Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
crispro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
pai da' nu e vizat de medicul de familie? ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 26+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Neatza, burtici!
Felicitari pt vestile bune de la eco, mi se umple sufletul de bucurie cand aud de bebici care au deja un kg. Cresc, manca-i-ar mama! LALALA, legat de concediul de risc , se vizeaza doar de catre medicina muncii, nu de catre medicul de familie (asta e diferenta fata de un concediu normal). Am avut mare noroc cu concediul asta, ca tare imi place acasa 
RACUSOR, te-ai vazut la CSID?
Cristina
26+ cu
Cris2010 spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Alina, ma bucur ca esti bine.
Adriana, felicitari pt bebe in grafic![]()
.
Si eu sunt foarte curajoasa cu nasterea normala... pana la proba contrarie
. De obicei rezist la dureri mari fara probleme.
Va
si va doresc o zi frumoasa!!!
Cris
26+ cu
anca_vlad spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui crispro
Neatza, burtici! Felicitari pt vestile bune de la eco, mi se umple sufletul de bucurie cand aud de bebici care au deja un kg. Cresc, manca-i-ar mama! LALALA, legat de concediul de risc , se vizeaza doar de catre medicina muncii, nu de catre medicul de familie (asta e diferenta fata de un concediu normal). Am avut mare noroc cu concediul asta, ca tare imi place acasa ![]() RACUSOR, te-ai vazut la CSID? Cristina 26+ cu ![]() |
Concediu de risc cu cat la suta se plateste!
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
bumblebee spune:
Offf, cand o sa intru in travaliu probabil o sa-l mai vreau pe bb acolo, dar totusi numai la gandul ca il voi tine in brate, sa fac in sfarsit cunostinta cu el...ohh, ma imbata gandul asta. Mie mi-e cel mai frica de durerile de jos cateva zile dupa, in rest, oricum trec toate...
Alina
24+ cu 
gargarita
crispro spune:
ANCA VLAD, concediul de risc se plateste ca un concediu medical normal, adica cu 75% din media venitului brut pe ultimele 12 luni. Eu iau mult mai mult acum decat daca as fi mers la munca... ![]()
Cristina
26+ cu 
crispro spune:
ANCA VLAD, m-am uitat putin prin pozele tale, ce frumos e Vlad!!! O minunatie! Si noi tot Vladut ii vom pune numele lui bebelu... 
Cristina
26+ cu 
maurice spune:
carmen cred ca tu povesteai odata despre un leagan pe care vrei sa-l cumperi, pentru bebe, care poate fi mutat usor prin casa, l-ai luat deja? Sau ai vazut unul? Ai un link? multumesc
adrianaBuc felicitari, ma bucur ca totul e bine!
alina - despre scurgerile maronii , eu le am destul de des, la interval de cateva zile, chiar de la inceputull sarcinii, insa doctorii m-au asigurat de fiecare data ca nu este nimic grav, ca se mai intampla; colul, placenta le am foarte bine, si cred ca asta conteaza.
20+
rodyka spune:
buna dimineata, fetele! am avut o noapte luungaaa-lunga, cu dureri de spate si de picioare... deci, pana acuma a fost floare la ureche, de-acum tre sa dam dovada de eroism... cum n-am pe nimeni acasa sa ma cocoloseasca acuma, ma plimb de colo-colo fara astampar. ieri am umblat cam mult pe jos si eram cu adidasi, mie imi era mai comod cu toculete, oare asta o fi? de la glezne la genunchi nu mai am picioare... 
26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (racusor 2001)
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mov_79 Neatza delfinariu ieri am fost la primul curs pt gravidutze, unde s-a vorbit despre travaliu si nastere si M-AM INGROZIT ![]() cand ne-a povestit de clisma...tipurile de anestezie....ce se intampla si cum in timpul cezarienei.......gata, m-a lovit frica va o zi faina 27+ |
te inteleg
Bulina
27+ cu
poznas

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!