Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

PS - Pana sa imi vina perna, eu il "vanam" pe sotior si cum il prindeam ca doarme ba cu fata in sus, ba cu spatele la mine, imi lipeam spatele de el si imi lasam greutatea peste el. Astfel, eu inca eram pe o parte, insa nu mai trebuia sa fiu incordata ca sa imi mentin echilibrul.

Sabina 17+

Si eu il vinez pe sotior si dupa ce adoarme ii fur pernuta si mi-o pun sub genunchi sa nu ma mai sprijin asa mult pe burtica

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

mercic de informatie sabina. peste o jumatate de ora incepem si noi operatiunea...te anunt ce descriere imi face sotulica!

ca pt mine a fost TACERE TOTALA!

ps: bebele tau la 7 sapt avea 6 cm? ca al meu la 9 sapt avea 2.5 cm si abia acum la 12 are 6 cm...

danaisa20 12+

Scuze, scuze... La 7 sapt si 3 zile avea 1,27 cm, iar la 12 sapt aveam 6.6 cm...

Nu stiu la ce ma gandeam

Sabina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Office, da, a fost o minune ca am ramas insarcinata natural, am mai scris aici, pe Andreea am obtinut-o prin fertilizare in vitro dupa 3 ani, pt ca sansele sa raman natural erau aproape zero...sau chiar zero...sunt f fericita ca s-a intamplat minunea chiar dc e f rpd...sanatos sa fie

Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Inspirata de ora destul de tirzie ma gindeam sa va intreb cum va mai simtiti cu starile de oboseala? De fapt de somnolenta. La mine s-au diminuat. De exemplu, ieri am fost de la 5 la 7 la tenis, apoi cind am ajuns acasa am calcat vreo ora.
Bine... asa la nivel de gravida am facut lucrurile astea, dar ce vreau sa spun e ca pina de curind nici vorba de altceva decit sa ma gindesc la cum ajung mai repede la orizontala.

cu burticuta bleo de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Office, da, a fost o minune ca am ramas insarcinata natural, am mai scris aici, pe Andreea am obtinut-o prin fertilizare in vitro dupa 3 ani, pt ca sansele sa raman natural erau aproape zero...sau chiar zero...sunt f fericita ca s-a intamplat minunea chiar dc e f rpd...sanatos sa fie

Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Cred ca esti fericita...Nu stiam povestea ta...Oricum BRAVO tie! Esti o norocoasa si o curajoasa!

TINA, cu 20+ si fetita 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Apropos, burtici...

Ma gandeam ca poate e util si pentru voi, chiar daca voi sunteti in Romania...

Noi fiind in DK, majoritatea produselor romanesti le luam de pe net, si cateva ne sunt aduse de prieteni (ca de ex cascaval si branza de vaci Huedin... yummy - ca aici nu se gasesc!!!)...

Anyway, vream sa va spun ca io mi-am facut o mica colectie de cartulii pentru bebei absolut superbe. Am comandat cartile online de pe www.buybooks.ro . In special cartuliile de la editura Eduard sunt superbe si de o calitate impecabila. De ex, "Alba ca zapada" http://edituraeduard.ro/rasfoieste/alba-ca-zapada/167/ . Si asa sunt mai toate de la editura eduard.

Pe buybooks.ro nu arata cam cum se prezinta cartea, insa puteti sa intrati aici http://edituraeduard.ro/ si puteti sa cautati cartea.

Acuma, s-ar putea ca voi sa le luati direct din librarii, insa mie preturile mi s-ar parut fff mici in comparatie cu cartile din librarii...

M-am gandit ca poate va ajuta acest site

Sabina 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Inspirata de ora destul de tirzie ma gindeam sa va intreb cum va mai simtiti cu starile de oboseala? De fapt de somnolenta. La mine s-au diminuat. De exemplu, ieri am fost de la 5 la 7 la tenis, apoi cind am ajuns acasa am calcat vreo ora.
Bine... asa la nivel de gravida am facut lucrurile astea, dar ce vreau sa spun e ca pina de curind nici vorba de altceva decit sa ma gindesc la cum ajung mai repede la orizontala.

cu burticuta bleo de 16+

Tot vroiam sa te intreb si uitam, dar uite ca o voi face acum: "burtica bleo" inseamna ca e baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Danaisa gata am citit tot acum si vad ca ai reusit. Ai grija sa nu-ti prinzi pulsul tau. Eu ieri am prins si pulsul meu si inimioara lui bebe. Diferenta e ca inimioara lui bate mult mai rapid decat pulsul tau.
Te pup.

16+

crina cu

mercic draga mea,
am simtit si pulsul meu, dar e mai puternic decat a lui bebe, in schimb inimioara lui bate mai repede

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Apropos, burtici...

Ma gandeam ca poate e util si pentru voi, chiar daca voi sunteti in Romania...

Noi fiind in DK, majoritatea produselor romanesti le luam de pe net, si cateva ne sunt aduse de prieteni (ca de ex cascaval si branza de vaci Huedin... yummy - ca aici nu se gasesc!!!)...

Anyway, vream sa va spun ca io mi-am facut o mica colectie de cartulii pentru bebei absolut superbe. Am comandat cartile online de pe www.buybooks.ro . In special cartuliile de la editura Eduard sunt superbe si de o calitate impecabila. De ex, "Alba ca zapada" http://edituraeduard.ro/rasfoieste/alba-ca-zapada/167/ . Si asa sunt mai toate de la editura eduard.

Pe buybooks.ro nu arata cam cum se prezinta cartea, insa puteti sa intrati aici http://edituraeduard.ro/ si puteti sa cautati cartea.

Acuma, s-ar putea ca voi sa le luati direct din librarii, insa mie preturile mi s-ar parut fff mici in comparatie cu cartile din librarii...

M-am gandit ca poate va ajuta acest site

Sabina 17+

Foarte util! Multumesc. Eu am o micuta Picasso care in sfarsit a trecut de la colorarea asternuturilor, hainelor, mobilelor la carticele de colorat asa ca site-ul recomandat de tine este numai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Danaisa si inca ceva....ai grija sa nu faci exces de folosirea acestui aparat. mie mi-a zis o doctorita sa ascult inimioara copilului cam la 3 zile, nu mai des.
Va urez o noapte frumoasa!

16+

crina cu

Ti-a explicat doctorita de ce, Crina? Cum functioneaza aparatul asta, asemanator cu tehnologia Doppler?
A, si in prospectul aparatului scrie ceva de genul asta, restrictii sau contraindicatii?

cu burticuta bleo de 16+

si eu am inteles ca nu e bine prea des, desi nu exista un studiu clar care sa arate ca face rau lui bebe. eu ma multumesc o data la 5 zile...

si da functioneaza ca tehnologia doppler. poti sa si inregistrezi sunetele lui bebe si sa le asculti peste ani...sau chiar inimioara ta de graviduta o poti inregistra. are in dotare un tub cu gel, 2 cd-uri si ceva fire daca vrei sa il legi si sa asculti la alt aparat

danaisa20 12+

Mergi la inceput