Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
alinushca spune:
pai in general te duci sa nasti ca sa te intalnesti cu copilu propriu si personal, nu sa te relaxezi...
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
allexxia_m spune:
'Neata burtici cu ursuleti!
Bun venit si noilor burtici! Sarcina usoara si nastere la termen!
Multumim Miruna pentru reteta, cred ca o sa miroasa azi pe tot forumul a gogosi
crisuletzul imi pare rau ca esti trista, sa speram ca totul va fi bine. Ai grija de tine! Si cand poti sa-mi trimit si mie, te rog, parola pentru poze.
11+
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Burtici ati intrat de curiozitate la bazar? Eu de 3 ani de zile cumpar de acolo pentru nepotica mea ,deoarece au produse si noi, cu etichete, jucarii . In felul acesta ajutam si noi copii care au nevoie de asta.Acolo sunt cazuri serioase, sigure de copii bolnavi care au nevoie de cate putin de la fiecare Poate ati auzit de cazul Soniei care s-a nascut cu malformatii la inomioara, dupa ce a avut facute toate ecografiile de domnul dr. Iosup si domnul dr. Tutunaru. A fost un caz foarte mediatizat mai ales la B1TV deoarece tatal sau este coleg cu Liana Stanciu. S-au strans banii si acum Sonia a fost operata. Vreti sa aflati mai multe detalii si sa ajutam acei copilasi? 8+ |
foarte frumoasa ideea numai ca eu am luat teapa, de buna credinta am intrat si sincer nu-mi pare rau, am ajutat niste copii, dar nu am primit unul dintre produse...
sa-mi da-ti va rog si mie parolele, stiu ca nu sunt asa activa ptr ca sunt "indragostita" de toaleta, dar sunt cu voi
Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui alinushca pai in general te duci sa nasti ca sa te intalnesti cu copilu propriu si personal, nu sa te relaxezi... Mami de (28.10.2008) si bb2 9+ |
asa este numai ca spre exemplu eu la iustin nu m-am putut ocupa de el ptr ca mi-a fost cumplit de rau si totusi mi l-au lasat, iar eu nu eram in stare.....
Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
allexxia_m spune:
Ms douradoudou pentru link-ul despre toxoplasmoza. Si eu am probleme cu aceasta si chiar este util link-ul si linistitor!
11+
alinushca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
asa este numai ca spre exemplu eu la iustin nu m-am putut ocupa de el ptr ca mi-a fost cumplit de rau si totusi mi l-au lasat, iar eu nu eram in stare..... Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
eu aveam ceza si calmante mai pe sponci... si partea cea mai nasoala e ca fiind total noua la treaba cu nou-nascutii aveam mare mare nevoie de ajutor de la vreo asistenta sa stiu ce sa ii fac si cum sa il pun la san. ca ele ii dadeau lapte praf cu siringa si el nu mai stia in consecinta ce sa faca cu sanul. si era si f f agitat si suparat de la nenorocirile alea de vaccinari si analize... mi-a fost f greu. dar si mai greu i-ar fi fost lui daca nu il luam cu mine pentru ca erau doar 2 asistente pe tura la nenonato, care mai mult stateau sa completeze hartzoage decat sa se ocupe de copii. cand mi l-au adus era atat de plin de kk incat se vedea clar ca nu fusese schimbat toata ziua! in schimb pampersii din patutul lui disparusera in mod misterios. oricum am plecat din spital la 48 de ore dupa operatie si acasa ne-a fost MULT mai bine.
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
ioanast spune:
Mda, eu zic ca nu strica un pic de relaxare inainte de lunile grele care urmeaza. E tare bine sa stii ca are cineva grija de copil pana te pui tu nitel pe picioare, cel putin dupa cezariana (ca dupa naturala nu stiu cum e). Eu chiar am cerut sa stau o zi in plus la spital, atat de nepregatita ma simteam:-))))
Am inceput sa ma simt foarte bine. Ieri pentru prima data am rezistat pana la 23 treaza, greata nu mi-a mai fost din we, iar treaba cu secretia nu s-a mai repetat.
7+
diana_g spune:
buna ,fetelor.
ma numesc diana si as vrea sa fac parte si eu din grupul vostru.va citesc de vreo saptamana dar nu am indraznit sa dau buzna deoarece inca mi-e teama sa nu se intample ceva,fiind la inceput.
datele mele:DN:31/12/1981;UCM:27/02/2010;DPN:04/12/2010.
va doresc la toate o sarcina usoara si sa aveti parte de bebelusi sanatosi,doar asta conteaza
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui crisuletzul mami_ioana si alysa 26.......nu vad PM`ul activat la voi.... de asta nu am reusit sa va dau parola!!! eu sunt putin trista.....am avut cearta cu barbatul.....urata!!! Va pup si sper sa aveti un nanic linistit!!! 6+ |
nu fi trista ...nimic nu e mai important decat bebe acum...si supararea asta ii face rau...incearca sa te gandesti in primul rand la el
Doamne ai grija si de noi 8+
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui alinushca pai in general te duci sa nasti ca sa te intalnesti cu copilu propriu si personal, nu sa te relaxezi... Mami de (28.10.2008) si bb2 9+ |
...f tare faza dar ma referam la faptl ca dupa nastere esti un pic obosita si iti etse destul de greu sa il ai in camera cu tine atenta la toate sunetele pe care le scoate.
Spun asta ca asaa fost la mine cu Maria ,a fost cu mine in camera imediat dupa nastere si parca eram drogata ,nu puteam sa dorm ,sa mananc ...am ajuns acasa franta.
Acum asta este parerea mea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!