Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

de pe forum despre streptococ tip b:
Streptocociile cu streptococ din Grupul B

Streptococul din Grupul B este un germene pe care il poarta aproximativ una din cinci femei gravide, in mod obisnuit fara a cauza probleme. Intr-un numar mic de cazuri poate fi transmis copilului in timpul nasterii conducand la o infectie puerperala sau chiar la meningita. Acest lucru se intampla doar la 3 din 10 000 copii nascuti in Marea Britanie. Este mult mai intalnit in Statele Unite, asa ca acolo s-a perfectionat un program de screening pentru streptococul din Grupul B.

In Marea Britanie tratamentul este indicat de obicei doar in cazurile cu risc deosebit de crescut, si anume : travaliu precoce (inainte de 37 saptamani), prelungit, sau in cazul ruperii precoce a membranelor, daca exista temperatura crescuta, daca exista febra in timpul travaliului sau daca copilul de la nasterea precedenta a fost afectat de acest microb. Tratamentul consta in antibioticoterapie intravenoasa in timpul travaliulu

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Doura . Este ceea ce mi-a spus si prietena mea. Eu in prima sarcina nici nu m-am cautat de streptococul asta si acum ajunge la masuri radicale negociate...cand i-am zic ca nu vreau antibiotic la 10 saptamani mi-a zis sa il iau de la 14

A fost si gresala mea ca nu am mai mers la sotul ei unde e foarte aglomerat. Eu nu stiu cum pot avea pareri asa diferite

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Pentru cele care vreti sa incercati reteta, va spun sincer ca eu sunt un dezastru in bucatarie si au iesit super. De altfel tot ceea ce am incercat de pe acel blog, inclusiv cozonacul . Spor la gatit.

Eu cand vad pozele salivez si pana la urma inving lenea si mai fac din ele, de regula in weekend.

Mai sunt si fan Jaimie Oliver, am 2 carti tocite bine si uite asa incep sa merg pe drumul cel bun

Sashenka, cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

miruna, nu ai de ce sa iti faci griji cu streptococul... si cam VARZA doctorul ca ti-a zis asa ceva. se face test de streptococ numa la sfarsitul sarcinii daca vrei sa nasti natural sa nu fie pericol sa treaca la bebe. si tot atunci se ia si tratamentul nu acum... cum bine zicea cineva, poate recidiva. cred ca multi doctori au perioade din astea proaste cand spun prostii sau uita ce au zis si se contrazic pe ei insisi. si eu as fi f dezamagita in locul tau DAR in fond ceea ce conteaza cata vreme sarcina e sanatoasa e ca doctorul respectiv sa te nasca cu bine si mai putin sa fie constant in lucrurile pe care le zice. daca ai indoieli nu ezita sa iti cauti un alt dr. eu la sarcina trecuta la 20 de saptamani abia mi-am gasit dr cu care am nascut.

AZI FAC GOGOSHIIIIII !!!!

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Alexa, stiu de bazar si am sa dau iama imediat ce aflu ce ascunde burtica. Trag nadejde ca e fetita si atunci chiar as avea nevoie de multe hainutze roz.... just kidding!!! Dar pe alte culori e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

seara buna fetele
vin si eu in randurile voastre
dn 01.09.1982
um 08.03.2010
dpn.13.12.2010
mai am un baietel de 1 an si 5 luni 12.11.2008 Dimitrie Gabriel

corina tu ma cunosti elilov3 sunt, dar din exces de nervi am sters vechiul cont
5+

Felicitari!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

miruna, nu ai de ce sa iti faci griji cu streptococul... si cam VARZA doctorul ca ti-a zis asa ceva. se face test de streptococ numa la sfarsitul sarcinii daca vrei sa nasti natural sa nu fie pericol sa treaca la bebe. si tot atunci se ia si tratamentul nu acum... cum bine zicea cineva, poate recidiva. cred ca multi doctori au perioade din astea proaste cand spun prostii sau uita ce au zis si se contrazic pe ei insisi. si eu as fi f dezamagita in locul tau DAR in fond ceea ce conteaza cata vreme sarcina e sanatoasa e ca doctorul respectiv sa te nasca cu bine si mai putin sa fie constant in lucrurile pe care le zice. daca ai indoieli nu ezita sa iti cauti un alt dr. eu la sarcina trecuta la 20 de saptamani abia mi-am gasit dr cu care am nascut.

AZI FAC GOGOSHIIIIII !!!!

Alinushca . Si eu am patit la fel la prima sarcina dar acum nu striu ce m-a apucat ai am zis sa merg la sotie, unde este mai liber, pentru ca in final cu ea am nascut si a fost super (el era in cezariana). Iti dai seama ca ma intorc la el imediat sunt sigura ca nu imi va da antibiotic.

Pacat ca inimeresc si persoane care cred orbeste in dr si ajung sa faca cine stie ce prostii din cauza incompetentei.

Spor la gogosi, sa ne spui cum au iesit eu le fac samabata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Miruna, super gogosi, multumim pt link! Imi ploua-n gura de la prima ora a zilei!

Simona 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Azi trebuie sa gasesc gogosi....!!!!

Simona 11+

Mergi la inceput

mai nashte careva la Filantropia? mi-a spus cineva ca rooming-in-ul este deja oficial si ca daac vrei copilul in camera nu are nimeni ce comenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

mai nashte careva la Filantropia? mi-a spus cineva ca rooming-in-ul este deja oficial si ca daac vrei copilul in camera nu are nimeni ce comenta.

cam aiurea cu copilul in camera

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput