Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fii-ca mea doarme de la 12.30..si nici acum nu s- trezit..asta chiar ca e minune

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

camy...te pupam..noi..io...si becca

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna mamici, am intrat sa va salutam, si apoi fugim sa citim din urma. Azi am fost si am facut vaccinul, sa speram ca nu mai facem febra ca data trecuta. Aaaaaa si ptr. prima pagina am ajuns la 79kg si am inaltimea de 1,73m. Greu mai merge dar nici ambitie nu avem. Daca-s bune dulciurile astea, mama lor de dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

MY LADY, am auzit ca este bine sa-i dam sugarului putina apa mai ales daca a inceput si divesificarea. eu asha fac, am apita in biberon si mai ales dupa somn..bea putina
simina

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

offfff m-am repetat...ma retrag , am atata treaba..si eu stau si forumesc diverse..
revin in curand, poate pe seara

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

offfff m-am repetat...ma retrag , am atata treaba..si eu stau si forumesc diverse..
revin in curand, poate pe seara

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

spor.si eu ma retrag...
nush cand mai apar...ce bucurie pentru multe...glumesc..sau poate nu

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Bun, hai ca trebuie sa ma lamureasca si pe mine cineva ceva.
Mai fetelor e un FORUM, un loc de intalnire intre persoane care se presupune ca au aceleasi interese, nu un loc de intalniri pentru a ne declara iubirea si alte alea.
Si acum sa incerc sa le iau pe rand
A_driana nu am put sa remarc ca te-ai suparat de ziua ta foarte tare ca nu ti-au urat fetele la multi ani, si apoi toata lumea a sarit sa iti ureze doar ca sa te simti tu bine, sincer chiar sufereai daca se uita de ziua ta? inteleg sa uite persoanele dragi tie, adica sotul, mama, tatal si sa le atragi atentia, dar unor persoane de pe un forum, persoane pe care nici macar nu le-ai intalnit si care chiar nu au nici o obligatie fata de nici un forumist
Da este placut sa vezi ca cineva isi aduce aminte de ziua ta de nastere, sau ca intr-o zi anume pruncul tau a venit pe lume, dar de aici pana a te simti ofensata mi se pare chiar prea mult.
IAr daca te superi pe mine chiar nu ma intereseaza, nu t4e cunosc, nu ma cunosti asa ca ......
Celorlalte fete suparate pe "DESTEPTE", dragele mele din cate stiu, calculatorul e in fata voastra, nu v-a oprit nimeni sa scrieti si sa va spuneti parerile, a c a nu sunteti intampinate cu flori? este normal, fiecare avem afinitati pentru anumite persoane, unele persoane ajung sa ne fie dragi si sa le iubim doar prin modul lor de a scrie, de ce va deranjeaza ca aceste persoane si-au regasit modul de gandire in alte persoane? Chiar atat de tare duceti lipsa de prietene incat daca vedeti ca alte persoane au parte de ea trebuie sa le atacati, sau sa incercati sa intrati cu forta in sufletul lor?
Ar mai fi multe de spus dar o sa incerc sa rezum.
Pentru "DESTEPTE", cred ca a va retrage de pe forum e prea mult, pe toate va citesc cu drag, si as vrea sa am talentul la scris si umorul vostru, dar pentru ca nu il am stau si va citesc pe voi si din cand in cand mai dau si eu un replay.
CUSCRULINA nu pot decat sa te pup si sa te imbratisez pentru toate gandurile frumoase si pentru ca nu ai renuntat sa iti imprastii "dulcegariile", esti de admirat si pentru asta un mare .
Stephy, Diana, va multumim pentru informatiile pe care ni le-ati oferit din experienta voastra de mamici, si cum am mai spus chiar nu este cazul sa renuntati la postari, imi place ca pe un forum exista posibilitatea de a da "reply" sau nu la un post si cum am mai zisnu trebuie sa iubim sau sa fim iubite de toata lumea.
Monis, Ionela, Laura, Ancutza, chiar asa de repede va suparati, va stiam persoane mature care pot sa se abtina de a raspunde provocarilor de acest gen, sper ca tacerea voastra e doar pentru ca sunteti ocupate.
PENTRU TOATE FETELE care pana acum isi rupeau din timpul lor sa scrie si sa ofere informatii multi , si nu renuntati,avantajul e ca acesta e un forum, putem sa citim sau nu unele postari, si nu suntem nevoite sa traim cu persoanele care ne deranjeaza, e atat de usor sa sari peste postarile acelei persoane, oare chiar merita sa va mancati neuronii?
My_Lady asa cum i-am spus si Adrianei, care e problema ta? am inteles ca ai un simt al umorului mai altfel, dar de aici pana a jigni si ati imprastia propriile frustari asupra altor persoane......, sau de a cauta in mod insistent aprobarea si prietenia unor persoane pe care nici macar nu le cunosti mi se pare.......
Suntem toate persoane mai mult sau mai putin diferite unele fata de altele, dar sincer si ma repet acum felelor care suferiti de lipsa de atentie a unei persoane pe care nici macar nu o cunoasti, de a ajunge sa suferi si sa te simti neinsemnata, denota faptul ca aveti o problema cu afectiunea in viata de zi cu zi si sperati ca acest forum sa va satisfaca nevoia de afectiune, dar credeti-ma e un forum, un loc de discutii nu un loc de manifestat iubirea.
Si ca sa intelegeti la ce ma refer doar atat vreau sa spun, cand am nascut, am nascut fara a anunta pe forum, fara a astepta agitatele si alte alea, iar venirea pe lume a minunii mele a fost cel mai frumos moment, de ziua mea nu mi-a zis nimeni de pe forum La multi ani, ce ar fi trebuit sa fac sa nu nasc pana nu se agita si pentru mine niste majorete, sau sa nu imi serbez ziua de nastere?
CUSCRELA, faci parte din acele persoane care isi manifesta dragostea de viata fata de toate persoanele, indiferent daca ti se raspunde sau nu si pentru asta felicitari, felicitari ca nu ti=ai pierdut inca increderea in oameni, un mare buchet de flori din partea noastra si incearca sa iti pastrezi inocenta si dragalesenia cat mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Biara era vorba de mine nu de A_driana... eu am fost cea care s-a suparat... poate eu sunt o fire mai extrovertita nu neaparat ca duc lipsa de afectiune, oricum mi-a parut rau ca am scris atunci, nu avea nimeni obligatia sa ma felicite... in fine urat din partea ta... nu cred ca am suparat pe nimeni aici pe forum...

Mergi la inceput

biara...nush..care e rolul tau pe aici...dar ia un loc...si nu judeca tu pe altii...si mai ales gresit
eu nu caut aprobari...si nici afinitati cu persoane necunoscute...ia-o slow...mai exista si mess..si cu o parte din fetele de aici..vorbesc si pe mess.
eu nu am o problema...si nici nu astept urale sau flori...ia si citeste printre randuri..
ai auzit de cuvantul DISCRIMINARE?asta e cuvantul care ma supara pe mine...ok..si e cel mai potrivit..chiar daca e internet..forum..spatiul virtual...se fac discriminari...de ce o mama tre sa fie mai cu mot..asta ma supara pe mine...si ,,pupinpoponismul,,...daca exista acest cuvant.daca nu...l-am inventat eu.
zi draga biara.cum te poti integra intr-o comunitate unde esti pus la colt de la inceput?a? tu daca ai fi fost in locul meu ce ai fi facut? acest lucru....,,ce ai fi facut?,,....a reflectat cineva la el? nu...ai inteles ceva..daca da ok..daca..nu..ok...cum spuneai..suntem niste useri si atat.
realitatea conteaza

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Fetelor, apel disperat catre PACE!!

Scopul in sine al forumului nu este acesta..deja aici e haos

Adica in loc sa intram sa citim noutati, sa mai punem cate o intrebare..se ajunge la circ.

NU am fost prezenta de la odisee, nici nu stiam ca exista acest topic, unele am aparut ce-i drept mai tarziu in peisaj, de aceea si incerc sa evit astfel de discutii, nu stiu ce a fost intre voi..DAR, consider ca fiecare poate contribui cu un aport, chiar daca este la primul copil, asa cum este si cazul meu, sau nu. Cu atat mai mult..
Si mie mi-a fost teama la inceput ca nu o sa ma bage nimeni in seama dar uite ca fetele mi-au demonstrat ca nu e asa. Revin la ideea initiala ca am invatat f multe aici cu voi si am spus mai departe si altor mamici. Va iubesc si apreziez efortul fiecareia de a prinde putin timp si de a scrie. Acum vine ea vara si o sa stam mai mult pe afara. Chiar nu putem gasi o cale sa trecem peste aceste situatii? Nu mai suntem niste copii...
Copii nostri sunt mai importanti si merita sa incercam sa gasim cele mai bune variante pentru ei.
Suntem multe, firi diferite, atitudini si experienta de viata diferite..totusi trebuie sa invatam sa ne toleram macar..asta daca nu vreti sa incercam sa ne simtim pe cat posibil ca intr-o mica familie, a noastra, unde sa ne putem sustine la greu, spune un gand bun..sper ca in sinea voastra veti intelege aceste aspecte si toate vom reveni la sentimente mai bune..

Mie imi place aici cu voi TOATE

MA duc la sotul meu care se simte "neglijat"

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput