*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*
Raspunsuri - Pagina 21
oceanborn spune:
Neata!
poftiti la cafea, azi dau eu , dupa ce l-am laudat de n-am mai putut pe al meu copil, ieri mi-a scos peri albi si azi noapte a continuat.
ieri dimi si-a tras si el un cucui mare in frunte , bonus julitura,s-a impiedicat pe balcon, langa mine
, n-a plans doar s-a mangaiat putin si mi-a tot explicat in pasareasca despre cum a dat el cu capul. acum are doar julitura in frunte,cucuiul s-a tras. ca doar asa e trendy mai nou pe aici.
.
toata dupamasa am fost in parcul mare, unde atractiile-s la fel de mari si muulte, m-a fugarit de mi-au iesit capacele , suruburile, toot. ce fitness, o zi in parc cu al meu Thomas si e rezolvata problema.
pe langa asta eu, desteapta l-am dus pe jos cu trici. parcul mare e cam la 20 minute de noi, deci am si mers ceva kilometri pe langa aia alergati in parc.
Aseara dupa ce l-am imbaiat chiar ma gandeam, daca a dormit pana acum asa de bine de cand l-am intarcat, sa vezi ce-o dormi la noapte, neintors. plus ca a si mancat tare bine toata ziua.
daaa, s-a trezit de vreo 3 ori, abia a mai vrut sa adoarma.. la 6 s-a trezit.
saracutul are gingia umflata la trei canini. unul acum creste deci banuiesc ca si ala il sacaie nu doar ceilalti neiesiti.
fluturasha23 spune:
Mirtha si Otilia multumesc pentru urari in avans! Ati avut gura aurita! I'm a happy, happy, happy 
eliza_cri spune:
haha fluturasha FELICITARI!!!!!!!!!

ce imi place asa asa se mareste numarul gravidutzelor ![]()
6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
futuremother spune:
felicitari fluturasha!!! sa duci cu bine sarcina la termen si sa fie sanatos bb! 
futuremother spune:
eli ce mai mananci? ma gandesc la tine des pt ca si eu am avut asa stari cu sarcinile doar ca eu mancam si vomitam, mancam si vomitam ... nu ma puteam abtine 
manumanu spune:
FLUTURASHA, felicitari!!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
oceanborn spune:
felicitari fluturasha
!! sarcina usoara iti doresc!
eli cum stai cu greturile? sper sa treaca repede!
BraveGirl spune:
Fluturasha, felicitari!!!!
Eu nu am mai avut timp de net, ca a plecat mama, mie imi e rau si toata ziua 'alerg' dupa zanica. Sunt o epava....uit d la mana pana la gura, de abia ma 'tarasc' peste zi.
Sper sa revin de sapt viitoare, ca se intoarce mama
...si sa pun si eu pozele promise. Scuze ca va tot amagesc, dar eu nici a baie nu am timp sa merg singura
...iar de laptop nu ma pot atinge dc e Arianna in zona.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
11+
POZE CU PRINTESA
BEBE2