*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)
Raspunsuri - Pagina 4

Simo27 spune:
 Si sa mai plang putin:casa e vraiste,mancarea e pe gata,frigiderul e plin dar nu ma lasa Siluan cu urletele lui sa gatesc...si una peste alta maine e ziua soatei si avem musafiri
!Ce rufe calcate
...vise!A,si imi curge si nasul de zici ca-i robinet plus gatul in pioneze.Mai vreti sa mai zic???![]()
Maria
,as avea pe cineva dar nu  sunt total multumita..eh..de fapt,nu imi place ideea sa stiu ca am pe cineva strain in casa![]()
mami de David
,  Sam
  si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Kya spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Simo27 Si sa mai plang putin:casa e vraiste,mancarea e pe gata,frigiderul e plin dar nu ma lasa Siluan cu urletele lui sa gatesc...si una peste alta maine e ziua soatei si avem musafiri  !Ce rufe calcate ...vise!A,si imi curge si nasul de zici ca-i robinet plus gatul in pioneze.Mai vreti sa mai zic???Maria  ,as avea pe cineva dar nu  sunt total multumita..eh..de fapt,nu imi place ideea sa stiu ca am pe cineva strain in casamami de David  ,  Sam   si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"  | 
 scumpa de tine! Inainte sa clachezi, ia-ti mami pe cineva sa te ajute. Daca nu cu copii, macar cu menajul, cu gatitul. Nu te mai chinui singura!Mami si
 Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!

blankar spune:
 Simo cauta pe cineva in care sa ai incredere
nici nu pot sa imi imaginez cum te descurci cu 3 fara ajutor
eu am bona la Eric pana la 3 si ma ajuta si mama mea si cu toate astea cateodata sunt franta
daca a-si dormi noaptea ar fi altceva
i-ati ajutor pana nu te epuizezi

http://community.webshots.com/user/blanka75

raluca2107 spune:
 Simo, stiu foarte bine ce zici 
. Cand stateam acasa si ma loveam de femeia la curatenie ma enerva tot timpul.
 Acum ca nu o vad, dar cand ajung acasa e totul curat, o iubesc 
. Asa ca incearca sa-ti iei pe cineva la curatenie in care sa poti avea incredere, las-o la treaba, ca n-o fugi ea cu frigiderul, valori nu tine in casa si du-te la plimbare cu copiii, la parinti, unde vrei tu. De acum e frumos afara si daca nu te lovesti de ea prin casa e perfect, iar cand vei ajunge acasa si totul va fi curat si eventual si o oala de ciorba pe foc ai sa vezi ca totul incepe sa para mai roz.

raluca2107 spune:
 Si inca ceva... cu musafirii, nu poti comanda si tu niste pizza, o mancare chinezeasca, niste platouri cu aperitive calde, eu stiu, ceva ce iti aduce acasa, un tortulet, niste covrigei si la revedere??!!!

ramo_cata spune:
 simo
 de f multe ori m-am gandit la tine,la toate mamicile cu  2-3 copii si m-am intrebat cum oare va descurcati si cu casa si cu copii,spalat,calcat,mancare,curatenie..si eu sunt de aceiasi parere..i-ati pe cineva si usor usor o sa capeti incredere si o sa te obisnuiesti si cu ideea ca ai pe cineva strain in casa care-ti umbla prin lucrusoare...nici mie nu-mi place ideea asta dar te obisnuiesti..noi am simtit atunci cand am luat femeie pentru bunica lui Cata..cu trecerea timpului si vazand ca ai ajutor si esti mai linistita ai sa gandesti altfel..
RAMI  mamica fericita    de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

mstela spune:
 LA MULTI ANI CU SANATATE SI O VIATA PLINA DE NOROC SI VESELIE,SANZIANA DRAGA!
Mami de Zana,sa va traiasca!!

Am vazut si eu profil de Gecko (mi-era dor),am vazut si dragutul bestione razacios
..ce tort minunat!
Ralu,pup Sabinul sa treaca...te inteleg ca la fel am simtit si eu cand a facut Tea ditamai cucuiul dupa ce a cazut de pe scaun,in picioare pe el fiind,cu capul de aragaz.Credeam ca mor si nu stiam daca nu e cazul sa o duc la spital.
Retinusem de la Tuchi
 si i-am dat fuga Nurofen pe post de antiinflamator si am uns zona rapid cu unguent arnica+sunatoare care are efect calmant,racoros si antiinflamator...gheata nu am reusit sa-i pun ca o durea tare tare mititik..si compresa rece i-am pus..si am urmarit-o...chiar si azi mai are cucui,dar pare-se ca nu o mai doare...dar a invatat lectia..stie unde a fost buba,cum a facut buba,explica traseul,evita sa se mai urce pe scaun si de cate ori vede Nurofenul imi arata si-mi spune ca e pt buba.![]()
Cuscra,multa putere...si daca va permiteti,ia un ajutor rapid,draga de tine, sa poti respira..nu te gandi la rau...
poze??macar pe mail?sanatate.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

numeioana spune:
 Cu intarziere: La multi ani, Patrick! Ce baietel vesel si haios! Si ce mamica fericita!
La multi ani, Miha! Sa-ti indeplinesti toate dorintele!
La multi ani, Sanziana!! Sa cresti mare, frumoasa si independenta!![]()
Raluca, linisteste-te, stiu ce simti, dar o sa treaca si va fi bine!
Simo, la fel zic si eu, ia-ti ajutor! Pup micul, sa treaca galbejeala!
Ioana si David, cel mai scump martisor 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.