Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Mai am una
Ii pot da branza si carne in aceasi zi?
Dar branza si galbenus?
Stiu ca nu se da galbenus si carne in aceasi zi dar de restul nu.Nu dati cu parul

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

eu zic ca da!
eu ii dau la pranz carne/ peste / galbenus una din ele, si seara la gustarea de la 17:30 branzica proaspata cu iaurt si un fruct(cateodata si atunci banana sau mango)

iar la faza cu premergatorul, mi-a dat si mie cineva un premergator, dar andrei nu vrea sa pedaleze deloc...daca il tin de maini, merge, daca il pun acolo, bate cu mainile in el de parca ar rea sa plece singur
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Branza si carne sau branza si galbenus se pot da in aceeasi zi. Eu ii dau zilnic branza cu fructe si legume cu carne sau galbenus.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Iulia, eu o pun pe Emma in premergator, dar nu stiu sa iti zic cat timp e voie. Nu o las foarte mult, doar cand am treaba prin bucatarie, de facut mancare sau curatenie si nu vrea sa stea la ea in patut sau in cosulet. In premergator e foarte fericita si ma lasa si pe mine sa-mi fac treaba. Nu stiu daca chiar e un lucru rau, dar eu neavand alt ajutor trebuie sa ma descurc cumva si cu treburile casei si cu copiii.

POZE
Dar pe total cam cat sta in premergator?
Cam in cate reprize?
Mi-e tema sa nu dau gres asa ca mai bine va stresez
POZE NOI

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Va multumesc fetele azi ii dau carnica si branzica.Sper sa pape 5%

poze luta

Mergi la inceput

Iulia, nu stiu sa iti zic exact, ca nu o pun dupa ceas. Oricum, o pun si dimneata si dupa amiaza, cand am alte treburi. Cred ca o tin maxim 30-45 minute odata, cam cat imi ia mie sa fac ceva de mancare. La un moment dat se plictiseste si imi da ea de inteles sa ii schimb distractia. Ea se plimba cu el prin toata casa, ii place mult de tot, e toata numai un zambet.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Trebuie sa mentionez ca nu sunt un exemplu bun, asa ca nu trebuie sa faci si tu ca mine. Mai bine te iei dupa ce zic alte fete mai responsabile dacat mine.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna dimineata!
Techila, harta ar trebui sa fie pe mailul comun, nu te mai chinui sa o faci din nou.

POZE

POZE NOI

ma gandeam ca o fac din nou ca sa nu o cautam pe mail pana imbatranim, ca de anul trecut pana acum...adica deja am facut-o doar ca vreau sa o dau la sotz pentru validare si dupa aia o trimit.
fetelor, va reamintesc ca e drum prost la mine aici, cu balti si gropi, asa ca sa nu ma injurati sau sa nu permiteti sotilor sa ma injure...
iulia, noi nu avem premergator...nu am ce sa iti zic

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

zicea cineva de oferte la real hainutze de vara?
erau pt fetite sau pt baieti?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neata fetele
Baiatul meu a fost tare marait aseara,nu stiu ce-a avut dar s-a trezit din ora in ora si urla si da-i leagana,si papa si nervi,cert e ca aseara si-a schimbat putin ora de somn din cauza de tatic plecat cu bunic la nasa sa duca masina si in loc sa se culce la 10:30-11 s-a culcat la 12:30 si toata noaptea a tinut-o intr-o foiala,plans,mancat
ALEX,LALI multumim de cafeluta,tare buna dupa asa o noapte
IULIA si eu il tin in premergator,il pun de cateva ori pe zi si el ia toata casa la rand si e tare fericit,ce sa-ti zic ca in jur de 2-3 ore pe zi tot sta acolo ca e cel mai fericit,asta am crescut treptat in decurs de vreo 3 sapt
CRISTINA nu esti mami un exemplu rau ca si eu ca sa-mi fac treburile sau sa ma duc la baie trebuie sa-l car dupa mine,bineneteles in premergator si crede-ma ca si el e tot numai un zambet,trage tot ce prinde,are momente cand zici ca alearga cu el caci e numai parchetul pe jos si aluneca.
Sa va mai spun ca jumperul nu i se mai pare atragator?!??ei bine nu,caci in ala sta fix intr-un loc pe cand in premergator se duce unde vrea muschiul lui
DIANA cred ca ai mare dreptate cu SA,desi nu am citit despre ea dar cred ca e perioada lor cand realizeaza cine e langa ei si recunosc fiecare persoana si automat cand se vad singurei fac ce stiu mai bine...urla
Si la noi se anunta o vreme tare urata,e innorat si nu sunt semne de soare.Ieri am fost si mi-am luat aer ,de care sunt tare mandra caci la mine bate soarele toata ziua si vara e imposibil sa stai,i-am luat olita la pitic,niste sosete si strampiori
ANOMIS ma intrebai de nazbataile lui Iri,vai daca iti spun ca ma minunez in fiecare zi de el.Pai gangure toata ziua cu toata lumea dar nici un ma-ma,rade,intinde mainile sa-l iei in brate,sta in fundulet singurel si fara sa se mai balangane,bea apita singur din canuta lui si e un rasfatat de toata lumea
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mai cucoanelor, nu e corect, vreau si eu sa ies azi la parc si vine ploaia. ieri nu am putut iesi ca a venit fata ceea deosebit de vorbareata si nu am vrut sa ies sa imi termine creierii, am stat in casa si am facut diverse...si azi a plecat....si mi-a lasat sotz masina....si vine nemernica de ploaie.

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput