*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo la multi ani sotului!!!sa fiti sanatosi si fericiti

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani scumpa buburuza ANTONIA!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Ah,multumesc de urari -o sa ii transmit
sa curga sampania
si mancarica
si tortuletul-bun-bun(na,ca astia nu am emoticon cu tort)!

Astept prima tura de musafiri...

Mergi la inceput

Acum a plecat bona-ajutor,ca mi-a facut si curat ,mi-a stat si cu copilu pana am fost la cumparaturi!ce bine eeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Acum a plecat bona-ajutor,ca mi-a facut si curat ,mi-a stat si cu copilu pana am fost la cumparaturi!ce bine eeeeeee

eiii vezi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, foarte frumoase pozele de la botez, iar tu chiar arati frumoasa si odihnita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Ursu foarte dragut filmuletul,baietii sunt adorabili!
Simo am vazut si eu pozele de la botez,chiar ca arati odihnita si
frumoasa!
vreau sa va spun asa in soapta ca a fost prima noapte de cand s-a
nascut Marc ca a dormit de la 1o la 7 dimineata!
bineinteles ca eu m-am trezit pe la 3 ca deja mi-a intrat in ritm
ce bine ar fi sa ramana asa

vezi ce bine e Simo cu ajutor!
cu binele ne obisnuim repede
va pupi

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oh,am vazut si eu pozele australiencei zgarcite! Da zgarcita rau,ma!! ochisorii frumosului si hai,fie,o pup si pe ma-sa si recunosc si eu ca arati tare bine asa!! Bashinicile si alte neplaceri ale sarcinii nu se vad in poze

Si i-am vazut si pe ursuleti,dragii de ei,ca tare-s frumusei!!

Si-am vazut si familionul de la Brasov,frumos gatit de asa mare sarbatoare!
La multi ani,socrului mare!!

Cu IQ-urile m-ati ametit,nici nu v-am putut urmari Eu una nu ma stresez deloc! M-am mai dus odata cu baietul prin doftori si m-au facut de ras Copiii sunt sanatosi-mamele sunt bolnave! Asa-i mimo?!

Pe bune ca nu mai pot! Ma retrag la tavaleala.Parca-s goanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Vremea asta si treaba m-au turtit de tot.

Am vazut pozele de la Simo : baieti frumosi, mamica frumoasa, atmosfera super. Eu n-as fi dat copilul sa se pozeze toata lumea cu el poate doar in schimbul unei taxe considerabile . Simo, sa nu cumva sa crezi ca asta e o critica, doar ca sunt eu mai ciudatica , fapt confirmat si stiut de cunoscutii nostri.

Mi-am amintit pe cine am mai vazut.
Teo si Stela doua domnisoare frumoase si elegante, cea mica in mare verva la petrecere, asa cum si era de asteptat, iar cea mai maricica frumoasa si slaba, asa ca sa nu-si mai faca griji.

Azan si Beca unul mai frumos ca celalalt, dar cel mai mult mi-a placut poza de la Paste, cred, cu Rebecca in costumas de stofa cu palariuta, asortata cu mami absolut superbe amandoua.

Blanka si Eric la pescuit, super locatia, casa era fff frumoasa, si mami f relaxata, ma bucur ca ti-a priit si ca ai putut sa-ti iei o mica pauza. Am vazut si pozele de la Iepuras, tare scumpi sunt baietii, Eric la cautat de oua .

Am vazut si montajul cu Vlad si Albert doi frumosi minunati, bebe si el mare si frumos falcutele. N-am inteles cum o cheama pe mamaie ?

Mai dau un lui Mihai sa se faca repede bine si unul pt mami si samburelul cumintelul, sa creasca si sa se faca mare. Cu tot necazul m-am amuzat cand a zis Zoze ca Mihai are aproape 17 kg, pt ca Antuca are 20/21 la 10 ani. E adevarat ca ea e si mititica de statura, are 130 cm doar si un schelet fin, cu oase subtirele, ca o adevarata balerina.
Daca ma invrednicesc si am maine zi mai lejera, pun pe mail poze cu ea la balet si cu Luki out-chelut ca l-a tuns tati inainte de Paste.

si pt Sabin si Briana unul pt cucui si fetitei pt suparare, cred ca tare s-a necajit mititica, mai ales ca Raluca zicea ca e tare sensibila si iubitoare

PS Am vazut pe mess poze cu domnisoara frumoasa de Cami, la comuniune, s-au m-am inselat? Mami, spune si tu ceva impresii, relatari la fata locului, de-astea.

PS2 Mi-a placut freza lui Dudu si i-am vazut si pe Vlad si Stef in actiune.

Si acum cu tot regretul ca nu am putut sa spun ceva frumos pt fiecare va cu muuult drag si fug acasa, sa fac snitele la cuptor si sa ma joc cu baiatul ca printesica e la balet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani Antonia Sa cresti sanatoasa, fericita, norocoasa alaturi de parintii tai! Mami de buburuza Antonia, sa-ti traisca scumpetea

La multi ani sot de Simo! Simo sa-ti traiasca barbatii si tu pe langa ei

Am vazut ursuletii mumosi

Am 'fost' si la botez de Siluan si am 'papat' tortulet! Bravo Simo cu ajutorul asa mami,asa

pt bebe Marc care doarme si pt mami care o sa se odihneasca.

tonicutza hanicutza

pup toate mamicile

Mergi la inceput