Bobocei de sept-oct 2008 (277)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Problema mea e ca nu stiu ce o sa se faca peste o luna, cand o sa plec de luni pana miercuri la niste cursuri in alta tara....

Or sa fie 2 nopti in care nu va avea tzitzi ca sa poata adormi noaptea si readormi in timpul noptii....va fi jale....

Sa o iau cu mine nu sunt convinsa ca ar fi o solutie buna - acolo o sa fiu ocupata de la 8 la 22, iar drumul cu avionul e destul de obositor si tracasant pentru doar 3 zile...

Ca sa compensez tzitzi, am incercat sa ii dau Parlamalat Prima Crescita si sa bea, nu doar combinat cu cereale...a vrut azi de dimineata 50 ml, sper sa o tina.
Pe de alta parte de azi, mi-am propus sa incerc procesul de intarcare prin inducerea renuntarii la masa de san de la ora 18. Asa ca mi-am instruit bona sa o hraneasca la ora 17:30, ma gandesc eu ca incet incet, satula fiind nu va mai vrea san....insa sunt convinsa ca asta nu se va intampla curand si nici ca se va intarca atunci cand voi fi plecata (ce imi doresc e sa nu sufere chiar atat de tare de lipsa tzitzi)

ma mai gandesc sa o rog pe bona sa doarma la noi in acele 2 nopti in care voi fi plecata: cum reuseste sa o faca sa doarma in timpul zilei, poate poate si noaptea

Alte idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anamona nu doar incurajari. la mine Dimitri a dormit neintors in noptile in care am lipsit. E drept lipit de sotul meu la propriu dar totusi a dormit.

Mergi la inceput

Nocom, v-am admirat de Paste, sunteti minunati cu totii

Andy_galro - l-am admirat si pe petrecaretul de Andrei, iar acum cateva zile, Thea a vrut sa manance de seara doar uitandu-se la pozele voastre, era fascinata de calutul lui Andrei

Nikolici si Nerantula, felicitari pentru micile printese din burtica, si Kendra si Cezara sunt niste nume deosebite.

Ada, te admir pentru prezenta de spirit de care dai dovada, felicitari pentru dezamorsarea situatiei cu Teo

Mimihoo, ce bine ca v-ati acomodat cu gradi repede, la masa de seara de care pomeneam mai sus, si voi ati fost protagonisti in poze, i0am povestit cum s-au intalnit ele la mare anul trecut :) Poate si anul asta?

Mergi la inceput

Muuh, e incurajator ce zici tu acolo,

Dimitri se trezeste noaptea de obicei? Thea are minim 3 treziri pe noapte

La noi tati e convins ca T ii asociaza prezenta lui cu a mea, asa ca de fiecare data cand ramane doar cu el, ma striga innebunita...

e drept se pot gasi si alte explicatii la asta:
- se intampla cand ajunge el acasa inaintea mea - T poate stie ca urmeaza sa ajung si eu si de aia se precipita
- se intampla cand sunt si eu in casa dar in alta camera ocupata cu diverse - stie poate ca nu am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mimihoo: eu vreau 5l de palinca, te rog, daca este de-aia adevarata si buna, am trimis in Spania la cumnat si la socrul surorii mele (au fost si sunt innebuniti dupa ea) si nu am rude in Ardeal, de la ai mei, din Muntenia, le-am trimis tuica si au zis ca este sub teacher's, palinca este peste
anamona: si Vlad scoate lacrimi de crocodil la nevoie..... acelasi lucru il aud: l-am rasfatat eu pentru ca doar la mine se potoleste.... aiurea... eu cred ca este normal: indiferent cine il creste, mama este reperul, cu ea se alinta sau se rasfata ca ea il intelege.... Vlad are nevoi sau mici dureri, nu contest asta, dar are multe momente in care vrea sa ne jucam, sa povestim sau sa ne alintam, pur si simplu doar noi doi, fara sa necesite ceva exlcusiv de la mine (m-am pus la mintea lui si ne-am jucat de-a v-ati ascunselea dupa canapea si fotolii, m-am julit in genunchi de parchet de nu pot purta ciorapi acum ... nu conteaza: zambetu si hlizeala lui fac toti banii.... adica juliturile

Mergi la inceput

nerantula, uff ce sperietura, nici nu vreau sa ma gandesc...

bine ca nu s-a intamplat nimic grav, pupam pe Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

sa scriu si eu 2 cuvinte inainte de somn

Anamona si Radu se trezeste la fel noaptea..a avut o perioada..cand s-a trezit si doar o data..acum nu stiu..e o perioada ciudata..poate iar de la dinti..dar ma zapaceste de o saptamana.
Ziua noi avem tzitzi la 10 la trezire, la 3 inainte de somn,,dupa somn..si seara la 10 la culcare.
Chiar ma intrebam cate mamici mai alapteaza?
Eu n-am lipsit nici o noapte de langa Radu..nu stiu cum ar dormi fara tzitzi..dar ma gandesc in mai sa-i fac camera lui..sa incercam dormitul singur...poate daca nu ma mai foiesc langa el..sa ma simta nu se mai trezeste...sper si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

dragele mele, va multumesc Lumi, Babytza, Nerantula, Paula-Laura, Nocom, Laura, Claudinna, Andy_galro, pentru vorbele frumoase si incurajarile date, nu intru in butoi, cel putin pe moment

Felicitari boboceilor pentru acomodarea la gradi si pupam mamicile cu drag.

