Bobocei de sept-oct 2008 (277)
Raspunsuri - Pagina 23
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Copilasii vostri satau pe scaunele la masa? |
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
abe spune:
Xor Maria mananca in scaunul de masa. i-am dat foarte rar alfel, incerc sa o tin inca acolo pentru ca ea e cam mofturoasa si ma gandesc ca odata ce incep sa-i dau sa manance in alte locuri se va alege praful de programul de masa.
ada nu cred ca-i prea devreme mersul la gradi, acum daca ati inceput ar fi pacat sa o lasi balta. probabil ca dureaza mai mult acomodarea
lumi 
mami de Maria si
10+
300 spune:
abe, eu as fi multumita sa fie un fel de centru de joaca scaunul de masa, dar Anda se enerveaza de cele mai multe ori cand o pun acolo, cred ca-l asociaza cu mancarea si cu faptul ca nu poate fugi cand are ea chef sa nu ia din lingura. Acum sper ca bebe 2 o sa fie mai colaborativ la capitolul asta. A, pe ea cred ca a speriat-o si cand apropiam masuta de ea.
Diana eu tin scaunul strans si sta ba pe hol, ba in living... in bucatarie mai putin desi acum, ca am scos frigiderul, mi-ai dat o idee si-l parchez strans in spatele mesei. Noi oricum nu mancam decat rar prin bucatarie - eu citesc la masa sau ma uit la ceva si fi-mea intra in fibrilatii cand vede mese de orice fel deci suntem... flexibile.
Noi suntem oamenii fara program, haotici 100%.
.
abe spune:
apropo de scaune de masa, am achizitionat un inaltator pentru scaun, perfect pentru deplasari mothercare. com/ Night-Garden-Booster-Seat/dp/B001O13XZI/sr=1-8/qid=1271411091/ref=sr_1_8/279-7079295-3899304?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44568031&mcb=core
mami de Maria si
10+
abe spune:
imi place ideea de flexibilitate ![]()
numai ca la noi cred ca progamul fix, cel putin la masa, cred ca functioneaza mai bine.
e drept ca din motivul asta si programul zilnic trebuie sa fie pliat pe programul de mese, dar asta este
mami de Maria si
10+
kllemi spune:
neatza si de la noi
....chiar pot sa spun neatza avand in vedere ca, copchilutzu sa trezit la 11
...bine a avut o trezire la 9 in care a cerut "pepit" adica laptic
dupa care trezirea finala la 11.....nu face asa de obicei, dar cred ca azi a fost mai obosita ![]()
Cine sa stea in scaun de masa???
...doamne fereste...pai cred ca o frige de pe la 7 luni(si nici pina atunci nu a stat cine stie ce)...ca si dya l-am tinut de decor pina acum vre-o luna, cand l-am depozitat la socrii
...am inlocuit cu un scaun de la ikea...din acela cu picioarele mai groase ca un taburet...si de cate ori ii zic hai sa mancam, ea imi spune "taun" adica scaun, ca de multe ori uit sa ii spun "ia si scaunul si hai la masa"
si vreau sa zic ca sta pe el....bine se mai ridica se mai frichineste pe el...deci nici acolo nu prea are stare sa stea 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
Hello si de la noi, e 3am toat#259; lumea sforaie eu butonez telefonul, tr#259;iasc#259; wifi.am f#259;cut 2 zile pe drum, multe peripetii. Nu am fost acceptati pe Zborul de pe 14 in Frankfurt ca eram in blugi:), ASA ca am renun#355;at si am r#259;mas o noapte la hotel, luānd a doua zi avionul imbracati la 4 ace ;).drumul lung insa karina s a purtat exemplar. Am Av un loc liber lāng#259; am pus tv ul pe desene, nu a cerut niciodat#259; sa se duc#259; sa se plimbe, doar din cānd mai tipa de bucurie. Stuardezele i au dat o mul#355;ime de juc#259;rii, 11 ore a fost Busy.cānd am ajuns la destina#355;ie am aflat ca noi am fost ultimul avion din Europa, restul zborurilor fiind anulate din cauza vulcanului din Anglia. Un alt lucru ce m#259; bucura pana acum k si a intrat bine pe fusul orar numa eu sunt pupaza de Romānia. Va pup si m#259; bag la citit ca m a obosit la scris telefonul:))
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
Nikolici ma bucur ca ati ajuns cu bine!!!
Chiar ca ati avut noroc cu zborul, acu eun mare haos in toata europa cu sute de zboruri anulate... SUNTETI NISTE NOROCOSI!!!! Un pupic MARE de la MARE distanta

piolica spune:
Nikole, nasol cu jetlagul, nu??? Bine macar ca tu nu ai pe cineva seara care sa te tina de vorba ca la ea e dimineata, cum am avut eu pe una din Malysia... eu picam de somn pe la 9 seara si ea vroia sa stam la taclale, ca la ea incepea ziua:)
Mie mi s-a parut mult mai crincena intoarcerea, sper sa nu fie si la tine la fel... adormeam pe la 6 de dimi si la 8 trebuia sa ma trezesc sa plec la job...
Cum e San Francisco? V-ati plimbat cu tramvaiul? :)
Sa ne trimiti poze, mai ales de pe coasta Pacificului. Banuiesc ca vremea e super acum.
Xor, Elsa sta in scaunul de masa si maninca (bine, ea nu prea maninca legume, dar macar sta pe scaun), iar gustarea o ia la masuta din salon. Avem o masuta de cafea destul de joasa, asa ca sta la masuta aia, ei i-am cumparat un scaunel din lemn de la Ikea si e tare mindra de ea.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)