Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

My_Lady de ce ai tu impresia ca te pune cineva la colt?

eu ma bucur ca mai scrii...povestesti frumos de Becca...iti doresc numai bine si lasa in urma acele cateva mesaje in contradictoriu vechi de cand bunica fata

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Ieri in parc, am scos copii din carucioare sa se vada. Cum stam noi pe bancuta cu ei in brate, eu vorbind cu mami Lili, observ liniste in zona picilor, cand colo ce credeti ca faceau, Vlad a luat manuta Mariei si ii sugea degetelele, iar ea ca o domnisoara educata astepta cuminte sa termne Vlad.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

many - fff tare succes azi la doctorescus

uitati cum doarme bubu

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

nu renunt si scot se stiu ele pt care cine cum

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Many, Vlad este de-men-ti-al si d-soara Maria la fel, ce-o sa-i mai placa sa fie curtata!!!

Cristina_boc, , Andrei ce mai face?

My_lady, imi place de Becca, e plina de energie!

Laura, asteptam rochita rechinasei! Sunt f curioasa ce ai mai mesterit

Raluci, Bubu rules! ii era somn baiatului

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Neata,

Ancutza ce veste minunata. Ma bucur pentru voi. Sa dea DD sa vi se implineasca si cealalta dorinta, sa reusiti sa stati voi singurei. Cat despre Sabinuta, nu stiu ce sa zic, care o fi cauza?? Atat pot doar sa-i dau un sa-i treaca starea asta.

A_driana si la Dragos i-a ramas nodul dupa vaccin, care i-a trecut in cateva zile. Cred ca e normal sau nu?

Citat:
citat din mesajul lui LauraB

Cea mai tare faza a fost cand Andrei mi-a zis ca s-a trezit el noaptea ca nu se putea rasuci din cauza ca-l tinea Sophia de deget.

e un scump

RamoC imi pare rau ca Domi iar e bolnavior.... Multa putere mami draga.

Lavi pfoaii ce naspa-s infectiile urinare ... am avut cand am fost gravi. Eu am luat atunci Augumentin, nu stiu poate e permis si in alaptare ... Sanatate multa sa treca cat mai repede!

Azi Dragos este foarte agitat

Fetelor, ar fi frumos sa nu mai faceti nominalizari, nu de alta dar sunt si alte fete care scriu aproape zilnic si nu sunt nominalizate... se poate crede ca nu sunt bine primite aici

Mergi la inceput

multumesc din suflet ca imi impartasesc bucuria fetelor: Miany, LauraB, Lylyana, Ralu, Andre, Raluci, Lavi, coque, strumfy, dymomo
edit; si Alinush

Laurica

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Lavinia, Lyly petru lamurirea legata de acel concurs....ma invaluise ceata
Camy, unde umbli?

LORELIX [carut]
DANIEL- MATEI
Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

mai vine cineva si tranteste cate o turturica..No..nici io nu mai pot de nervi...Am zis-o..io aia pacifista...

edit: MyLady, poate ai vrut sa faci o gluma si io nu am stiut sa o gust,in tonul ultimelor saptamani cu discutii.. si am sarit repede la fata...Sper sa fi fost eu exagerata..daca e asa imi cer scuze!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

era o gluma laura...,,trantita,, in ,,amintirea vremurilor anterioare,,....dar o GLUMA

BECCA 6 APRILIE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

am mancat o litera la mesajul anterior(pentru!)
Am vrut sa specific asta, ca sa nu se mai gaseasca CINEVA sa-mi atraga atentia....s-a intamplat in alta epoca

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput