*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele
oti din pacate sora mea a renuntat la sarcina..de aia eram asa razboinica speram sa reusesc totusi sa o induplec..apoi toate lucrurile la vremea lor.

am sunat la medlife sa ma prog la prof Pelinescu pt morfo-fetala de trim II si avea locuri libere decat in sept ..in conditile in care eu fac 22 de sapt pe 09.08.....maine incerc sa vb cu asistenta poate reuseste sa ma primeasca printe programari
iza ia zi tu se poate si asa...sau incerc degeaba

6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza, fetelor!

Dau eu in dimineata asta.

Noi suntem mai bine...de tuse am scapat...cu mucisorii am ajus la o singura aspirare pe zi, seara inainte de culcare. Nu se mai infunda noaptea pe nasuc.

Steliana se vde ca am consultat aceeasi pediatra, o perioada. Si la mine urma in lista biorinilul...dar nu a mai fost nevoie. In rest am folosit ce ai folosit si tu.

Eli sper sa reusesti sa te programezi la dr pt morfo-fetala.

Babyzapi Raphael...ce vorbaret este! Multumesc pt urari!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eliza wow! dar ce ocupat este! era si inainte plin la dansul, dar acum parca e si mai mult. Nu stiu daca face eco si intre programari, dar vb cu asistenta pt ca este o draguta si daca se poate o sa te ajute. Eventual sa te vada dupa terminarea programarilor. Pup.

Mergi la inceput

Haaaaaaaaaaaaaa! Mi-am adus aminteeee!

Azi sarbatoresc 3 ani de cand sunt cu iubi . Pfiu, ce-a trecut timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, muti ani inainte!
Noi luna viitoare facem 12 ani nci nu stiu cand au trecut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Azi sarbatoresc 3 ani de cand sunt cu iubi . Pfiu, ce-a trecut timpul

Multi inainte, cu Iubire!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Multumesc Anca si Ramo
Anca cum se mai simte Zibe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Z e cu febra. Dar nu de la limba, rana acolo i s-a inchis, e plata, nu e umflata, culoare normala, cred ca e o viroza. Combinatie tare, pe antibiotic pt rana deschisa si cu febra si scaune moi. Acu e bine, i-a scazut, sper s-o fi dovedit. Plecam la ai mei pana vineri, ca trebuie... pup cozonacii, mamicile si burticile!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Drum bun Anca si distractie placuta! Sper sa scape si Z de febra si de scaunele moi. Macar bine ca s-a inchis rana de la limbutza. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Oceanborn, Otiliav, Anca Multumim mult de urari
Eu tocmai voiam sa va povestesc cum a cazut Thea in cap dar cand am citit patzania Sarei mi-am dat seama ca suntem mici copii...Thea are doar o vanataie cat capul si doar buza sparta. Imi pare bine insa ca Sara e mai bine, cred ca a fost o sperietura pe cinste.

Eu am o mare intrebare... CAND INCEP COPIII SA SI ASCULTE????
Si cand o sa stie ca NU inseamna ca trebuie sa se opreasca din ce fac nu sa repete dupa mine NU NU NU si sa rada????....
Scuze..sunt obosita si putin speriata la ideea de a avea doi copii turbo.
V-am pupat:)

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput