Bobocei de sept-oct 2008 (277)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nu va zic ce fac acuma... ma holbez pe camere la ei.

Radu e schimbat complet, deduc ca s-a cacacit iara (si acasa facuse moale de dimineata, si i-am dat o smecta...) si alearga de colo colo, in principiu incearca sa se cocoate pe un dulap pe care e ceva de mancare, probabil fructe ca e 11, si ceilati copilasi ii tin isonul. Sunt 6 cu totul, unul doarme pe jos sau ceva static, si ceilalti stau la spatele lui Radu care incearca sa ajunga pe dulap.

La Teo in grupa e liniste, stau toti in fund rezemati de dulapioare si primesc fructe. O fetita l-a pupat pe Teo pe obraz...
Sunt haiosi de numa, pacat ca nu se aude nimic si nu se vede nici prea clar, mi-a trebuit ceva sa ma prind care e Radu dintre toti, mai ales ca avea alte haine.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Fug sa-mi iau fetita, raspund cand vin :)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

'neata!
Ada, nu stiu daca ideea de afacere de care vroiam sa vorbesc cu Babytza ti-ar fi pe plac, nu e departe de o afacere gen 'unghiute' pe care o are babytza acum. Dar daca vrei detalii, zi-mi, si-ti spun cu mare drag.

Au camere video la cresa? wow!!!! Este o cresa de stat sau privata? La cresa unde este Elsa nu sint camere video, si nu-mi displace deloc asta, cred ca as fi sarit ca arsa la cea mai mica chestie, asa stiu ca e pe maini bune si nu-mi fac griji.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Morning,

Xor, am tot cautat dar chiar nu mai gasesc, am citit cel putin intr-un loc ca nu e indicat sa rsspunzi copilului cu aceeasi moneda cand musca sau zgarie, etc. Mare lucru nu-mi amintesc ca nu ma interesa pe vremea respectiva, dar asta m-a facut sa suport cu stoicism trasul de par (numai de cate 2-3 fire o data), zgariatul a la pisi cand suge si alte maltratari. La mine au trecut de la sine.

Ah, da, am urlat si eu de durere. Chiar ieri ma muscat de doua ori - fara intentie, a adormit si i-a alunecat gura e sanul meu, nu stiu cum sa explic) si am speriat-o. Dar ma durea oribil si a fost involuntar.

Mergi la inceput

In rest, incerc sa nu ma enervez, sa nu ma manifest, in general imi iese, insa imi pierd controlul cand obosesc, mai ales seara cand imi dau seama ca ar putea sta putin cu tatal ei sa-mi golesc si eu creierii si nu se intampla asta. Insa TA a inceput sa inteleaga, adica ieri seara char mi-a descris in detaliu ce se intampla cu mine. A verbalizat.

Imi dau seama cu oarecare durere/regret ca fata mea a copiat unele nanifestari de la mine (de pe vremea cand era foarte mica, eu mai deprimata, obosita iar nervii mei nu se indreptau catre ea) si ca as fi putut sa-mi gestionez altfel resursele pentru a nu ajunge la diverse. Mai cu seama ca ea e un copil foarte cuminte, linistit, eu insa sunt cam schimbatoare ca sa nu zic mai mult. Ma rog, nimeni nu e un parinte perfect, dar eu am invatat pe propria piele ca un copil este oglina celui care il creste fie ca vrea fie ca nu. Iar efectele se vad cand te astepti mai putin. :))))

Mergi la inceput

da, e privata. N-am auzit sa aiba supraveghere video la stat.

Intr-adevar nu e cine stie ce. Camerele nu merg mereu, pentru ca legatura IP se mai buseste, imaginile sunt cumva intrerupte/sacadate si pe calculatorum meu se vede chiar naspa, nu stiu dca as avea alt calculator mai tare cum ar fi, dar o sa-l intreb pe sotz diseara, ca el se pricepe.
Oricum mi-a facut placere sa-l vad pe Radu jucandu-se asa de vesel, si activ, participa la tot ce se intampla.
Teo nu prea, mai mult se joaca cu cate o masinuta... banuiesc ca daca il intreaba ceva sau il pune sa faca ceva face, si se intoarce la masinuta lui.
Cand incep munca nu voi mai avea acces la camere, pt ca de la serv nu se poate (firewall).
Asa ca nu asta e criteriul definitoriu pentru mine

Eu caut orice idee de afaceri la care ma pot baga sa castig cat de cat, si sa am mai mult timp alaturi de copii. Evident ca cea mai tare faza ar fi un joint venture... cu profit din prima si cu investitia cat mai sigura
(visez si io, da macar visez vrumos, da?)

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Anda arunca jucarii pe jos cand vrea sa plece de unde sta. Nu mi se pare nimic negativ in asta. La fel cu linguri, bucati de mancare, etc. O dau jos si gata.

Mimihoo, Sofia, ca si fi-mea si toti copiii de pe aici, e la varsta cand exploreaza intai cu gura si e foarte sanatoasa, ca sa zic asa :). Acum cateva zile, cand m-am trezit cu ochii umezi, Anda a dat un deshte pe-acolo si l-a bagat in gura cu viteza luminii. Iti dai seama ca nu mi-a picat bine si m-am trezit instantaneu dar ce-i puteam face? Sau ieri, cand am dat niste date cuiva din administratia blocului, si-a dat buretele pe jos apoi l-a bagat direct in gura. L-a auzit pe domnul ca a zis ca treb sa fim atenti sa nu cumva sa-l bage in gura si ea nu a facut in adins dar daca i-am sugerat imaginea asta… Ca sa vezi pana unde merge cu asta, uneori vne si ma invita sip e mine sa pun gura pe cate ceva “sa vad cum e”, deci e clar ca ea asa percepe lucrurile acum.

Si cu asta gata ca prea am nimerit ca vaca-n papusoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Morning,

Xor, am tot cautat dar chiar nu mai gasesc, am citit cel putin intr-un loc ca nu e indicat sa rsspunzi copilului cu aceeasi moneda cand musca sau zgarie, etc. Mare lucru nu-mi amintesc ca nu ma interesa pe rvemea repectiva, dar asta m-a facut sa suport cu stoicism trasul de par (numai de cate 2-3 fire o data), zgariatul a la pisi cand suge si alte maltratari. La mine au trecut de la sine.

Ah, da, am urlat si eu de durere. Chiar ieri ma muscat de doua ori - fara intentie, a adormit si i-a alunecat gura e sanul meu, nu stiu cum sa explic) si am speriat-o. Dar ma durea oribil si a fost involuntar.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

pana la urma, orice parinte isi creste copilul cum crede de cuviinta, insa ai pus punctul pe I!

copilul intelege ca la agresiune se raspunde cu agresiune...

Mergi la inceput

fug si eu la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ada, Roxana, v-am trimis email. Poate va intereseaza ideea:)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput