Inscriere gradinita

Inscriere gradinita | Autor: crialex06

Link direct la acest mesaj

Buna.
Am si eu o intrebare pt mamicile care stau cu chirie si au copilasii la gradinita de stat: stiu ca unul dintre criteriile inscrierii este apropierea gradinitei de casa sau de serviciul unuia dintre parinti.
In situatia mea,pe langa serviciu nu este nici o gradinita de stat,dar este una chiar vis-a-vis de blocul in care locuiesc(cu chirie).
Problema mea este ca am mutatia in buletin in acelasi sector,dar la alta adresa...oare,pentru a-mi inscrie copilul la gradinita de langa bloc va trebui sa-mi fac o mutatie de flotant,ceva?
Voi cum ati procedat?

Multumesc si numai bine tuturor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

crialex06 daca ai adresa in acelasi sector nu este nici o problema. oricum aceste reguli sunt "teoretice". noi aveam mutatie in sectorul 2, stam in 5 si copilul mergea la gradi in sectorul 3 (ca era vecin cu sectorul 2).
trebuie doar sa insisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

daca e acelasi sector si explici ca v-ati mutat, nu eproblema...noi am intampinat probleme anul trecut si nu ni l-a primit la gradi pt ca n aveam mutatie in bucuresti
am fostt fortati sa-l dam la particulara, speram sa rezolvam anul acesta cu o gradi de stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca ai adresa in acelasi sector, din punct de vedere al inspectoratului e ok. Ramane de vazut daca au locuri suficiente si nu mai apar si alte criterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Sper sa nu intampin probleme din cauza asta...oricum,sunt asa stresata de zici ca-mi inscriu copilul la facultate,nu la o amarata de gradinita.
Si nici macar nu as avea posibilitatea sa-l dau la o gradi particulara,in caz de nereusita.

Oricum,inca o data va multumesc.
Numai bine,
Alexandra.

Mergi la inceput