Buna.
Am si eu o intrebare pt mamicile care stau cu chirie si au copilasii la gradinita de stat: stiu ca unul dintre criteriile inscrierii este apropierea gradinitei de casa sau de serviciul unuia dintre parinti.
In situatia mea,pe langa serviciu nu este nici o gradinita de stat,dar este una chiar vis-a-vis de blocul in care locuiesc(cu chirie).
Problema mea este ca am mutatia in buletin in acelasi sector,dar la alta adresa...oare,pentru a-mi inscrie copilul la gradinita de langa bloc va trebui sa-mi fac o mutatie de flotant,ceva?
Voi cum ati procedat?
Multumesc si numai bine tuturor.
crialex06 daca ai adresa in acelasi sector nu este nici o problema. oricum aceste reguli sunt "teoretice". noi aveam mutatie in sectorul 2, stam in 5 si copilul mergea la gradi in sectorul 3 (ca era vecin cu sectorul 2
).
trebuie doar sa insisti!
daca e acelasi sector si explici ca v-ati mutat, nu eproblema...noi am intampinat probleme anul trecut si nu ni l-a primit la gradi pt ca n aveam mutatie in bucuresti
am fostt fortati sa-l dam la particulara, speram sa rezolvam anul acesta cu o gradi de stat
Daca ai adresa in acelasi sector, din punct de vedere al inspectoratului e ok. Ramane de vazut daca au locuri suficiente si nu mai apar si alte criterii.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Sper sa nu intampin probleme din cauza asta...oricum,sunt asa stresata de zici ca-mi inscriu copilul la facultate,nu la o amarata de gradinita.
Si nici macar nu as avea posibilitatea sa-l dau la o gradi particulara,in caz de nereusita.
Oricum,inca o data va multumesc.
Numai bine,
Alexandra.