Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

neata fetele
eu nu prea am dormit de a asa o veste
azi merg la doc de familie sa ma ia in evidenta si sa imi dea trimitere pt analize, apoi vb cu gineca sa vd cand ma intalnesc cu ea asa am niste emotii
ia ziceti voi ati avut careva infectie urinara pana acum ce simptome ati avut?
dar tratament?
va pup

eu am infectie urinara ...adica am avut...sper sa fi scapat de ea...nu aveam usturimi sau altceva inafara ca urinam fff des...medicul gineco mi-a dat uricol sau urinex sa iau...a zis ca deocamdata sa evitam antibioticul....eu am luat uricol 3/zi ( e oribil la gust) timp de 4 zile....acum sa vedem la viitoarea urocultura

Doamne ai grija si de noi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Burtici ati intrat de curiozitate la bazar? Eu de 3 ani de zile cumpar de acolo pentru nepotica mea ,deoarece au produse si noi, cu etichete, jucarii . In felul acesta ajutam si noi copii care au nevoie de asta.Acolo sunt cazuri serioase, sigure de copii bolnavi care au nevoie de cate putin de la fiecare Poate ati auzit de cazul Soniei care s-a nascut cu malformatii la inomioara, dupa ce a avut facute toate ecografiile de domnul dr. Iosup si domnul dr. Tutunaru.
A fost un caz foarte mediatizat mai ales la B1TV deoarece tatal sau este coleg cu Liana Stanciu. S-au strans banii si acum Sonia a fost operata. Vreti sa aflati mai multe detalii si sa ajutam acei copilasi?

8+

foarte frumoasa ideea numai ca eu am luat teapa, de buna credinta am intrat si sincer nu-mi pare rau, am ajutat niste copii, dar nu am primit unul dintre produse...
sa-mi da-ti va rog si mie parolele, stiu ca nu sunt asa activa ptr ca sunt "indragostita" de toaleta, dar sunt cu voi

Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

ce produse?
de la cine?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Bine ai venit diana_g.
In legatura cu copilul doar in grija mamei imediat cum se naste, sincer si mie imi este teama.
Sunt la prima sarcina si normal ca nu am sa stiu ce si cum trebuie facut. Iar in spital nu cred ca o sa poata sta cineva cu mine dintre rude sa-mi arate cat sa invat si eu.
Pe de alta parte cred ca este minunat sa-ti ti copilul imediat in brate dar parca mai teama imi este ca nu am sa fac ceva bine ...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

crisuletz, nu stiu cum sunt altii dar o femeie insarcinata in primul trimestru este nervoasa rau rau fara un motiv foarte clar. parerea mea e ca cearta a fost urata taman din cauza asta. asa ca treceti peste si asteptati sa treaca primul trimestru inainte sa mai luati in discutie subiecte importante . imi aduc aminte cum eram eu la munca sarcina trecuta. imi sarea mushtaru si din cele mai mici chestii.

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Bine ai venit diana_g.
In legatura cu copilul doar in grija mamei imediat cum se naste, sincer si mie imi este teama.
Sunt la prima sarcina si normal ca nu am sa stiu ce si cum trebuie facut. Iar in spital nu cred ca o sa poata sta cineva cu mine dintre rude sa-mi arate cat sa invat si eu.
Pe de alta parte cred ca este minunat sa-ti ti copilul imediat in brate dar parca mai teama imi este ca nu am sa fac ceva bine ...

11+

e foarte probabil sa ai teama asta luni bune dupa ce se naste. e normal pentru ca or sa fie o multime de aspecte din ingrijirea lui pe care nu o sa stii daca le faci bine si pe care daca nu faci vreun curs nici nu ai avea de unde sa le stii. dau un exemplu de la mine... ma foarte minunam cum sa ingrijesc buricul pana sa cada si dupa... si din multe maruntishuri din astea aveam mereu senzatia ca sunt o mama groaznica.
cat despre copilul in camera sunt perfect de acord ca este greu. dar nu va imaginati ca daca reusiti prin cine stie ce minune sa va odihniti o zi doua la spital, o sa fie mai usor dup-aia acasa. mie cel mai important factor in ecuatia asta mi se pare copilul. in tarile civilizate copilul este pus pe pieptul mamei de la nastere. nu ca un moft ci pentru ca asta are el nevoie pentru linistea si sanatatea lui. i se da sa suga si abia dupa aceea este curatat cantarit si alte alea. cum o fi pentru un bebe mic proaspat scos prin indiferent care metoda sa fie pus pe o masa de spital masurat, cantarit, intzepat de macar 2 ori si apoi lasat singur intr-un patutz cine stie cate ore ?...

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mie la Municipal mi-a aduso la 2 ore dupa nastere sa suga si a ramas cu mine in camera

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Off urata perspectiva cu copilul imediat nascut lasat singur atat timp intr-un mediu asa rece ...
Ai dreptate, cred si eu ca ii este mult mai bine BB-ului ca primul lucru pe care il simte sa fie caldura si iubirea mamei.
Doamne abea astept sa simt acel sentiment cand am sa-mi tin copilul in brate pentru prima oara ...
Chiar daca probabil ca nu am sa scap usor de sentimentul ca nu stiu ce sa fac, sper ca totusi am sa am ajutoare si am sa prind repede.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Bine ai venit diana_g.

11+

Alexxia sa stii ca vei invata singura cum sa te descurci, pe mine cel putin asistentele nu m-au ajutat deloc, Alex a stat in camera cu mine.

Baita o faceau tinand copilul intr-o mana si sapunul cu cealalta, sincer nici acum nu am performanta asta cu un bebelus, deci nu am avut ce invata. La primul pampers nu dadeam de ele, fiind 12 noaptea si dupa 1 ora de plans (al copilului ) l-am schimbat eu. Alaptatul vine de la sine... asa ca prea multe nu te vor invata.

Vei invata singurica. Eu am citit Mama si Copilul de 3 ori inainte sa nasc si de acolo am invatat tot, daca ma bazam pe asistente nu faceam nimic.

Am avut insa in salon o fata tare panicoasa, care nici macar nu incerca sa invete in ideea ca o ajuta mama, sotul si mai stiu eu cine. Nu asta e atitudinea, e puiul tau si sigur inveti, trebuie doar sa ai incredere in tine.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna mamicilor!

Am fost ieri la dr, bb are 4,12 cm si era f activ; se vedea cum tot "topaia" pe acolo.Am plecat cu un pomelnic de analize recomadate pe care le-am facut azi dimineata, mai putin secretiile vaginale care abia luni pot fi facute. Si uite asa am "donat" 6 eprubete.

Alinushca si celelalte mamici, o fi mai bine ptr bb sa stea langa mami cand se naste, dar stiu sigur ca ptr mine, dupa cezariana, a fost mai bine sa stau singura in camera.De abia puteam avea grija de mine, laptele inca nu venise (nici macar colostru) si habar n-aveam ce trb sa ii fac copilului (citisem nspe carti inainte )

Ioanast si eu am stat in spital 1 saptamana doar din cauza fricii de a ma trezi singura cu bb acasa; sotul meu urma sa plece ptr 10 zile, mama facuse hepatita, asa ca nu aveam pe cine sa ma bazez.

Mirunam, tu parca spuneai ca stai in Pipera? Unde il dai pe baietelul tau la scoala?

Andreea, mami de baiat si 10+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Mie la Municipal mi-a aduso la 2 ore dupa nastere sa suga si a ramas cu mine in camera

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Si eu tot la Municipal am nascut! La ce dr. ai fost? Pe Alex l-au adus dupa 30 min. in sala de dupa nasteri. Am stat cu el si cu sotul 1 ora apoi m-au mutat in "rezerva" (ceva infect doar ca avea numai 2 paturi) si l-au adus dupa vreo 20 min.

E mai decent acum, vad ca ai nascut mai recent decat mine, poate s-a mai schimbat ceva.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput