Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Miany din cate stiu eu nu e `chiar indicata daca e mai mic de 3 ani.in salina e umuditate foarte mare si nu cred ca ii face bine.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

my_lady imi pare rau ca gandesti asa...stii este o vb..a amintit-o cineva deunazi...cand iti spune un om ca esti beat,poate greseste;cand iti spun doi ,e cazul sa te culci..

Iti doresc multa sanatate tie si familiei tale si sper ca in viata de toate zilele sa te ajute la ceva 'sarcasmul' tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

ancutza -ici;cum mai e Sabina?!

Sabina e cu tati la plimbare acum ... singuri singurei, e prima oara

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:

ancutza -ici;cum mai e Sabina?!

Sabina e cu tati la plimbare acum ... singuri singurei, e prima oara

_

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

deci o premiera...esti buna de plata!!

Mergi la inceput

ma duc sa pregatesc cina pt unii..si baitza pt. altii ...revin mai incolo...pastrati-mi un loc pe bancutza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

si eu vreau un loc pe bancuta, plecam pana la mama mea sa vada baietii meciul dar poate intru de acolo sa beau ceva cu voi si sa servesc un covrigel cu rosmarin

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

my_lady imi pare rau ca gandesti asa...stii este o vb..a amintit-o cineva deunazi...cand iti spune un om ca esti beat,poate greseste;cand iti spun doi ,e cazul sa te culci..

Iti doresc multa sanatate tie si familiei tale si sper ca in viata de toate zilele sa te ajute la ceva 'sarcasmul' tau...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

miany...eu nu m-am culcat niciodata...dimpotriva..am ramas treaza si am demonstrat ceea ce era de demonstrat.pe forum nu se poate.e doar bataie in cuvinte.viatza reala...e diferita si nici una dintre noi nu se muleaza in totalitate si nu poate fi perceputa asa cum este ea.e nevoie de timp si rabdare draga mea....asta ne deosebeste pe noi de roboti.ei traiesc in spatiul virtual..noi nu putem si oricat am incerca...ne intoarcem catre noi insine...si daca ne place ce vedem...traim impacate cu noi....deci faptul ca mai intru sau nu aici..nu ma impiedica sa ma straduiesc sa fiu in continuare o mama buna.eu am luat forumul ca o experientza de viatza....de asta nu imi va lipsi nimic...chiar daca ma integram perfect si ma intelegeam de minune cu voi toate....e doar un forum..sunt doar cuvinte.cei dragi sunt cei de langa tine.restul sunt persoane de la care inveti..si in cel mai bun caz...un sprijin moral....
asta sunt eu.nu v-am placut..nu-i bai...life must go on,nu?

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor
eu va aduc daca doriti Snitele . calde .

eu am un bebe marait , cred ca ne pregatim de dinti . gingia de jos e alba ca varul si parca un pic umflata .

Many cum a fost la medic ? ce face Vlad ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Fug sa imi balacesc fata si revin...sa-mi pastrati o cupa de inghetata...si o portie de ciorba radauteana.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Fug sa imi balacesc fata si revin...sa-mi pastrati o cupa de inghetata...si o portie de ciorba radauteana.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput