ochelari
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rrox3 Foarte probabil sa fie cum zici. Raman la parerea ca cel mai repede va trece peste asta daca o lasi sa-i poarte. Va fi mandra de ei cateva zile, dupa aceea va incepe sa bage de seama ca totusi o deranjeaza si, cred eu, va renunta la ei. Daca ii interzici se va ambala din ce in ce mai tare pe tema asta. Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) |
Sieu spun la fel!
Las-o sa-i poarte(nu mai spun ca atunci cind intr-adevar sunt probleme cu vedere sa pui ochelarii la ochi in primele zile/saptamini,pina se invatza ochiul cu normalul,e uneori un calvar)si ai sa vezi ca de la sine ii va trece moftul!Sa nu mai spun si chiar sper sa nu i se intimplke,sa intre intr-un mediu in care nu-s purtatori de ochelari,sa i se atribuiasca niste epitete,sa vezi tu cum ii lasa de urgentza!
Dana
asi spune:
Daca ii zici ca e ok sa-i poarte si exagerezi putin partea de "intretinere" a ochelarilor o sa-i treaca.In nici un caz nu va vrea ca parte din timpul liber sa-l aloce ochelarilor asa o sa- treaca "pasiunea".
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carolinah spune:
da, da las-o sa-i poarte, ii place, se simte cool, ii creste increderea in ea si apartenenta la grupul tot cool de ochelaristi, e mai bine acceptata etc.
Si 0.5 nu strica nimanui, iar daca o deranjeaza ii va da jos instinctiv!
Gabi_K spune:
multumesc tuturor!
Se pare ca am ajuns la o intelegere: pe strada nu, la scoala nu, numai acasa. Ii pune, ii da jos, ii sterge, si ii tine cam o ora pe nas.
Sper ca pana la controlul din septembrie ii vin mintile-n cap, si scapam de ochelari
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
ariel_7000 spune:
la fel ca ea am fost si eu in copilarie. adoram ochelarii de vedere si-mi doream foarte mult ...pana la urma am ajuns sa am nevoie (o usoara miopie), i-am purtat, m-am saturat de ei si acum sunt fara ochelari, tot cu usoara miopie neschimbata. in schimb, mereu m-au atras baietii (barbatii) cu ochelari. tare imi pare rau ca sotul meu a renuntat si el la ei...
in schimb fiica-mea isi doreste aparat dentar!!!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
blackpanterro spune:
De ce nu ii cumparati o pereche de ochelari fara prescriptie, numai de moda si nu de vedere, daca fetita vede fara probleme. In felul asta poate sa ii tina pe ochi mereu pana se satura de ei.
Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier