Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 20
andy.p spune:
Katty deci ai trecut pe rochite?FF frumoase..cea lila iti sta ff bine.Sa le porti sanatoasa.L-am vazut si pe Fuego(cred ca asa ii zice)...
Imi plac si florile
Nico am vrut sa-ti zic ca daca ai crema cu arnica sa-l dai pe frunte.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Katty deci ai trecut pe rochite?FF frumoase..cea lila iti sta ff bine.Sa le porti sanatoasa.L-am vazut si pe Fuego(cred ca asa ii zice)... Imi plac si florile Nico am vrut sa-ti zic ca daca ai crema cu arnica sa-l dai pe frunte. Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002) "Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
Laura, am zis ca anul asta "mi s-a pus pata" sa port fustite, rochite, fuste mai am, dar rochii doar una...asa ca mi-am facut stoc, mai mergem peste vre-o saptamana in Bulgaria, si-mi mai iau si atunci! Toate sunt dragute, ma rog, dupa gustul meu, dar pentru cele doua colorate, bejulina si movulina, trebuie sa mai slabesc...
Nicoleta spune:
Katty, foarte faine rochitele, sa le porti cu placere! eu caut inca rochiile ideale, insa astept sa mai slabesc.
Matei a cazut si a dat cu fruntea de... asfalt. S-a si umflat putin, dar acum este doar coaja care se mai vede (foarte bine de duminica pana azi!). Si i-as da cu galbenele, insa isi aduce aminte si rupe coaja!!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
cristina22 spune:
Nico-ioi, ce rau s-a lovit puiu' mic...Cum ai fost cu inima, cand i-ai vazut capsoru'...?
Katty-1. mi se apre ca esti suficient de slaba, ba chiar arati foarte bine.Esti foarte feminina! Sa porti sanatoasa rochiile, ca sunt tare frumoase!
2. Poi i-ai luat lui Andrei fix ce i-am cumparat io la al meu http://picasaweb.google.ro/catalina.balaban/Pasti2010#5462171886854169938 .Tricou+pantaloni C&A.Asa-? De tricou sunt sigura, dar pantalonii nu se vad bine...totusi 99% sunt aceeasi.
Andrei a fost la scoala.Au lipsit doar cat au fost la spectacol.
Cine mai are de dat surplus, sa-mi dea si mie sa completez la tzytzy
Nu mai pot scrie.Mi s-au obinuit ochii cu ochelari la calculator, iar acum i-am lasat in masina la sot.Simt ca ma doare capu'
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Cristina, iti dau eu! Eeeeu!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 Nico-ioi, ce rau s-a lovit puiu' mic...Cum ai fost cu inima, cand i-ai vazut capsoru'...? Katty-1. mi se apre ca esti suficient de slaba, ba chiar arati foarte bine.Esti foarte feminina! Sa porti sanatoasa rochiile, ca sunt tare frumoase! 2. Poi i-ai luat lui Andrei fix ce i-am cumparat io la al meu http://picasaweb.google.ro/catalina.balaban/Pasti2010#5462171886854169938 .Tricou+pantaloni C&A.Asa-? De tricou sunt sigura, dar pantalonii nu se vad bine...totusi 99% sunt aceeasi. Andrei a fost la scoala.Au lipsit doar cat au fost la spectacol. Cine mai are de dat surplus, sa-mi dea si mie sa completez la tzytzy Nu mai pot scrie.Mi s-au obinuit ochii cu ochelari la calculator, iar acum i-am lasat in masina la sot.Simt ca ma doare capu' C+C=Andrei Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul. (Jean Grenier) |
Cristina,, ce ochi ai, chiar si fara ochelari, exact, pentru Andrei de la c&a le-am luat majoritatea, mai putin camasa cu dungi si tricoul bleu, tricouri portocalii i-am luat 2, sa fie, iar rochitele mele, cele colorate de la auchan, iar fusta si rochita alb cu negru tot de la c&a...
Nicoleta spune:
Hm... nu stiu cat ma avantajeaza cura asta... as manca mai mereu... si nu e voie! In seara asta mor daca nu mananc ciocolata . Imi voi lua amaruie, cu 90% daca gasesc...
Gabi_K spune:
Nicoleta, am o veste proasta: ci cioco amaruie ingrasa, fiind multa grasime in cacao. La calorii e totuna
La party a fost light, am incercat sa ma abtin. Falafel e niste chiftelute fara carne, cu cartofi prajiti si verdeturi, toate in lipie.
Eu am mancat doar o chiftea cu vreo 4-5 fire de cartofi, si o juma' de lipie unsa subtire cu finetti
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Cristina_C spune:
Katty, ma bucur ca te-am vazut in rochite, iti sta foarte bine imbracata asa, sa le porti sanatoasa si sa-ti mai cumperi!
O sa mai caut si eu
poze cu mine in tinute "feminine", numai ca nu de actualitate, ci din ultimii ani
Am vazut ca Andrei are floricelele lui
Si cu Fuego ce-i? Il cunoasteti?
Nico, pana la urma tii Monti? Eu sunt cu dieta hipocalorica, cu numaratul caloriilor, azi au fost 900 dar am facut si multa miscare.
Si eu simt nevoia de dulce, dar mananc dimineata 2 batoane cu cereale foarte dulci, dar fara zahar si cu ciocolata (65 cal. unul) http://i41.tinypic.com/105chnt.jpg cu un pahar cu lapte complet degresat. Daca mai vreau ceva dulce in timpul zilei, mai iau cate o gura de cola light fara calorii (dar, daca vrei sa mananci si sa bei doar chestii sanatoase, nu-ti recomand cola).
Nicoleta spune:
Hmmm, am mancat cioco neagra. Ce naspa e, e prea neagra! Dar am mancat! Decat din cealalta, mai bine asa! Si pomelo, dar asa foame mi-e!
Cristina, da, tin Monti. Nici nu mai cantaresc pana duminica!
Gabi, bine ca te-ai abtinut! Eu aseara intrasem in sevraj, ne-a dat nasul nostru niste prajituri-fursecuri ce-or fi fost. Duminica am mancat si eu una, dar luni incepusem cura... Stefan nu mancase la scoala decat putin dintr-una (avusese 2) si cand le-am vazut aseara... L-am rugat pe sot sa le faca ceva! Sa nu le mai vad! Si le-a mancat el, s-a sacrificat!
Noi maine avem karate. Si dupa ne intalnim cu o tipa cu care Stefan ar putea incepe un curs de germana intensiv, sa il ajute sa asimileze mai rapid si mai in detaliu limba. Vocabular, conversatie si ce ne-o mai propune ea! Aveti idei? Ce sa.i mai cer? Pe tematici? Sigur vine cu idei, dar nici eu nu trebuie sa accept numai ce ii convine ei... oare nu vor fi monotone orele? Vine la noi acasa cica... Sper sa fie ok, nu platim noi cursul, ci firma sotului meu. Vor fi cam 30 de ore/sedinte. Sa vedem ce si cum, alta varianta inca nu avem (ar fi fost ok sa avem cu ce face comparatie).