*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Am luat si noi masina de paine, abia astept sa vad ce iese! Cu riscul de a repeta o intrebare: ANCA, unde ai gasit reteta de paine cu nuci? O vreau si eu please!

Aici, in josul paginii. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150353&whichpage=10

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Of, Bertha, imi pare rau pt Ioana, saracutza. Mai vrea in pat?
Z, daca pateste ceva, tot acolo merge. Vine, imi intinde mana si-mi zice plangacioasa `bibi`, o pup, si se duce inapoi la sertarul care tocmai i-a strans degetul...

============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Na, iar mi-a disparut semnatura, voi o vedeti si nu vad eu? Sub Licurici ar mai trebui sa fie ceva, sub puncte-puncte.....

============

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Anca, da, tot in pat vrea, azi de 2 ori a avut tentative sa topaie. Ii spun ca face buba, pune mana la gurita, dar tot acolo se duce.

Cu semnatura ta e un mister, nu se vede...fa un PM catre Admin, prea e dubios.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

neatza..e cam pranz..da noi acum am terminat treaba ca ne-am sculat la 10 toti 3..Codrin nu e la gradi azi....
Anca eu vad semnatura....
Of draga de Ioana....mi pare rau pentru buzitza...da cate or urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Bertha offf pupam buzita micuta a Ioanei curajoasa sa treaca repede.Si eu am aceiasi problema cu Bianca insa ea sare de peste tot pat, patut, trepte, se urca pe diverse jucarii si sare...insa stie sa puna mainile in fata cand cade si rar s-a lovit la fata...mai mult la cap se loveste
Anca eu vad semnatura ta...si data trecuta cand ai spus tu ca nu mai aparea eu o vedeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Bertha, merci! Of, acum am citit ce-a patit scumpa de Ioana! Si Anastasia si-a spart buzita mai demult, a cazut pe coltul unei cutiute de carton, din aia pentru pantofiori de copii... cine s-ar fi gandit ca e asa tare... evident ca a plans mult si s-a umflat un pic, dar a doua zi era OK.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, merci! Am pus deja de-un "kugelhopf" din cartea de retete, sunt curioasa cum iese.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Of Bertha si al meu face saritura leului in patul din dormitor, a dat o data un cap de capatai de i s-a facut cucui instant. n-a plans, a vrut sa mai sara, dar de atunci pare mai precaut.Pupam lovitura Ioanei a treaca repede.deci si fetitele traiesc periculos nu numai baietii.

al meu copil a dormit de aseara pana la 4 jum azi dimineata. bea laptele de vaca, pasteurizat intr-o veselie, nu imi vine sa cred, la ce figuri a facut pe perioada suptului, imi faceam griji cum sa-l indop cu lactate.
Acum am venit de la medicul de familie, mi-a prescris pastile si mi-a zis ca ar fi mai bine daca le-as lua , din moment ce-s hotarata sa-l intarc si sanul stang inca se mai umple dupa 24 ore. altfel cica sunt sanse sa cedez santajului. mi-a zis ca e posibil sa am putina somnolenta in astea 2 zile dar din pacientele lui nici una nu s-a plans de alte reactii adverse. speeer. daca in seara asta din nou mi-e plin sanul maine dimi incep. am 2 pastilute pe care tre sa le iau 2 zile dimineata si seara cate jumatate. numai bine, daca ma ia somnul e sotul acasa.
Si uite asa punerm punct alaptarii noastre frumoase si grele, cu mult mai usor si repede decat m-as fi asteptat. pe de-o parte ma bucur pe de alta deja mi-e dor

Azi fac si eu ceva bun: amandine, am o reteta de pe net probata de o prietena, deja imi curg balele numai cand ma gandesc la ele. fac si o tarta cu mere pentru Thomas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

a, am uitat, cucuiele si zgarieturile trec dar dintisorii tot ciobiti raman. asa cum au facut si alti cozonacei parca Eduard de darling, (apropo ce mai face gravidutza, hai mai da si tu un semn!) si Raphael, si al meu si-a ciobit 2 dintisori frumosi. nu se vede numai daca te uiti de aproape dar.. macar bine ca astia se schimba, ce mai pot face, de durere inainte sa-i iasa caninul asta nerusinat a muscat din cada..

Mergi la inceput