*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)
Raspunsuri - Pagina 3

Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca2107 Briana a vrut sa il plimbe aseara pe Sabin cu scaunelul de plastic prin casa si s-a rasturnat scaunul si a cazut pe spate , s-a lovit la cap , are un cucui. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |

Semnele imporante pe care trebuie sa le urmaresti sunt: pierderea cunostiintei in momentul cazaturii, ameteli, voma, somnolenta, stari de confuzie generala (chiar si la cateva ore dupa cazatura)
Apoi daca nu are nici una dintre astea: gheata la locul loviturii, aplicata cu oarece presiune.
Si neaparat nr 3: mami calma si fara panica.
Pe noi nu ne-a trimis la tomograf nici macar cand in capul spart, sub piele se vedea osul fruntii

Mami si

God didn't bring me this far, to leave me here!

Nicoleta spune:
Kya, eu te inteleg. Si al meu e un mic marinar, numai ca el pleaca des si vine des. Iar eu locului ma tin... si de obicei raman si cu belele pe cap, cum ar fi starea lui Matei de acum 2 nopti (se simte,bine, a avut scaun normal cu miros ok, celelalte erau doar mai duhnicioasa, nici urma de stare de voma, mananca foarte bine), cu vremea asta natanga si vieneza... Vor veni vremuri mai bune, ia sa rasara soarele si sa vezi cum se schimba si perspectivele!!
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Nicoleta spune:
Raluca, si eu zic sa nu te panichezi. Daca el este ok, nu ai motive de ingrijorare. Fii vigilenta, dar respira totusi!
Ramo, eu nu am luat nici cafea, nici ceai, nici tigari... ca prima nu m-ar mai lasa sa fac nani (imadiat ma duc!), a doua... nu suna asa tentant si de tigari nu m-oi apuca la batranete... Ia invata sa faci tu un bombocino si sa vezi cum ma apuc de el cu amandoua mainile! Loz, da??

Kya spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Kya, eu te inteleg. Si al meu e un mic marinar, numai ca el pleaca des si vine des. Iar eu locului ma tin... si de obicei raman si cu belele pe cap, cum ar fi starea lui Matei de acum 2 nopti (se simte,bine, a avut scaun normal cu miros ok, celelalte erau doar mai duhnicioasa, nici urma de stare de voma, mananca foarte bine), cu vremea asta natanga si vieneza... Vor veni vremuri mai bune, ia sa rasara soarele si sa vezi cum se schimba si perspectivele!! ![]() ------------------------------------ A venit primavara! A plecat primavara! |
Ar trebui sa primim titulatura de "Mutter Courage"

Mami si

ramo_cata spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Ramo, eu nu am luat nici cafea, nici ceai, nici tigari... ca prima nu m-ar mai lasa sa fac nani (imadiat ma duc!), a doua... nu suna asa tentant si de tigari nu m-oi apuca la batranete... Ia invata sa faci tu un bombocino si sa vezi cum ma apuc de el cu amandoua mainile! Loz, da?? ![]() ------------------------------------ A venit primavara! A plecat primavara! |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Kya spune:
Ramo ma crezi ca azi dimineata chiar m-am gandit la o tigara?!?
Silly me!
Mami si Sanziana

Nicoleta spune:
Kya, daca ar fi luna casa, daca as avea mancare gatita cate 2 feluri/zi, daca ar fi rufele calcate, daca as fi aranjata si slaba :D etc. da as vrea medalii. Insa eu prefer fara trese si sa raman in viata pana vin vremuri mai bune! (abia astept sa vina caldura sa iasa al meu cu baietii sa sterg si eu macar geamurile!) (este incoerenta de dinaintea somnului, ma duc sa dorm langa copilul mic, va pup!)

ramo_cata spune:
citat din mesajul lui Kya Ramo ma crezi ca azi dimineata chiar m-am gandit la o tigara?!? Silly me! ![]() Mami si ![]() God didn't bring me this far, to leave me here! |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

dudurutza spune:
La multi ani Sanziana
Sa te creasca Dumnezeu sanatoasa, fericita, norocoasa! Raluca sa-ti traiasca puiutul scump, sa-ti fericeasca fiecare clipa din fiecare zi

Simo27 spune:
Pe mine ma tot bate gandul sa imi iau un ajutor ca nu mai pot asa..al meu e tot plecat si eu cu astia trei nu mai fac fata....
mami de David, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"