Fulgusori de nov-dec2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 22
Andrecluj spune:
Ma bucur atat de tare ca au raspun unele fete la apel!!! Le asteptam si pe celelalte, da? Hai fetelor, sa nu dam cu piciorul la ce am impartit. A stat Diana cu noi si are 3 copii, o casa si un sot, a stat Stephy cu 2 copii, cu mana rupta, ce ... aia, era sa zic! Am halit o inghetata in cinstea voastra, oferita de buni. Eu pepene galben si pepene verde, buni capsuni si lamaie. Chiara a primit o pereche de ochelari de soare si bandana. Dankutza Asta era ideea. Celelalte mamici Haideti sa ignoram, putem sa o facem, si sa continuam ce am inceput impreuna, da? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
raluci_b spune:
www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU" target="_blank">Dj revine in forta
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
miany75 spune:
my_lady am senzatia ca imi scapa ceva sau poate nu sunt suficient de "desteapta"...mi se pare ca pe alocuri te contrazici..asa citind mesajele tale...dar,ma rog,asa cum zici "show must go on".....
si cu asta am incheiat...sigur esti o mama buna ptr.copilul tau...
padi spune:
Citat: |
miany...eu nu m-am culcat niciodata...dimpotriva..am ramas treaza si am demonstrat ceea ce era de demonstrat.pe forum nu se poate.e doar bataie in cuvinte.viatza reala...e diferita si nici una dintre noi nu se muleaza in totalitate si nu poate fi perceputa asa cum este ea.e nevoie de timp si rabdare draga mea....asta ne deosebeste pe noi de roboti.ei traiesc in spatiul virtual..noi nu putem si oricat am incerca...ne intoarcem catre noi insine...si daca ne place ce vedem...traim impacate cu noi....deci faptul ca mai intru sau nu aici..nu ma impiedica sa ma straduiesc sa fiu in continuare o mama buna.eu am luat forumul ca o experientza de viatza....de asta nu imi va lipsi nimic...chiar daca ma integram perfect si ma intelegeam de minune cu voi toate....e doar un forum..sunt doar cuvinte.cei dragi sunt cei de langa tine.restul sunt persoane de la care inveti..si in cel mai bun caz...un sprijin moral.... asta sunt eu.nu v-am placut..nu-i bai...life must go on,nu? |
Doar atat....
Adriana de Laura (08.12.2009)
miany75 spune:
citat din mesajul lui raluci_b www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU" target="_blank">Dj revine in forta Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu |
gand la gand cu bucurie!!!
laviniablaga spune:
Fetelor pe cand am vrut sa ma apuc de poozat au venit musafirii iar acum ficioru e marait! pozez maine dimi siva fac parada modei la cafea...hai ca incerc sa fac cupchilu sa taca si revin pe bancuta.........
raluci_b spune:
capitolas nou careva ?
Poze BUBU
asa creste Bubu
many_bani spune:
citat din mesajul lui Evy30 fetelor eu va aduc daca doriti Snitele . calde . eu am un bebe marait , cred ca ne pregatim de dinti . gingia de jos e alba ca varul si parca un pic umflata . Many cum a fost la medic ? ce face Vlad ? |
Maine mergem la dr., azi ne-am ocupat de parc. Si Vlad se chinuie rau cu gingiile noroc cu gelul.
Pupici la Gabitzu
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
raluci_b spune:
baitza, revin sa nu plecati
PUBLICITATE
Poze BUBU
asa creste Bubu