau mai ieftine (adica in jur de 70-80 roni) erau numai plastice. Pantalonii in jur de 200 ron. Asa ca am intrat pe site-uri normale de haine pentru femei si printe bluze normale am gasit si din cele stil gogosar, sau cu o croiala mai larguta, din materiale bunute. Asa ca acum astept coletul. Trebuie doar sa vad cum fac cu pantalonii pentru ca din cei pentru gravide nu se gasesc decit pe site-urile speciale, unde spuneam ca astia profita si pun niste preturi nerusinate.

cu burticuta bleo de 15

Eu desi am 20+, am luat in greutate doar 4 kg de la inceputul sarcinii si inca nu imi fac mari probleme cu imbracamintea. Am luat de la Tina R cateva rochii, masura mai mare...Inca imi mai vin blugii cu talie joasa iar pentru zilele mai racoroase am luat tot asa cateva puloverase putin mai mari tot de la Tina R...Magazinele pentru gravi sunt de multe ori exagerat de scumpe iar site-ul cu haine de pe internet pe care il stiu nu mi s-a parut cine stie ce...Deocamdata eu atat pot spune despre haine..La capitolul pantofi eu inca nu am renuntat la tocuri dar am si un stoc de balerini pentru cand mi se vor impletici picioarele !

TINA, cu 20+ si fetita 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Incearca sa cauti haine pentru sarcina si pe site-uri non-romanesti. De ex, eu am cumparat destul de multe chestii din UK cu net-shopping si a fost chiar bine si destul de ieftin, si calitate super buna...

Doar o idee

Sabina 17+
[/quote]

da-ne si noua adresa site-ului respectiv...macar ne mai clatim ochii daca nu cumparam ceva

TINA, cu 20+ si fetita 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna Burtici,

Am vazut ca vorbiti de nume de bebei, sunt toate asa frumoase, chiar daca nu stim deocamdata ce este, mie pentru fata mi-a placut Raisa, iar pentru baiat Matei, dar lucrurile se pot schimba pana la venirea lui BEBE

Va pe toate

Ioana, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Sar`mina pt sfaturile utile.
Si eu astept perioada mai calda pt ca mi se pare mai usor sa ne descurcam atunci la capitolul asta!
O sa fac o vizita si in Mall Cotroceni sa vad un C&A si un Kiabi.
Si poate ne da Sabina si niste adrese, sa ne clatim ochii macar, vorba ta Office

cu burticuta bleo de 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fistiq, de pe ce site ai comandat hainute?

Si mie a inceput sa-mi creasca burtica si se impune neaparat o schimbare

Ne ajuta cineva sa comandam de pe site-urile din afara? Ne adunam mai multe si impartim taxele

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Trageti cu ochiul pe www.laredoute.fr.
Au hainite de bebe super convenabile si mai gasesti cate ceva la super pret si pt mamici, la reduceri. Eu mi-am luat anul trecut in primavara, doar pt ca mi-a placut la nebunie, o fusta de jeans pt viitoare mamici, cu 8 euro. Si e super draguta. Da' chiar, as putea sa o caut sa vad dc imi vine

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

De pe otto.ro si de pe miniprix.ro. Daca ai putin timp si rabdare sa cauti, sigur gasesti ceva potrivit si dragut.

cu burticuta bleo de 16+

Mergi la inceput