Fulgusori de nov-dec2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
laviniablaga spune:
Raluci...deci sa te prezinti cu sute de colaci cu rozmarin, si sa ii aduci lui coque vin de porto ca ea de mult pofteste asa cava!
laurairina13 spune:
Sa nu uit, LauraB, am citit articolul unde apare printesa ta cea mare! Bravo ei, ma bucur ca e un copil puternic si hotarat sa faca tot ce ii sta in putinta sa fie cat mai aproape de normalitate, cat se poate in conditia ei, iar voi parintii cred ca sunteti tare mandri de ea, dar si niste oameni foarte puternici!! Meritati toate laudele de pe lume ,si sper sa aveti si in continuare pe langa voi numai Oameni care sa va ajute si sa va sustina!!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
lylyana.ion spune:
Lauriciule, gata rochita? ca vine vara acus'
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
auzi..stii ce am inteles io de aici? dupa ce ca zilele trecute ne tineai la curent cu ce mai fac fetili, acu inteleg ashea: Monis asteapta cu bata dupa colt, Lili trage o baita cu ..? , Krelia taie capu la vreun vecin, si Andre ne prezinta comorile Niatza si de la mine Off..ma intristeaza rau stirile de la Ancutza cu Sabinuca plangaciosa, cu soricelul Domi care tot are de tras cu raceala, dar cel mai rau ma oripileaza mesajul de la Andre!!!adicalea printre noi sunt si persoane de astea fara ....nu mai zic vreun calificativ..ca a zis destul de bine Raluci..Zau ca mai bine ar fi sa le zici aici sa stim si noi cu cine avem de a face..Eu tot mai sper sa fie mamici de la alte odisei, si nu de la noi... |
hai ca stiam ca postezi si tu azi
interpretarea e asa
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 [quote]citat din mesajul lui raluci_b MONIS LILI KRELIAANDRES |
monis- daca nu intri te sparg te-ndoi (sper ca stiti vorba), pe Lili o boxez, pe Krelia o macelaresc, iar pe andre sa vina ea ca o comoara sa ne domoleasca
copilul meu a adormit pt a doua oara pe ziua de astazi singurel, odata de pe la 9 jumate la 10 cand a luat papa si acum 10 minute iar
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
dymomo77 spune:
Ancutza felicitari sotului pt noul job si sa dea Domnul sa vi se implineasca si restul. Pupam Sabinutza chiar daca e plangacioasa.
Si eu regret ca multe fete nu mai scriu. Imi e dor de forumul nostru plin de veselie si de bancutza pe care ne adunam seara... Parca asa blue nu mai are nici un haz
mami fericit de Dan Mihail
laurairina13 spune:
Lyly, cu rochita is pe ultima suta de metri..a se citi inca vreo doua zile de crosetat, sper io, caci e destinata sa fie tinuta de zi pentru botezu de sambata asta a lu verisoara'sa! Am inceput-o de o saptamana, ma costa numai atele+accesorii la ea vreo 23ron, plus munca mea..ma gandesc ce valoare ar putea avea ea pe piata...inestimabila probabil
Dymo, in acelasi asentiment sunt si io...naspa starea asta blue..si din pacate ne-o transmitem in grup vad..asa mai in gluma zisai io..
rechinas in pozici
My_Lady0091 spune:
sal.fete.am citit si eu 3 pag.am ramas in urma rau.nu prea mai am timp sa intru. toata ziua o am ocupata. pisica mea se trezeste la ora 06.00. la 07.00 papa un bibe de 180 de lapte cu cereale,apoi urmeaza toaleta zilnica..schimbat,sters..picaturi de vigantol,fier,vitamina c.apoi la 10.00 urmeaza in meniu piure de fructe, la 13.00 piure-ul de legume...astea le papa cu linguritza...sau cu bibe daca e agitata,somnoroasa..etc.
pe la 15.00 iesim la plimbarea de amiaza/sera....la 17.00 papa iar laptic...la 20.00 baitza zilnica...la 21. papa iar..si la 01.00 noaptea ultima masa...pana dimineatza...fac doar o pauza cu ea ca nu prea a luat in greutate..
in rest....printre piecaturi...mai si gatesc...mai si spal..mai si calc...mai si invat pentru licentza...mai si cant cu fii-ca mea.
in fiecare zi o iubesc mai mult si in fiecare zi ma enervaza mai tare.e asa energica...dimineatza cand se trezeste priml lucru pe care il face e sa se chinie sa se ridice in fund...se sprijina in cot..se ridica un pic...apoi cade pe spate.apoi se gandeste sa rada la mine si incepe vorbitul...scoate niste sunete...mormaieli..lalaieli...nu le pot reda in nici un fel....
