*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

La multi ani cu sanatate si bucurii Hera si Gynie!!!

De la Otilia aveti ceva vesti ??? Ultima data cand a intrat spunea ca va merge la medic pentru excrescenta Anei si problema cu spatele ei. Ma gandesc ca daca nu a mai intrat de atunci se prea poate ca diagnosticul sa nu fie unul putin problematic. Sper sa nu fie asa iar vestile cu care va veni sa fie bune.Sanatate!!

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

La multi ani, Hera!
La multi ani, Ginye!

Cu intarziere urez la multi ani Mirthei si lui Cherie si nu pot rata ocazia sa felicit noile gravidute, mi-ati inseninat ziua de dimineata.

Eu inca sunt depasita de treburile zilnice, nu m-am acomodat cu programul la servici iar seara acasa sunt luata de noua de Mirunel. Asa ca fac ceva mancare si curat printre picaturi apoi cad lata pana dimineata. La servici e de treaba destula, stau cu messul dechis toata ziua si nu apuc sa scriu un cuvintel. Azi am reusit sa trag un ochi la voi si am vazut vestile nemaipomenite. Eli sa fie intr-un ceas bun! V-am pupat.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Eli felicitari pentru bb! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!Opentru frumosul Dimitrie.
Hera ma bucur pentru vestile frumoase si pentru sufletelul care creste acolo in burtica.

Hera si Ginye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hera, Ginye LA MULTI ANI si muuulta sanatate!

Hera felicitari pentru eco! Sarcina cat mai usoara in continuare!
Otilicaaaaa cum te mai simti?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia felicitari pentru o acomodare atat de usoara la gradi! Pup dulce o graviduta frumoasa!
Oceanborn tot inainte cu mesele fara mofturi!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumesc pt urari fetelor!
Hera

Am mai pus niste poze cu piciul meu: http://good-times.webshots.com/photo/2823309880103152714gTrlYU

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Neatza!!!

Oauuuuuuu ce de vesti bune!
Eli felicitari pentru burtica. Sa ai parte de o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si frumos ( poate vine o surioara pentru Dimitrie)

Hera si Ginye - sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua.

Otilia cum esti? Sper ca spatele nu-ti mai creaza probleme si ca te simti mai bine. Asteptam vesti

Am admirat din nou pozele Laurei cu cretulinele frumoase. M-au topit .

Si uitati ce ajutor are si mama. Nimic nu mai pot face fara sa ma imite si ea http://family.webshots.com/album/577343643zxIkLu

Meg sa culc gandacica ca striga la mine - "nani pui, nani pui"

Pupici

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://community.webshots.com/user/loryd81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ELIIIIIIIIIIII....FELICITARI, MAMI!!! SARCINA CAT MAI USOARA!!!!DOAMNE CE POFTA DE BEBE MI S-A FACUT!!!!EU ASTEPT SA VAD CE SE INTAMPLA LUNA ASTA...VINE SAU NU VINE?

la multi ani, GINEY, HERA!!!!!

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Hera!
La multi ani, Gynie!
Sa fiti sanatoase si iubite!

Eli, felicitari pt asa veste minunata! Sa ai o sarcina usoara si o fetita sanatoasa tun! Cand e DPN, sa completam tabelul?

Manumanu, uite reteta de sarailie. Mie mi-au iesit 6 rulouri si am folosit aprox 300g nuca, pregatisem vreo 500g, dar n-au mai avut loc in tava. Am adaugat o sticluta de esenta de rom in nuca si una in sirop. Trebuie sa mai umblu putin la aspect, mi-au iesit cam grososlane rulorile.

Olivia, ce baietel cuminte si sociabil este David!

Ginye, ce zambet frumos are Edi!

Lorellay, eu acum vreo sapt am sesizat ca Ioana vorbeste f putin comparativ cu altii. Am mai studiat problema si m-am linisit. De altfel, si baiatul a fost mutulica mult timp si cand a inceput...

Mama, ce vara-toamna-iarna cu emotii pozitive vom avea! Trebuie sa mai antrenam putin majoretele pt burticile noastre.

Eu ma chinui de ieri sa-i explic Ioanei ca ceea ce vede in capul unei lebede e ciocul si nu limba. Avem o imagine cu o lebada si imi arata ciocul ei si apoi scoate limba si radeeeee. I-am tot zis ca aia-i gurita lebedei si ea rade si-mi arata limba.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ginye La Multi Ani! sa fii sanatoasa si sa va bucurati de puiul vostru toata viata.

Multumesc fetelor pt felicitari si pt urari. Noi plecam azi pfiuu ce bine.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput