*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

am ramas in urma cu semnatura

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 12+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Olivia, inca mi-e rau, dar partea cea mai nasoala e ca nu-mi vine sa ma dau jos din pat. Ma simt sfarsita.
La noi bebe a fost planificat. Ca si la Arianna, ne-a iesit din prima
Otilia, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

He he, ce de distractie la Anes! Am fost la cineva in vizita si-avea minge de aia cu maner si sarit, ce-a mai plans z dupa ea... Acu, i-am cumparat, ii mai trage cate-un picior `goooooo` si cam atat.

Bertha, nu se deschide linkul, pune reteta acolo unde le punem noi, e mai simplu de urmarit cand o vrem. Mama, da` ce-a mai dormit Ioana, cum de? Azi am tras si eu un pui de somn langa z, la amiaza, asa dulce a fost...

Malinas, am facut painea cu nuca. E delicioasa, data viit as pune si mai multa nuca, sa iau din faina si sa pun nuca? Z scuipa bucatelele de nuca; asa, in paine - preferata ei - nu stie ce mananca. Si-i mai plac stafidele tare mult, ar manca cu tona.

Hera, Gynie
La Multi Ani, cu Sanatate si Iubire!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetela
Mirthule luni la 10 cel tarziu suntem la voi

5+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eli, Corina, va inteleg cu starea de sfarseala si greturile. Vad ca nimenipe aici nu le rateaza. Mie mi-au stricat Craciunul, revelionul si ziua mea dar cine va avea 3 fete .
Eliza, am facut tarziu ca am aflat tarziu, adica de abia la 13 saptamani. Si mai fac la 28-32 de saptamani ca asa e procedura pe aici. Oricum eu am avut mare noroc cu Elisa care are Rh- si nu se mai pune sarcina a doua.
Apropo de riscuri, Ginye, mi-as dorisa te imbarbatez dar nu am studiat niciodata pe tema de care esti tu interesata. Eu am fost sfatuita de doctorii din Ro sa nu mai fac alt copil dupa Ana, si uite ca Elisa a iesit in procentul acela infim de a avea Rh-, nimeni nu poate garanta.

Trebuie sa fug iar la kineto. Ne-am luat si noi masina de paine, tocmai a iesit una buna rau. Anca, imi dai idei, si Elisa adora stafidele asa ca i le dam la trezirile de noapte.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 23+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor...sunt alaturi de voi...imi inchipui ca va chinuie rau greturile...si ca nu aveti chef de nimic....legat de RH-....eu am A2 negativ, tati-01 negativ,iar david - A2 negativ...mama are negativ, socrul meu la fel...si ambii A2....deci suntem multi NEGATIVI....

la este neschimbata sit.....nu mi-a venit inca...dar....poate fi o simpla intarziere...

david mananca capsuni cu o pofta de m-a speriat...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o cafeluta fierbinte si un ceai aromat pt gravidutele noastre dragi.

Eu sunt necajita ca matza mea vitezomana a cazt iar si si-a spart buzita de data asta si-a julit si buza pe exterior si o parte a nasului. Tot din categoria "ce ma invata fratele mai mare", a sarit in pat pana a dat cu gura de o gratie de la patut. Si am luat-o de nu stiu cate ori din pat si am dus in alta parte si tot mi-a inselat atentia si a fugit la topaiala. Am fugit dupa ea, dar cand era la o juma de metru, s-a aruncat pe burta si...s-a intalnit cu patutul.

Fetelor, nu stiu cum sa procedez cu reteta de sarailie, ca am luat-o de pe un blog al unei mamici de pe DC si nu-mi vine s-o postez la cozonacei.

Edit: nu merge linkul, e considerat reclama, trimit PM cui vrea.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Tot eu.

La mine a intrat indemnizatia, am cont la BT.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

BERTHA, din pacate nu a mers nici pe PM...

Am luat si noi masina de paine, abia astept sa vad ce iese! Cu riscul de a repeta o intrebare: ANCA, unde ai gasit reteta de paine cu nuci? O vreau si eu please!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Mai, m-am enervat cu linkul asta!

Dau copy retetei de pe forumul reteteinimagini.com:

Sarailie

Ingrediente:

1 pachet de foi de placinta cumparate
1 pachet de unt(sau margarina)
nuca sau fistic (se poate si amestecate)
zahar

Nuca pisata o amestecam cu zahar(dupa gust,punem cit zahar dorim).
Intr-un bol,untul il topim.
Intindem o foaie de placinta o ungem cu unt apoi la mijlocul foii punem compozitia de nuca,unim cele doua jumatati de foaie si rulam foaia. Acest rulou il punem in tava unsa cu unt.
Repetam operatiunea pana umplem tava sau terminam foile sau nuca.
Cind am umplut tava cu rulouri le ungem cu unt si dam tava la cuptor 30-45min,in acest timp facem sirop de zahar (3-4 canite de zahar si 3-4 canite de apa la fiert pana se leaga).
Cand s-au rumenit rulourile le scoatem si turnam siropul de zahar peste ele,foile se vor inmuia.

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput