**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Salutam si noi tufa
Alex se chinuie cu dintele nr 4,s-a trezit acum 15 minute plangand,nu puteam sa-l calmez,l-am dat cu orajel,l-am plimbat putin in brate, apoi titi si a adormit iar.

Elenada m-am distrat rau cand am vazut filmuletul, e simpatic foc Matei,cam asa face si Alex cu verisoara lui,care e cu 8 luni mai mare,cum o prinde o trage de par si ea saracuta plange.
De par si de ureche se trage si Alex,am observat ca face asta atunci cand il supara sau il doare ceva,in special cand ii cresc dintii.

Noce si eu am vazut azi un copil in fas de iarna,si chiar i-am spus mamei dar mai tare ca poate auzea si mama lui ca asa cum noua ne e cald si la copii le e cald, asa ma irita cand ii vad.

Ayda te rog trimite si mie reteta ta de intarcat, nu dati cu pietre, dar am ajuns sa nu ma mai tin pe picioare seara,parul imi cade rau de tot,unghiile sunt terminate cu toate ca iau elevit,suge noaptea de multe ori si ziua de vreao patru ori.Ce vroiam sa te mai intreb,Andreea unde dormea si unde doarme acum.Ma gandesc ca Alex s-a obisnuit sa doarma langa mine si suge cand vrea el,daca il intarc as vrea sa-l mut in patut dar sa nu traumatizez copilul.Oare o sa pot,ma lasa inima...
In weekend mergem la Busteni,e ziua unui prieten si trebuie ca altfel amanam,se anunta ploaie si frig si dintele care ne supara,sper sa fie bine.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Noce si eu am vazut azi copii infofoliti in parc cu gecute de iarna si cu caciulite de lana. si erau copii de 3-5 ani. bineinteles ca erau cu bone batrane dupa ei care strigau sa isi traga caciula mai bine pe urechi ca bate vantul. de bebelusi nu mai vb ca nici nu vedeai daca e copil in landou sau doar paturici plapiumioare si huse de carut. Azi a batut vantul rau si anei i-am pus o palariuta subtire de raiat e fara captuseala iar lui matei i-am pus gluga de la un pluovaras.

Eu stau intr-un bloc de batrani. Nu va spun cate sfaturi primesc de fiecare data cand ii scot afara cu privire la caciulite. vai ma joc cu sanatatea copiilor. of sunt inconstienta si multe alte bla bla bla.

ma duc la somn

noapte buna

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Buna, mamici!
Noi azi am fost plimbarete, nu gluma. Dimineata am fost sa ne puna injectia, apoi am mers prin oras, cu trebi. Ce frumos s-a facut peste tot, copacii sunt de un verde crud, super!!! Ne-a prins si ploaia, dar aveam copertina asa ca a fost bine, a dormit prin ploaie. Am dus-o si la biblioteca, sa se imprieteneasca cu cartea de mica.
Buba Biei tot nu face cap, si ma dispera. Azi un dr rezident la chirurgie imi zice "Da, are abces. Nu ii mai dati sa manance sau sa bea si peste 1 ora ii facem anestezie generala sa ii incizam furunculul". Dar eu astept sa mai facem injectii, poate cedeaza asa, nu una-doua incizie; astia de la chirurgie stiu doar sa taie in stanga si in dreapta. Acum de am scapa doar cu antibiotic

blanca cred ca poti sa ii dau mancarica de legume de 2 ori, daca ii place Evei. Cum mai ziceau si alte mamici, poate ca ei "aleg" alimentele de care are nevoie organismul.

elenada ce haios e Matei cum se amuza el de Ana!!! O sa ai ce le povesti si arata cand o sa creasca.
Legat de sfaturi babesti, socrela mea ma bate la cap sa ii pun fetei caciulita si in casa [erau 22 grade], ca uite ea din cauza asta are sinuzita la cap [o fi existand asa diagnostic?] [de parca stie ea ca are ce are la cap pt ca nu ar fi purtat destule caciulite cand era mica]

giova felicitari pt "defrisat"! Cand ma epilez singura, ma fac cu ceara pe picioare, dar inghinal nu am curaj.

ungaras ce m-a amuzat MC ca iti spune tata. Si Bia zice doar tata in perioade in care sotul lipseste mai mult de acasa

moniland asa urata iritatie au facut, au ajuns la rana? fetitele si bine ca le-a trecut!

flosideea la voi a plouat mai tare de ai avut nevoie de umbrela. Eu am mers prin ploaie fara umbrela. Si Bia ma mai musca, eu scot tzitzi , i-o dau inapoi si iar musca. Cre ca o amuza

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele!
La multi ani tuturor ce poarta numele de Georgeta, George....
Anemona cu intarcatul am incercat treptat, in decurs de o luna nu am reusit sa o fac sa accepte biberonul nici macar pt un ceai nu mai zic de lapte, asa ca am zis sa o intarc brusc...prima zi nu reusea sa adoarma pt ca ea adormea numai la san...am avut noroc ca a fost mama si cumnata cu mine si m-au ajutat..a trecut f greu prima zi, eu am plans mai toata ziua...mi-era greu sa accept ca gata, nu mai alaptez...in acea noapte s-a trezit de vreo 3 ori dar s-a linistit in brate, abia la 5 dim i-am dat laptic si a baut imediat lapticul din biberon...si de a doua zi a inceput sa decurga totul normal..ma mai tragea de tricou dar n-a mai plans...si a treia zi deja uitase de tzitzi, tragea din biberon cu pofta iar noaptea nu se mai trezeste decat pe la 6-6.30 dim, rar pe la 3 dar adoarme singura, nu vrea nimic ceai, apa..
Ea doarme cu mine in pat de vreo 2 luni, doarme si in patut dar are obiceiul sa se rostogoleasca, sa se suceasca in somn si in patut nu are loc si se trezeste si tipa..

Ayda16+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Neata fetili
Va invit la o .
Nu pot sa cred ca am reusit si eu odata sa fiu prima de dimineata.
Oare ploua azi?

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI ,Gheorghe, George si Georgeta!!!!
LA MULTI ANI, Blanca!!!

LA MULTE LUNITE,scumpilor puiuti!!!
Ioana, Melissa, Adrian Stefan

Va doresc o zi frumoasa si calduroasa! Asa se anunta pe la noi, dar cine stie cum va fi pana la urma.
Eu las fetitele la bunici pana maine ca am chef diseara. Azi ne intalnim si cu arhitectul sa facem planuri pt casa. Sotul meu insista sa ne facem casa, eu nu vreau, dar tot la fetite ma gandesc cat de bine le va fii in curte. Prin urmare alti nervi si alte batai de cap pe care nu le-as fi vrut, dar asta e.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

La multi ani Gheorghe!!!..

Multumesc Moni..dap, sunt si eu o miss Gheorghe (Georgia) asa ca dau de baut si tort..care vrea??? si o samanta ceva?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi. Multa sanatate si fericire le doresc.

La multi ani Georgia(Blanca). Eu vreau o samanta ca tot e un sport national spartul samantei

Noi stam in casa ca a plecat in oras vecina care ma ajuta cu piticii sa ii scot afara.

Greu frate cu doi

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, eu inca le car jos cu scoica. Stau la et 2, le scot pe amandoua in scara blocului. Cobor cu una un etaj si apoi ma intorc dupa cealalta. Cobor inca un etaj cu una si apoi cealalta si uite asa am ajuns jos. In masina am caruciorul.Pun fetel in carucior si scoicile in masina si fac plimbarea cu caruciorul.
Blanca

Meniul de azi: pepene galben+para+biscuite si la pranz: cartof dulce+morcov+ conopida

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

La multi ani! tuturor ce isi sarbatoresc ziua numelui!

Inutsa imi pare rau pentru frumusica Bia, cat trebuie sa traga ea cu nemernicul de stafilococ. Sa dea DD sa treaca fara incizie!

Vad ca e sezon de iesit dintzoci! Sper sa ne iasa si noua mai repede lopatarii ca de 3 zile ne trezim la 5-5.30 si mai doarme adunat toata ziua 2 ore
Maria are 77cm si greutatea se invarte undeva la 10 kg. in ultimile 3 saptamani nu a mai pus nimic.

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput