Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Multumesc mirunam pentru incurajari, am sa caut si eu cartea aceea, pentru ca ai dreptate, este puiul meu si eu trebuie sa ma ocup de el!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata sau ce e acum nici nu mai stiu..am racit mai rau..ma duc acum la doc sa vad ce zice...am pus si eu o reteta super simpla de donuts pe yahoo..va

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Buna mamicilor!

Am fost ieri la dr, bb are 4,12 cm si era f activ; se vedea cum tot "topaia" pe acolo.Am plecat cu un pomelnic de analize recomadate pe care le-am facut azi dimineata, mai putin secretiile vaginale care abia luni pot fi facute. Si uite asa am "donat" 6 eprubete.

Alinushca si celelalte mamici, o fi mai bine ptr bb sa stea langa mami cand se naste, dar stiu sigur ca ptr mine, dupa cezariana, a fost mai bine sa stau singura in camera.De abia puteam avea grija de mine, laptele inca nu venise (nici macar colostru) si habar n-aveam ce trb sa ii fac copilului (citisem nspe carti inainte )

Ioanast si eu am stat in spital 1 saptamana doar din cauza fricii de a ma trezi singura cu bb acasa; sotul meu urma sa plece ptr 10 zile, mama facuse hepatita, asa ca nu aveam pe cine sa ma bazez.

Mirunam, tu parca spuneai ca stai in Pipera? Unde il dai pe baietelul tau la scoala?

Andreea, mami de baiat si 10+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Andreea il dau in Aviatiei, la scoala de langa piata mica, in spate la Petrom. Stai in zona? Unde dai copilul?

Nu am inspectat multe scoli, ideea este ca vroiam ceva curat, o invatatoare buna si o scoala fara fite.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cu dr Bican,am stat in salon cu inca 4 fete dupa ce am nascut si per ansamblu a fost bine.Oricum am nascut duminca la 7 dimineata si marti la ora 13 eram acasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Multumesc mirunam pentru incurajari, am sa caut si eu cartea aceea, pentru ca ai dreptate, este puiul meu si eu trebuie sa ma ocup de el!

11+

Te vei descurca cu siguranta, iei lucrurile cu calm si sigur poti. Niciodata nu m-am gandit ca nu pot reusi, in plus tu stii ce e mai bine pentru puiul tau nu o asistenta care vede zeci de copii zilnic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna dimineata sau ce e acum nici nu mai stiu..am racit mai rau..ma duc acum la doc sa vad ce zice...am pus si eu o reteta super simpla de donuts pe yahoo..va

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Ai grija de tine! Intru si eu pe yahoo si weekend trec la reteta ta, mai variez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

douradoudou ai grija de tine!

Mirunam, stau in zona, dar pe langa hotel Tecadra, Jolie Ville.Eu optez ptr Discovery (e privata dar face programa de stat); baietelul meu a facut gradi la ei si sunt multumita.Insa momentan au doar pana in clasa a 4-a, daca ar face si 5-8 ar fi minunat. Mie mi-ar fi tare greu sa il duc si sa il aduc din oras, mai ales ca vine si bb mic si cu serviciu. Poate ne intalnim si noi, se mai joaca si baietii...

Fetelor care aveti parolele mi le trimiteti si mie? vreau si eu gogosi...sa mai adaug niste kg

Multumesc

asa creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

vreau si eu parola pt picassa

Doamne ai grija si de noi 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

douradoudou ai grija de tine!

Mirunam, stau in zona, dar pe langa hotel Tecadra, Jolie Ville.Eu optez ptr Discovery (e privata dar face programa de stat); baietelul meu a facut gradi la ei si sunt multumita.Insa momentan au doar pana in clasa a 4-a, daca ar face si 5-8 ar fi minunat. Mie mi-ar fi tare greu sa il duc si sa il aduc din oras, mai ales ca vine si bb mic si cu serviciu. Poate ne intalnim si noi, se mai joaca si baietii...

Fetelor care aveti parolele mi le trimiteti si mie? vreau si eu gogosi...sa mai adaug niste kg

Multumesc

asa creste burtica

Alex a fost la Tikerbell un an apoi l-am mutat pentru ca faceam foarte mult pe drum, eu stau aproape de pasarela si dimineata prindeam o aglomeratie ingrozitoare.

La cine este Sebastian? Alex a fost la teacher Viviana

Ca scoala cred ca e oricum preferabila fata de Olga Gudyn si Mark Twain. Eu sunt, inca, pentru scolile de stat dar sincer ma ingrozesc cate teme am auzit ca dau copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

WOW cat ati scris!!!!!
eu de la 8 lucrez de imi sar capacele!!!
Acum ma pun sa recuperez....sa vad ce ati mai discutat

Nu cred ca exista pe forumul asta un subiect atat de activ!!!!

pup gagicilor

6+

Mergi la inceput