Fulgusori de nov-dec2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_boc spune:
Andrei tocmai s-a trezit si sta la tzitzi. Si a mai papat si acum o ora jumate . Este tare lenes cu mancarea, ca doar lapte are destul. Cred ca ii cam place sa stea cu tzitzi in gura. I-as mai distanta mesele dar nu stiu cum.
Ma distreaza ca se prinde de bluza mea si nu ma lasa. Azi a experimentat si el un frenchkiss cu un catelus de plus. Nu stiam ce sta asa cuminte, el de fapt lingea catelul.
Inca una din categoria spuse/facute de mame/soacre etc, si ne punem iar la somnic: Ieri ma intreba soacra ca eu nu dau nimic la bb, nici macar apa sau ceai, ca altii ... . Ii repet pentru a mia oara ca bb are voie sa pape numai laptic. Nu termin bine de zis ca ea ii intinde sa linga o turta dulce. Am innebunit.... Am si urlat ... Imi e frica sa las copilul cu ea. Tot timpul trag cate un ochi la ce face cu el.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro My_Lady de ce ai tu impresia ca te pune cineva la colt? eu ma bucur ca mai scrii...povestesti frumos de Becca...iti doresc numai bine si lasa in urma acele cateva mesaje in contradictoriu vechi de cand bunica fata _ ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009) Fulgusorul meu iubit The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!! |
HUNNY BUNNYeu le-am lasat....demult...si mi se ,,falfaieste,, ca mai sunt personalitati carora nu le-a trecut...eu le salut in continuare chiar de nu ma baga in seama.revin..eu le las..dar nu imi las stilul meu de a scrie..ca e al meu...ce motiv marcant...eh...si nu vreau ca iar sa se repete povestea si sa creada vreo careva ca iar ma bag in seama..iar ma iau de lume....nu vezi.......deja m-a luat in balon...
dar eu glumeam....nush care e faza pe aici..se pare ca a fost furtuna iar...in oaza noastra..dar eu am lipsit...
BECCA 6 APRILIE 2010
A_driana spune:
ancutza ma bucur tare mult pt sotul tau, sper sa se implineasca si cealalalta dorinta
lauraB tare dragut sotu...saracu nu se putea el intoarce ca-l tinea pitica de deget
many foarte tare faza.....deja aveam in minte imaginea cu piticii, unu rontaind pe degetutele celuilalt...
alinus, sper totusi sa treaca.....si foarte bine zici tu acolo
mylady, un mare pt tine si pt Becca....tare imi place cum scrii tu si mai ales ce scrii
A_driana, de David-Andrei
lorelix spune:
Cristina, este greu sa convingem mamele/soacrele ca traim in alte vremuri in care alimentatia sugarilor este foarte stricta
Toata lumea spune ca treb sa invatam copilul cu toate alimentle, ca asa au procedat si ei cu noi la vremea respectiva...de aici si atatea probleme descoperite la maturitate
LorelixDaniel-Matei
Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui A_driana mylady, un mare pt tine si pt Becca....tare imi place cum scrii tu si mai ales ce scrii A_driana, de David-Andrei |
ma bucur...dar...nush ce e asa de placut?
BECCA 6 APRILIE 2010
lorelix spune:
My_Lady,A_driana
sa recunoastem ca fiecare avem ,,preferatele`` noastre, vorbim cu cine avem chef
LorelixDaniel-Matei
Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!
dymomo77 spune:
Faina discutie aveti. Pai atunci sa ne retragem sa va lasam spatiu sa va desfasurati nu de alta dar daca va plac aceste mesaje e clar ca unele dintre noi nu prea mai au ce cauta aici. Ca sa ne intepam si jignim e usor, mai greu e sa ii facem pe ceilalti sa isi rupa din putinul lor timp liber ca sa ne fie alaturi cu o vorba sau un sfat. La revedere!
mami fericit de Dan Mihail
raluci_b spune:
fetelor, ce facem culegem semintele de scandal semanate mai demult.
atmosfera abia abia incepe sa-si revina, dar e singura saraca (atmosfera) asa ca ea vine cu binetze daca vede asta, altfel, adio si-un praz verde
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui lorelix My_Lady,A_driana sa recunoastem ca fiecare avem ,,preferatele`` noastre, vorbim cu cine avem chef LorelixDaniel-Matei Am implinit 5 lunitze ! sa fie SANATOS! |
Te contrazic cu GRATIE si ARDOARE!!!!!
asta e preferata majoritatii...si (imi pare rau ca nu exista un emoticon cu ...pupatori in dos..ca ar fi mers perfect)...
eu de asta nu am mai intrat....decat sa vorbesc singura mai bine ma dedic 100% copilului meu...e mai benefic pentru balantza vietii de apoi...si apoi:
TE APOROB impartial...exista persoane cu care ai puncte comune...in ideile carora te regasesti...dar asta nu inseamna ca..,,forumesti,, numai cu ele..si pe restul le dai cu flit
LAMURITA???
BECCA 6 APRILIE 2010
raluci_b spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Faina discutie aveti. Pai atunci sa ne retragem sa va lasam spatiu sa va desfasurati nu de alta dar daca va plac aceste mesaje e clar ca unele dintre noi nu prea mai au ce cauta aici. Ca sa ne intepam si jignim e usor, mai greu e sa ii facem pe ceilalti sa isi rupa din putinul lor timp liber ca sa ne fie alaturi cu o vorba sau un sfat. La revedere! mami fericit de Dan Mihail |
subscriu
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu