Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
douradoudou spune:
tot aiurea era..l-am, sters deci asa: [ u r l = " l i n k u l " ] poze [ /u r l] ..fara spatii
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
Monnica spune:
Buna,
Sunt si eu o viitoare mamica (sper)de noiembrie.
DN: 11.05.1976
UM:12.02.2010
DPN: 19.11.2010
Sarcina o urmareste dr. Tutunaru de la Elias.
Am vazut saptamana trecuta inimiora la eco.
mamica lui Alexandru (04.06.2006)
crisuletzul spune:
douradoudou.....esti o draguta...sper sa ma descurc....daca nu,te stresez
dia_tm :Felicitari!!!!
6+
douradoudou spune:
fetele voi vorbeati de gogosi sau am visat??..daca da sa stiti ca eu eram fan number 1 al lui dunkin atunci cand exista..eu eram la scoala si chiuleam de la ore si stateam la dunkin..anyaway am si eu o reteta de gogosi super bune ies am incercat si eu...o sa o pun pe mail-ul comun
8+
mamiralu spune:
Buna mamici! Ce lucruri multe si frumoase ati scris! Ma simt vinovata ca eu nu sriu asa de des. Nu va suparati pe mine, nu?
Crisuletzul, multumesc pentru raspuns in legatura cu Dr. Peltecu, ... si pentru oferta de ajutor. Intre timp, am reusit si eu sa ma programez, prin una din prietenele mele care e asistenta la Filantropia, la maternitate. Cred ca m-am hotarat la dansul. Tu ce mai zici despre asta?
Despre DT, am aflat si eu niste informatii daca am fost pe acolo pe la spital. Nu cred ca trebuie sa va faceti griji daca testul de sange nu se face in acelasi timp cu ecografia. Am inteles ca la Filantropia testul de sange se face oricand de la 9 sapta la 12 sapta, si apoi se interpreteaza in functie de eco care se face la 12 sau 13 sapta. Ei zic ca asa se face mai nou, au schimbat testul fata de acum cativa ani, si ca este mai exact daca faci testul de sange mai devreme. Mi-au spus ca asa se face acum la Londra
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanast Sa vedeti ce am patit aseara pe la 23.30. Chioara de somn m-am dus la toaleta si cand ma uit pe hartie am gasit niste secretie din aia alba- cred ca leucoree se numeste, dar era amestecata si cu ceva un pic colorat mai inchis, o urma asa. Apoi nu s-a mai repetat. In plus de ieri am niste apasari asa prin burta, ciudate, nu dureri ca de ciclu.Voi ati avut asa ceva? 7+ |
Asa incepuse la mine, o secretie alba cu ceva urme maronii. Apoi s-a transformat in secretie maronie direct, fara dureri. Doctorul meu a zis sangerare veche care nu s-a eliminat nici resorbit. Mi-a trecut dupa vre-o doua saptamani. Si eu ma speriasem.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 10+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
beatrice75 spune:
Ieri seara m-am culcat, azi am fost la serviciu si acum avem deja capitol nou la pag 11.
9+
mamiralu spune:
Aa ... am uitat: important, am aflat si despre preturi pentru DT. La sange costa 200 RON (Citogenomic), iar eco e gratis daca ai hartii de asigurat ... zau, mi-au spus sa vin neaparat cu trimitere si adeverinta de salariat, ca sa nu platesc.
Eu ma duc vineri dimineata la testul de sange. Va tin la curent
Si in trimestrul II, ecografia morfologica (4D), se face fara bani, pe asigurare. Daca imi place la 12 saptamani, poate ma duc si pentru trimestrul II tot la ecograful de la Filantropia.
Madanic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui florina22
Ioana este suuper poza, ce dragalas sta bebitul tau acolo! sa fie cumintel si sanatos pana la final! nu stie nimeni nimic de faza cu herpes-ul? am postat ceva mai devreme... maine ma duc la eco la Iosup si sigur ma mai linistesc daca vad RECLAMA ILEGALA! abia astept! insist cu herpesul ala... [+10 sapt] |
Florina, daca te referi la herpesul oral nu este nici o problema. Eu am avut eruptie cand eram in luna a 4-a la Isabella si initial am zis ca o tratez naturist da n-a mers. Apoi am mers la dermatolog sa cer o opinie si doctorul mi-a dat Zovirax (Aciclovir) unguent si mi-a trecut. Unguentul nu afecteaza sarcina a zis doctorul ca este local si oricum se administreaza o cantitate mica. Tratamentul cu pastile e mai periculos, dar si asa stiu ca exista optiuni.
La herpesul genital e mai problematic, asta este indicatie de cezariana pentru ca altfel bebe il ia in timpul nasterii si e periculos. Infectia cu herpes genital se monitorizeaza pe tot parcursul sarcinii si am inteles ca exista medicatie dar nu stiu detalii, doctorul iti poate da informatia asta.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 10+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
douradoudou spune:
bine ati venit diana si monica
8+