apuca tot din jurul ei...se uita la desene animate la televizor..se cearta cu televizorul,vorbeste cu el...roade jucariile.cel mai mult ii place o rata pe care i-am cumparat-o..canta si danseaza...si desenele de pe perete (seara)..am un proiector..de la primii pasi...deja de crarusel s-a plictisit....si de multe alte jucarii..
baitza a devenit distractie generala....pleoscaieli cu mainile si picioarele...apa sare pe toti peretii.
ar fi multe de spus.
cel mai mult ma bucur sa aflu ca ALEXA e insarcinata iar.sa fie cu noroc mmico!!!!!
fete va transmit cele bune.pupici in special pentru dankutza, lavi, CRLP,simonette, simina_kin, camy_pus, ramona_c, ragapie, si restul fetelor care mi-au luminat zilele pe acest forum...si uneori si in realitate.
nu promit ca mai revin..ca nu stiu cand mai pot.
DAR NU SCAPATI DE MINE glumesc (in cazul in care mai sunt INCA persoane care nu au inteles acest lucru)..nu de alta...dar iar ma trezesc ca si Ceausestii..pusa la colt si
V-am pupat pe portofel
BECCA 6 APRILIE 2010
laurairina13 spune:
off..cand credeam ca atmosfera se mai destinde..mai intra cate cineva sa arunce cu putin gaz pe foc...
Mylady, sa stii ca nu am nimic cu tine, am citit toata postarea bucuroasa sa te 'revad' si sa aflu ce mai face Becca(apropo, toata sarcina ti-am admirat numele printesei), da la urma ai zis-o ..[:-(]
Vorba unei mangalioate de a noastre de aici...timpul e tare pretios, daca mai stau sa citesc mereu pe aici, particip, contribui cu cat pot, dar mereu vad ashea 'atmosfere' nu stiu zau de se merita...Multe fete fac tot ce pot sa imbuneze situatia, sa mai aduca un zambet pe aici..si ..mai vine cineva si tranteste cate o turturica..No..nici io nu mai pot de nervi...Am zis-o..io aia pacifista...
edit: MyLady, poate ai vrut sa faci o gluma si io nu am stiut sa o gust,in tonul ultimelor saptamani cu discutii.. si am sarit repede la fata...Sper sa fi fost eu exagerata..daca e asa imi cer scuze!
rechinas in pozici
many_bani spune:
Lavi sunt si eu pe aici, va citesc insa nu prea am avut ce spune. LA noi zilele sunt la fel, trezit, toaletat copchil, hranit, imbracat, afara, la intoarcere o luam de la capat.
Ma surprind progresele facute de Vlad de la o zi la alta. De la facut turul patului cu fundul in sus si impins in nas, azi a intins manutele in semn ca vrea telecomanda, este fascinat de ea.
Ieri in parc, am scos copii din carucioare sa se vada. Cum stam noi pe bancuta cu ei in brate, eu vorbind cu mami Lili, observ liniste in zona picilor, cand colo ce credeti ca faceau, Vlad a luat manuta Mariei si ii sugea degetelele, iar ea ca o domnisoara educata astepta cuminte sa termne Vlad.
Acum ma apuc de imbracat, trecem prin piata apoi iar in parc.
Maine mergem la peditru ptr. doza 2 de rotarix si mai vedem cum stam cu dimensiunile
Va imbratisez
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
cristina_boc spune:
Buna dimineata si de la noi (inca nu e 12, ...sa vad cand termin mesajul),
Savurat cafeluta, multumiri fetelor.
LA MULTI ANI, fulgusorilor sarbatoriti azi.
Despre Simonette mai are cineva vreo veste???????
Vad ca ati stat ceva vreme pe bancuta, ma bucur ca am avut ce citi.
La mine din pacate se da stingereea la 21.00. Daca doarme bb musai sa ma pun si eu la. Ca dupa max 3 ore se trezeste iar, iar eu sunt parca tot mai obosita.
Lylyana - ma bucur ca au trecut durerile. Vroiam sa iti spun ca si eu am patit asta acum vreo 2 sapt. Aveam niste dureri groaznice la un sfarc, pe cand il analizez aveam doua puncte albe. Iau rapid la analizat gurita lui bb si nimic. Am trecut pe la pedi si ea mi-a spus ca este lapte inchegat, probabil s-au infundat ceva canale si nu poate iesi.
Laurairina spor la facut rochite. Abia astept sa o vad pe rechinasa imbracata cu rochita, ca doar o sa ne-o arati si noua.
Salutam soricelul Dominic, sa va faceti bine.
Cred ca ma bag si eu la un somnic. Daca tot e vremea asta naspa.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE