Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
lucianna_83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sabu_dk
La mine parca sunt saptamanile asa de lungi... Dar eu am fost si intotdeauna nerabdatoare deloc... Cateodata de-abia astept sa vad ca duc sarcina cu bine pana la sfarsit, cateodata ma copleseste simtul responsabilitatii - ca dupa ce nasc, pentru urmatorii 20 de ani va trebui sa fiu intotdeauna deasupra situatiilor... Uff, de-abia astept. Sabina, 17+ |
ce tare, "urmatorii 20 ani" :)).........e cam pe viata .....dar sa vezi cum e dupa primu an cand face numai ce vrea si nu prea exista intelegere, cazaturi, vanatai....mereu cu grija si in garda.....sa-l protejezi de tot ce se poate si tot nu reusesti....
eu ma gandesc cu groaza cand vor fi 2....cum o sa ies la lumina....
12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
LoraG76 spune:
Fistiq, uite ca la asta nu m-am gandit...era si asta posibil, da! Hai ca m-ai inveselit pe ziua de azi, pe bune ca rad in hohote de mi se clatina burta in toate directiile!
Lora, mami de Iustina si 20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
sabu_dk spune:
lucianna, stiu ca e pe viata, insa cel putin dupa 20 de ani nu ar mai trebui sa stam dupa fundul lor tot timpul ...
Zic eu acuma, da' sa ma vad in 20. O sa fiu exact ca mama cu frate-miu: "Se duce mama in locul tau in armata, nu?"
Sabina 17+
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Office bine ai venit printre burtici, sa ai sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos si cuminte. Ca tot ziceati de nume, noi discutaseram ca daca e fata sa fie Sofia daca e baiat David. Problema este ca prietena mea care a nascut acum 2 saptamani are o minunatie de baiat..pe care il cheama...da DAVID..asta este..trebuie sa ne gandim la altceva..insa nu am nici cea mai vaga idee..bine ca mai este timp.. Klarisse graviduta 14+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Multumesc frumos!Toate cele bune si tie! David este un nume frumos dar mai sunt si altele...cu siguranta vei gasi ceva care sa i se potriveasca!
TINA, cu 20+ si fetita 2 ani
office spune:
citat din mesajul lui chichiutza Am reusit sa mai trec putin in vizita pe la voi! Office bine ai venit in odiseea noastra frumoasa! Iti uram sarcina frumoasa si usoara si un bebe sanatos si mancacios! Fetelor si eu am aceeasi problema cu numele, nu-mi place nimic parca, citesc liste cu nume si nimic parca nu face click nici pentru fetite nici pentru baietei. Colac peste pupaza, nasa noastra de casatorie s-a si anuntat nasa de botez, si mai vrea si sa dea numele copilului! O cheama Bianca, nu-i bai, dar fratilor pe mine nu ma intreaba nimeni nimic! Sa vedeti ce revolutie fac! Eu vroiam sa aleg pe altcineva nas la copil, pentru ca nu ne intelegem tocmai bine, si acum mi-e jena, ca ea "era" asa de fericita... Cristina 15+ |
Multumesc frumos si la fel!
Eu cred ca trebuie sa alegi tu ca parinte numele copilului si de asemenea si nasii.Pana la urma atat copilul cat si botezul are legatura cu tine si familia ta, cu dorintele tale. Nasii ar trebyi sa inteleaga asta...E doar o parere...
TINA, cu 20+ si fetita 2 ani
mari_paun spune:
LoraG supertare...
eu m-am gandit ca daca e bait cklar il va chema PETRU, daca e fata ELENA-CLAUDIA...sa fim sanatosi si
maine sunt la control
se pare ca ma duc singura, Marius e prins si nu poate sa ma insoteasca, masina nu am facut rost...merg cu autobuzul, dar tot inainte si fara suparare
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 12+ si mami de Ema
lucianna_83 spune:
citat din mesajul lui sabu_dk lucianna, stiu ca e pe viata, insa cel putin dupa 20 de ani nu ar mai trebui sa stam dupa fundul lor tot timpul ... Zic eu acuma, da' sa ma vad in 20. O sa fiu exact ca mama cu frate-miu: "Se duce mama in locul tau in armata, nu?" Sabina 17+ |
pai sa-ti dau un ex din fam sotului, fata 20 ani la facultate si pt ca la 6.30 dimi iese pe usa, mama la 6 e drepti si ii pune masa.
eu personal la 20 ani tot la facultate eram, dar atunci m-am maritat si au inceput zecile de responsabilitati, pe cont propiu, fara pic de ajutor din partea parintilor (nici material nici financiar)....si da, parca vad altfel lucrurile in ceea ce ma priveste, dar cand ma gandesc la Raul, o sa fie baiatul mamei
lucianna_83 spune:
citat din mesajul lui mari_paun LoraG supertare... eu m-am gandit ca daca e bait cklar il va chema PETRU, daca e fata ELENA-CLAUDIA...sa fim sanatosi si maine sunt la control se pare ca ma duc singura, Marius e prins si nu poate sa ma insoteasca, masina nu am facut rost...merg cu autobuzul, dar tot inainte si fara suparare BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 12+ si mami de Ema |
bafta mult pentru maine
sabu_dk spune:
citat din mesajul lui lucianna_83 pai sa-ti dau un ex din fam sotului, fata 20 ani la facultate si pt ca la 6.30 dimi iese pe usa, mama la 6 e drepti si ii pune masa. eu personal la 20 ani tot la facultate eram, dar atunci m-am maritat si au inceput zecile de responsabilitati, pe cont propiu, fara pic de ajutor din partea parintilor (nici material nici financiar)....si da, parca vad altfel lucrurile in ceea ce ma priveste, dar cand ma gandesc la Raul, o sa fie baiatul mamei 12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008 |
Insa cred ca depinde si de personalitatea copilului. Eu si frate-miu am fost crescuti de aceiasi parinti, in aceleasi conditii (foarte decente), si totusi, eu la 16 ani m-am angajat la o tipografie cate 2 ore pe zi ca vream sa ies cu prietenii la film si sa am banii mei (parintii nu aveau de unde sa imi dea atat cat ceream eu)...
Cand am ajuns in Bucuresti la ASE, m-am angajat full time ca programator, si aveam un salariu super ma-sa si eu eram cea care ii mai ajuta pe ai mei :).
Pe de cealalta parte, frate-miu, intotdeauna a fost mai mamos... Tin minte ca ii trimitea mama mancarica la facultate aproape in fiecare saptamana...
Sabina 17+
Fistiq spune:
In week-endul trecut am cautat si eu haine de gravida. N-am gasit nimic pe placul meu, numai lucruri dubioase si atit de scumpeee! Asa ca am zis sa intru pe net si sa comand online. Si aici aceleasi preturi nejustificate. Daca erau de calitate sareau de 150 roni pe bluza, iar daca erau mai ieftine (adica in jur de 70-80 roni) erau numai plastice. Pantalonii in jur de 200 ron. Asa ca am intrat pe site-uri normale de haine pentru femei si printe bluze normale am gasit si din cele stil gogosar, sau cu o croiala mai larguta, din materiale bunute. Asa ca acum astept coletul. Trebuie doar sa vad cum fac cu pantalonii pentru ca din cei pentru gravide nu se gasesc decit pe site-urile speciale, unde spuneam ca astia profita si pun niste preturi nerusinate.
Voi de pe unde va cumparati hainute pt perioada asta? Burtica mea a luat-o cu viteza inainte asa ca se impune o schimbare.
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 15