Niko Karinutzei , trece prea repede timpul

Clau felicitari “mamaluta daga”, doamne ce frumos suna si ginerelui meu

Nausica Aniei

Laura multa sanatate Alexiei si

Andreutac la noi masa nu e prea organizata...pentru ca nu mai mananca la orele ei...dimineata papa cereale cu lapte sau biscuiti ori vreo fructa, la pranz daca e treaza mancare/ciorba (daca vrea sa manance) daca nu e treaza atunci cand se trezeste, seara de regula iaurtel...intre mese pufuleti, biscuiti, fructe, iaurt de baut...asta ar fi programul normal..., felicitari pentru casa

Lumi imi pare rau sa aud ca iar te ia tusea, sper sa treci repede peste

Kllemi multa sanatate tatalui, Amaliei sa ii dispara punctuletul iar tie un brat de

AlexaM tare scump Matei

Ada offf offff mai mai , va am cu drag, super tare Dorel si Oadu...mi-ai dat idee buna cu fish fingers , tnx :*

Xor si sper ca sunteti bine

Iepurila multa sanatate

Dya nici Crina mea nu vorbeste bine, eu zic ca e normal ca acum sa poceasca cuvintele, pentru linistea ta du-te la un logoped cu Andre, sper sa nu fie nimic grav . Fata cumnatei mele abia la 3ani a vorbit ... si ea a fost la dr, dar nu vroia

Piolica eu o las in pace uneori pe Crina la faze de genul acesta, sau ii zic ca nu e frumos...culmea ca intelege sensul cuvantului, alteori daca nu am rabdare ma mai rastesc...uoffff. Daca nu vrea ceva sa manance imi da peste mana si intoarce capul...obiceiul asta il are de ceva timp...

Nerantula nasoala intamplare, bine ca nu a patit altceva

Mimihoo si eu sunt disperata cu bagatul in gura a orice

Felicic si eu am aplicat “metoda barbara” de cate ori musca/ tragea de par faceam ca ea si apoi gata stopa activitatea...se pare ca a uitat, am pe Vlad si mami lui, de fiecare data rad cu mare pofta la posturile tale

Anamona eu zic ca va fi bine

Babytza ce mai faceti voi?

Nocom imi place ca mereu esti optimista, sunteti o familie tare frumoasa

sa va mai zic ce face Crina mea: fredoneaza cantecul cu pupaza 'pui pui pui', zice tii adica stii, ii place sa se unga cu crema: intinde singura manuta, eu ii pun in palma iar ea o intinde pe corp, la baie zice ba, go la gol, ne imita in tot ce facem noi, mai nou merge cu mine pana la magazin si ma lasa sa o tin de mana, tine pixul in mana dreapta si mazgaleste pe hartie, moa...aveam o groaza insa am uitat...

Nici Crina mea nu mai serveste LP, asa ca ii dau UHT (fara prea mare succes), macar asa mai gusta, pe langa asta ii mai dau actimel, danonino de baut si iaurtele plus oua.

Mai nou fiind cu imunitatea scazuta din cauza caninilor si a vremii variabile, tot stranuta si tuseste fff putin, ii dau homeopate, flucalm si tantum verde plus vit C in fiecare dimineata. Ma ingrijoreaza ca nu s-a inchis fontanele de tot...mai are putin, ramane sa vb cu pediatra ei, mai mult ca sigur are o solutie.

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

dya mie mi sa parut destul de mult..63 de lei si la toate alea insirate a mai fost si o bucatica foarte mica de cash..cred ca pina intr-o suta de gr. am luat mai mult ptr asta mica sa vad daca ii place....culmea, ia placut foarte mult pieptul de pui presat...se bateau turcii la gura ei

feli [(:-)))] ce tare a fost cu domestos-ul....pe mine daca ma vede sotu ca o las sa se joace cu astfel de chestii, pai ne stie tot blocu'...el este un fel de Spielberg al Romaniei ...daca are un obiect in mana...nu conteaza ce fel de.....incepe...acum alearga si o sa se impiedice si o sa vina direct cu gura in el ...eu o iau pe campii cu toate fazele astea

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ange ..multa sanatate Crinei

mimiho bagat in gura...suntem cei mai experimentati in problema asta...orice frimitura/scama este in gura...vreau sa zic ca ce este in jurul gurii ei...de bubitze..care niciodata nu trec indiferent cu ce ii dau....nu cred ca gasesti la altcineva

Si acum gata, va urez NOAPTE BUNA -acesc toate mamicile si boboceii

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput