**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi
Dar daca vin iar cu seringa de Nurofen sa-i bag cu forta diverse chestii pe gat, nush cand o sa-si revina la normal.

Dar de ce faci asa ceva???????

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Salutare si de la noi!

Eu proaspat operata (experienta oribila, cred ca tre sa fac terapie sa trec peste) si acasa de ieri.

Iarina nu a pus pic de lapte in gura, nu vrea si pace, asa ca la 6 cand am ajuns ieri acasa a papat tzitzi de credeai ca se ineaca. In rest ... stau la orizontala, ca daca stau mult in picioare imi da bulionul pe nas . a trece si asta, sper sa fi scapat cu atat.

Inutsa tare rau imi pare de Bianca .
Uliasi la Iarina i-am dat doar nurofen cat a facut febra (nici ea nu voia sa il ia) si nici un alt medicament in rest si cu aerosoli in 6-7 zile a fost ok. Cat despre baita, dr ne-a zis sa ii facem si sa fie cat mai mult abur in baie, ca e bine pt ea.
Blanca sorry de patanie; dar lapte praf tu i-ai mai dat si nu a vomat?
Giova faina rochita - naseala placuta!!!
Oare ce mai voiam sa zic ...?

Nu mai stiu ... revin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si eu poze noi cu piticii si cele 3 perlutze ale gogoashei:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-12/19:04:29
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-14/12:52:42

Blanca pacat ca eva ti-a simtit lipsa....si tu nu te-ai putut distra cum trebuie.
si eu ma gandesc cu groaza la nunta...caci pe la ora 22-23 trebuie sa plec de acolo, sa-mi adorm gogoasha cu sanul, daca formula nu vrea.
Inutza doamne ce necaz pe voi, imi pare asa rau de ce aud...nasol se manifesta stafilococul asta la Bia. altii traiasec cu el mult si bine si nu apar simptome...cum e Marco, l-am descoperit pur intamplator in sept.
Uliiaisi spor la curatenie. nu inteleg de ce-i dau lui david cu seringa...ce anume?
tanimi refacere rapida. draga de iarina, a simtit lipsa. bine ca a trecut si o poti alapta din nou.
Monitza imi pare rau ca sunteti tot fara dinti. refacere rapida sotului. felicitari pt. progresele frumoasei. vremea asta ne da de furca la toate.

edi doarme de vreo 2 ore. aici e vreme de ploaie. nici fructele nu le-a mancat inca...iar ne decalam ca naiba.

Meniul de azi:
-para+mar+banana+2 linguritze iaurt
- linte+spanac+dovleac+rosie+usturoi+vita

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Da, am uitat sa specific...trebuie sa-i dau in fiecare seara 2,5 ml de sirop Aerius (ambele doctorite mi-au zis sa i-l dau) si nu il accepta nicicum, asa ca folosesc seringa de la Nurofen si ca sa masor cantitatea si ca sa-l administrez. Nurofenul in sine il dau intr-adevar numai la febra, dar asta a avut doar la inceput, am scapat de ea.
Da, e adevarat cu baia de aburi...nu m-am gandit, si nu am discutat mai devreme cu dr despre asta. Oricum eram terminata cand il auzeam respirand, nu m-am gandit atunci ca i-ar face bine baia. De acum revenim la baita zilnica.
A adormit, ma duc sa-i fac papa si sa continui treaba.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

siacob multumim
Giova multumesc dar nush unde e auchan.
Ce baietei frumosi ai F bine iti sta in rochita mov.
In legatura cu dintii inca nu or iesit cei 2 de sus de tot,dar am observat ca mai vine inca unul de sus.

inutsa multumim pt link Dar cum a-ti aflat ca are stafilococ? Si ce ii apare?

La multe lunite sarbatoritilor de azi

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna fetele!
Multumim Elenada,Monica2008, Inutsa
Tanimi, refacere rapida
Motana, mananca ceapa de cate ori are ocazia. Ii curg lacrimile dar scoate toata zeama din ea si apoi roade frunzele. Ii place tare.
Giova, ce diamante are puiul tau, M-C sta la olita de la 6 luni. O pun dimineata la trezire si de obicei face. Daca se intampla sa nu faca dimineata dupa masa de pranz face sigur.
Dau si eu o fara alcool, azi fetita mea a implinit 8 lunite iau eu 31 ani. E prima mea aniversare ca mamica.
O sa merg cu fata mea in parc. Tati e la munca asa ca suntem singurele. L-am vizitat, ne-am luat cadourile si gata.

un sfarsit de saptamana linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Am aruncat si eu un ochi pe aici si ungaras.
La multi ani tie si cat mai multe lunite pentru MC! Sa fiti sanatoase si voioase!

Tanimi recuperare cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Back
La socri nu mai mergem. Aia de la service au facut comanda de piesele gresite pt masina, sau cine stie daca nu o fi vrajeala de-a lor, asa ca nu mai plecam.

Din buba Biei vad ca iese puroi, sa vina sotul si merg la laborator pt recolta. O si doare mititica cand pun pana acolo...

ungaras LA MULTI ANI!!!!!

mony ii apareau bubite mici la inceput. I s-a recoltat secretie si a iesit ca are stafilococ. Am facut antibiotic iv si ii trecuse. Dar acum ii apar niste furuncule urate de tot

giova 50% din populatia globului e purtatoare de stafilococ si ii afecteaza numai atunci cand au imunitatea slabita. Iar lauzele si nou-nascutii sunt f sensibili pt ca au imunitatea slabita. Asa l-am luat noi. La mine nu prea s-a manifestat dar Bia saraca, cand parea ca nu mai are nimic, iar a pocnit-o
Vazut perlutele. Dintocul de sus se vede bine de tot

tanimi recuperare rapida!

uliiasi sanatate si voua!

Merg sa despachetez, mare placere, mare

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ungaras! distractie si plimbarica placuta asa intre fete! Multa sananatate si fericire alaturi de cei dragi!
Mony Auchan e in mall, tot in mall e si sensiblu unde am vazut saculetul de hranire.
Inutsa sspor la desp[achetat. eu trebuie sa impachetez si nu am chef.
Uliiasi, aburii de la baita fac mult bine, aerosol natural, ce mai.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ungaras LA MULTI ANI!!!mult noroc si sa ai parte numai de bine mereu. Mariei Catalina la fel, toate lucrurile bune din lume

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput