Bobocei de sept-oct 2008 (277)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Dya, Claudinna, 300, Andy_p, Abe, Kllemi, Piolica – va multumesc pentru raspunsuri....si Mark sta acasa in scaunul de masa si mananca...problema mea era, cum va sta la gradi...nu au scaune de astea inalte de bebei ...au scaunele de alea normale de lemn...nu stiu cum il vor convinge sa stea pe el, langa masa ......
Lumi – stiu...simt ca va fi bine dar...stii tu greutatea aia de pe inima?? E acolo...
300 – sa inteleg ca te gandesti din ce in ce mai serios la bebe 2
Nikolici – ma bucur sa va „aud” cu bine de pe meleaguri straine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ati vazut filmul Sliding doors, ca pe mine asa m-a apucat 'un dor' sa-l revad. Cine nu l-a vazut, merita sa va pierdeti 2 ore intr-o seara. E super. (Si the lake house, cred ca o sa-i fac si astuia donwload)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Nocom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Ce salon, cine zicea de salon? Ma gandeam si eu ca ar trebui sa-mi aranjez putin fatza acu' ca tot am timp, dar nu stiu unde aici in zona. fetele din zona, stiti voi vreun salon de cosmetica bun?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

relativ in zona voastra e asta www. studiomayo. ro - daca as sta aproape acolo as merge, e al unei prietene vechi si mi se pare ca are preturi ok dar ce sa zic, nu am fost in vizita ca e departe de noi si eu tocmai nascusem cand l-a deschis.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Multumesc frumos, dar e cam departe :)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput